musiałem zacząć grę od nowa ponieważ miałem bug ze Skipem, który miał szkice dla kowala
Nie musiałeś zaczynać od nowa - gdybyś nie wykonał tylko tego jednego zadania, nic by się nie stało.
Jakieś porady, skąd brać dużo złota? Oraz bryłki rudy. W poradniku gdzieś czytałem, że warto zainwestować 25 bryłek u Karlo.
Jeśli chodzi o złoto, to codzienna modlitwa do Beliara poświęcając 1 punkt many w zamian za 500 szt. złota to chyba dobry interes, nie sądzisz? Przy wyjściu z kopalni powinieneś mieć jakieś 3 tys. szt. złota, a to na start powinno jako tako wystarczyć (chociaż oczywiście bez szału
).
Co do inwestycji PN w naukę wydobywania, to w obecnej wersji moda (1.0.0.4) daje to dość mizerny rezultat. Ja osobiście żałowałem, że wydałem tyle PN na naukę wydobywania (dobiłem do 99%). Podobno w patchu 1.0.0.5 jej nauka odczuwalnie zwiększa wydobycie rudy, jednak patch ten nie jest kompatybilny ze spolszczeniem.
Może nie powinienem pobić Ushaka to by ze mną gadał. Co robic ?!
Pobicie Ushaka akurat nie jest koniecznym warunkiem do pchnięcia fabuły, bez tego Pakar też schodzi po spełnieniu pozostałych warunków.
Jednak jeśli ktoś chce go pobić, to wydaje mi się, że trzeba to zrobić nie rzucając się na niego bez powodu, lecz po dialogu z nim, kiedy to on sam się na nas rzuci.
Nie wiem czy sobie teraz przypadkiem nie zablokowałeś wszystkiego...