Dark Saga PL 982110 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 982110

Odpowiedzi 2103

Greg

Greg

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
Witam. Zrobiłem runę jak należy i jak chcę ją poświęcić w jaskini u Gerarda to płacę 1500 złota i odbiera mi chyba 160 życia. Czy to niby za każdą runę pobiera taką opłatę? Bo skoro moja postać jest na 3 ciosy dla Orka to jak zrobię 3 runy to będę na pół ciosu. Może ktoś napisać czym się różni ołtarz Innosa?

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Na ołtarzu Innosa płacisz tylko złoto, tyle ile warta jest runa.

Greg

Greg

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
Dzięki za pomoc. Mam kolejne pytanie. W misji piedestały 3 smoków o co tak dokładnie chodzi? Moja Bańksa Upiora ma 100 życia i więcej nie idzie. Zabiłem chyba z 5 ognistych jaszczurów i nie wzrosło. Obok paladynów uruchomiłem piedestał , potem poszedłem tam obok Trolla na piedestał i mam do wyboru kilka opcji. Czy teleport kopalnia czy dolina. To tam mogę  wybrać tylko 1 opcje? I potem wchodząc w ten teleport wywali mnie tam gdzie zaznaczyłem tak?

Czy można znaleźć gdzieś 2 ametysty luzem? Bo obłupałem chyba każdy kamień i brakuje mi 2. Może jakiś kupiec ma? Czy może od 3 rozdziału od nowa będzie można łupać srebro itp? Wielkie dzięki za pomoc.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
a ja mam problem z linkami , nie mogę pobrać plików z sendspace , bo wyskakuje mi ciąglę , że server jest zapełniony i tak od 2 tyg. Jeśli wiecie czy na jakieś inne servery został ten mod wrzucony to proszę o odpowiedź na pw.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Baggio

Baggio

Moderator działu
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • Moderator działu
Coś się chyba ruszyło z tym patchem. Są jakieś testy, nazwa zmieniła się jak na razie na 1.0.0.6, a nie jak wcześniej 1.1 - taki szczegół. Link: http://magic-team.net.ru/showthread.php?t=691
Na liście obecnych poprawek, nie zauważyłem błędów z walką dwoma mieczami, który jest uciążliwy, np. wyciągamy dwa miecze, a walczymy jednym, albo cały czas nawet bez trybu walki mamy jakiś miecz w ręce. Zdało by się aby można było nosić dwa miecze i jakąś broń dystansową, no cóż. Według mnie te nowe style walki są tylko do sprawdzenia, pochwalenia twórców, ale nie do użytku.

Greg

Greg

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
Dalej mam problem z tymi teleportami. Nie wiem gdzie jest reszta tych cokołów. Teleporty mam obok Orków/Piratów/Myśliwych/Paladynów. A w dzienniku mam oznaczone że odblokowałem teleport U podnóża fortu i obok paladynów. Ogólnie strasznie dziwne te zadanie. Może mi ktoś napisać gdzie są te cokoły?

Alaster_Killer

Alaster_Killer

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Witam czy ma ktoś z was save po przejściu misji areny orków ? bo Już nie chce mi się wczytywać save'a z 4 dni :/ (w obozie ma się rozumieć, nie w kopalni)

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Arik

Dark Saga PL
#307 2012-12-20, 12:39(Ostatnia zmiana: 2012-12-20, 12:41)
Witam mam pytanie gdzie znajde orka Barad  oczywiscie zadania w kopalni ;p  ???

Greg

Greg

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
Jak są 2 domki a w jednym z nich jest ten szaman Ur-Gor czy jakoś tak. To przed tymi domkami ćwiczy chyba z 4 orków. I obok nich stoi właśnie Barad.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Arik

Dark Saga PL
#309 2012-12-20, 13:33(Ostatnia zmiana: 2012-12-20, 15:30)
oki poszlo dalej a mam teraz next delemat kowal nie zyje a potrzebny srebny miecz jak go zdobyc ?? Kurde pomoże ktoś

Greg

Greg

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy

Greg

Dark Saga PL
#310 2012-12-21, 13:47(Ostatnia zmiana: 2012-12-21, 14:07)
Hmmm. Masz chyba kłopot. Wydaje mi się że tylko on może wykuć taki miecz. Zaraz sprawdzę u orka w mieście i u myśliwych. I sprawdzę czy da się samemu wykuć.

