Dark Saga PL 836302 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 836302

Odpowiedzi 2103

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Jeden możesz kupić u alchemika paladynów. Drugi rośnie zaraz przy obozie orków. Wyjdź bramą przy kręgu i poszukaj w tym obszarze gdzie zaczyna się rzeka. Rośnie gdzieś pomiędzy kręgiem a rzeką, pod jakąś skarpą, nie pamiętam dokładnie.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Arik

Dark Saga PL
#341 2012-12-23, 22:05(Ostatnia zmiana: 2012-12-23, 22:58)
dzięki chłopie bym sie zajebał szukając :D  oki juz git kupilem za 500 gold od paladynów :)

[mod=edeksumo]
Wiek 20 lat(a)
:lol2:  good joke. Jeszcze jeden post gdzie zobaczę: szukajonc itp. poleci warn.[/mod]

Greg

Greg

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
Ktoś już rozwiązał bug z preparowaniem skór cieniostwora?

Niestety ja nic nie wiem. A ile brakuje Ci ametystów i diamentów do kupna zbroja? I tak jak pisałem wcześniej Ochrona Czarnego Trolla jest lepszą zbroją(tak mi się wydaje)

DaReakwon

DaReakwon

Użytkownicy
posty17
Propsy5
  • Użytkownicy
Pytanie. W co iść lepiej, gdy jest się jeszcze w kopalni. Siłę czy bronie jednoręczne?

Greg

Greg

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
Najlepiej wbić 30% jednoręcznej a reszta w siłę. Większa siła lepsza broń. Ale z tą siłą też nie warto szarżować. Ja na 32 lv mam jej na czysto(bez dodatków) 80. Z czego dodać tabliczki(około 20 siły dostałem)

DaReakwon

DaReakwon

Użytkownicy
posty17
Propsy5
  • Użytkownicy
No dobra, tylko ciężko mi się walczyło z Martinem, o miszcza areny, ale dzięki za radę. ;)

Greg

Greg

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
Ciężko to dopiero będziesz miał hehe. Na arenie orków Ty orka zabijasz po 40 ciosach a on Cię po 2-3. Wtedy to trzeba się na biegać i kombinować.

DaReakwon

DaReakwon

Użytkownicy
posty17
Propsy5
  • Użytkownicy
Zdążyłem się już o tym przekonać, jednak musiałem zacząć grę od nowa ponieważ miałem bug ze Skipem, który miał szkice dla kowala od myśliwych, a on już nie żył bo wargi go zjadły. :P Podczas pierwszej walki zamroziłem orka i go lałem, ale nie zadawałem mu wielu obrażeń. Na którym LVL'u mniej więcej powinienem wychodzić z kopalni?

Greg

Greg

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
Nie chce skłamać ale ja wychodziłem 11-12 lv jakoś. I warto na ołtarzu Innosa poświęcić trochę PN na życie.

DaReakwon

DaReakwon

Użytkownicy
posty17
Propsy5
  • Użytkownicy

DaReakwon

Dark Saga PL
#349 2012-12-24, 14:47(Ostatnia zmiana: 2012-12-24, 14:50)
Ja to robię tak - wszystko inwestowałem w siłę a PŻ miałem z amuletów etc. I miałem 50% broni jednoręcznej, ale miałem tylko srebrny miecz, z którego nie byłem zadowolony. Dostałem miecz nie pamiętam już od kogo, Betty, który wymagał 60 zręczności, no i sobie nie poużywałem go, bo oczywiście nie miałem tyle zręczności, która całkowicie mnie nie interesowała. Jakieś porady, skąd brać dużo złota? :P Oraz bryłki rudy. W poradniku gdzieś czytałem, że warto zainwestować 25 bryłek u Karlo.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Arik

Dark Saga PL
#350 2012-12-24, 15:24(Ostatnia zmiana: 2012-12-24, 15:39)
Mam next pytanie dotyczące questu pan ivar mam juz ten spacjalny specyfik zeby mu dac ale najpier musze go upic i wyprowadzic z tawerny daje mu kilka piwek i zadnej opcji niz dac specjalny trunek nie ma

[mod=edeksumo] Jak obiecałem choć cały post nadaje się do wywalenia bo jakoś nie mogę zrozumieć o co w nim chodzi...[/mod]