Muszę Cię zmartwić. Ani kowal myśliwych ani ork nie mają ani szkicu tego miecza ani nim nie handlują. Chyba jedyna osoba co go wykuć może to Prad. Musisz chyba wczytać wcześniejszego sejva. Albo jakiś kod na jego ożywienie.

PS Poratuje ktoś informacją gdzie są te cokoły?

Teleport mam obok Piratów/Myśliwych/Orków/Paladynów. Uruchomione. Cokoły znalazłem w obozie myśliwych/przy Trollu obok paladynów/obok starej chaty Tobiasa/fort paladynów. W plecaku mam 4 kamienie ogniskujące. W dzienniku mam że uruchomiłem 2 czyli u podnóża fortu/obok obozu paladynów.

Od teleportu paladynów teleportuje mnie obok trolla

Od teleportu obok obozu myśliwych teleportuje mnie do obozu paladynów.

Uruchomiłem jeszcze cokół obok starej chaty Tobiasa. Ale jak próbuję wejść w teleport obok piratów to mnie tam nie teleportuje.

Wielkie dzięki za pomoc bo już nie wiem co ja mam tam robić by było dobrze.

PlasteG

PlasteG

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy

PlasteG

Dark Saga PL
#311 2012-12-21, 18:29(Ostatnia zmiana: 2012-12-21, 20:57)
Czy może ktoś wrzucić spolszczenie do moda na jakiś inny hosting niż MODDB ?
Naprawdę , próbuję pobrać to już od 2 dni i serwery nadal przeciążone :pokerface:

PS:mam jeszcze problem z samym modem , otóż kiedy próbuję uruchomić grę wyskakuje błąd z BugTrapa:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f4b08a7d6a070d15.html
Te pliki w "module" to : g2ext.dll , DarkSaga.exe , kernel32.dll
Proszę o pomoc :<

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.

Boykaundisputed

Dark Saga PL
#312 2012-12-22, 18:34(Ostatnia zmiana: 2012-12-22, 18:35)
czy jest jakiś sposób na aktywowanie kodów? zepsuło mi się jedno zadanie bez którego nie mogę dalej pchnąć fabuły i nie mam czasu wszyskiego przechodzić od początku.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Arik

Dark Saga PL
#313 2012-12-22, 20:27(Ostatnia zmiana: 2012-12-22, 21:37)
Mam kolejne pytanie jak wywabić ochroniarza Ash-Kora to jest zadanie arena orkuw

Greg

Greg

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
Wyciągasz broń. On zaczyna za Tobą biec. Wywabiasz go najlepiej tam obok Francisa i bijesz.

Olaf

Olaf

Użytkownicy
posty50
Propsy51
  • Użytkownicy
Mam problem. Chcę stworzyć ciężką zbroję myśliwych, ale nie mam opcji spreparowania skóry cieniostwora.

– Zostaliśmy więc bez pociechy duchowej?

– Jest wódka.

"Boży bojownicy" A.Sapkowski

Greg

Greg

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
Też miałem taki problem. Nie wiem co poradzić. Spróbuj kupić ją u Danielle za 12 ametystów i 5 diamentów. A chyba Ochrona Czarnego Trolla jest lepszą zbroją tak poza tym.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Arik

Dark Saga PL
#317 2012-12-22, 22:07(Ostatnia zmiana: 2012-12-22, 22:08)
ale zaczynajo mnie 2 orki gonić ;d

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Greg twoja opcja nie dziala :/ ja bije tego  szamana to nawet klucza przy sobie nie ma

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Co jest powodem jeśli po instalacji spolszczenia (ręcznie) uruchamiam dark sage i po obejrzeniu filmiku wstępnego wywala mnie do pulpitu?

0 użytkowników
Do góry