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Weź od razu opcję dania specjalnego specyfiku i wtedy masz linię dialogową pozwalającą na poczęstowanie go innym alkoholem, ale już na zewnątrz. Też nie wiedziałem na początku o co biega :D

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Witam. Możecie mi zaspoilerować (tylko w tagach, żeby nie zepsuc zabawy tym, co nie chca) gdzie są klucze do skrzyn na dolnym poziomie? Znalazlem narazie:

Spoiler
klucz do skrzyni za posągiem demona - na filarze obok

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

DaReakwon

DaReakwon

Użytkownicy
posty17
Propsy5
  • Użytkownicy
Proszę:

Spoiler
-Tam, gdzie Wisp kopie sobie swoją żyłę rudy jest wózek, w nim znajduje się klucz.
- Obok Dika, w beczkach.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tylko tyle? Zdawalo mi sie, ze jest wiecej skrzyn, aczkolwiek dzieki. Jesli jeszcze jakies sa to prosilbym o wypisanie :)

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Pjontka

Pjontka

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Mam dosyć wazne pytanie.
Co trzeba zrobić ,gdy dostałem się juz na 2 poziom kopalni ,jestem najemnikiem orków.
Jest pewien problem : Pakar powiedział mi że mam oddać Ushakowi rude i pojsc na górę z nim pogadac , a Ushak nie chce ze mną gadać bo go pobiłem (chyba to było wymagane zeby pakar zszedl na dolny poziom). No i nie moge dojść do Pakara ,bo strażnik mi mowi ze tylko Ushak moze mi pozwolić wchodzić wyżej ,a ten ze mną nie gada i nie ma zadnej opcji dialogowej. Co robić ? Bo niezbyt moge ruszyć zadanie dla strażnika niewolników (nowej partii niewolnków) ,bo żeby je ruszyć trzeba wejść poziom wyżej.

Może nie powinienem pobić Ushaka to by ze mną gadał. Co robic ?!

DaReakwon

DaReakwon

Użytkownicy
posty17
Propsy5
  • Użytkownicy
Tylko tyle? Zdawalo mi sie, ze jest wiecej skrzyn, aczkolwiek dzieki. Jesli jeszcze jakies sa to prosilbym o wypisanie :)

Następny:

Spoiler
Naprzeciwko strażnika, strzegącego sztolnie - na beczkach znajduje się kolejny klucz.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ten znalazlem sam. Jeszcze jakies proppzycje?

Wiecie gdzie jest wino? Te xwie butelki kolo sama niestety juz zmarnowalem

KOMPUTER:
Spoiler

DaReakwon

DaReakwon

Użytkownicy
posty17
Propsy5
  • Użytkownicy
Proszę.

Spoiler

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
musiałem zacząć grę od nowa ponieważ miałem bug ze Skipem, który miał szkice dla kowala
Nie musiałeś zaczynać od nowa - gdybyś nie wykonał tylko tego jednego zadania, nic by się nie stało.

Jakieś porady, skąd brać dużo złota? :P Oraz bryłki rudy. W poradniku gdzieś czytałem, że warto zainwestować 25 bryłek u Karlo.
Jeśli chodzi o złoto, to codzienna modlitwa do Beliara poświęcając 1 punkt many w zamian za 500 szt. złota to chyba dobry interes, nie sądzisz? Przy wyjściu z kopalni powinieneś mieć jakieś 3 tys. szt. złota, a to na start powinno jako tako wystarczyć (chociaż oczywiście bez szału :)  ).
Co do inwestycji PN w naukę wydobywania, to w obecnej wersji moda (1.0.0.4) daje to dość mizerny rezultat. Ja osobiście żałowałem, że wydałem tyle PN na naukę wydobywania (dobiłem do 99%). Podobno w patchu 1.0.0.5 jej nauka odczuwalnie zwiększa wydobycie rudy, jednak patch ten nie jest kompatybilny ze spolszczeniem.

Może nie powinienem pobić Ushaka to by ze mną gadał. Co robic ?!
Pobicie Ushaka akurat nie jest koniecznym warunkiem do pchnięcia fabuły, bez tego Pakar też schodzi po spełnieniu pozostałych warunków.
Jednak jeśli ktoś chce go pobić, to wydaje mi się, że trzeba to zrobić nie rzucając się na niego bez powodu, lecz po dialogu z nim, kiedy to on sam się na nas rzuci.

Nie wiem czy sobie teraz przypadkiem nie zablokowałeś wszystkiego...

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry