zazwyczaj nie potrzebna mi instrukcja instalacji... bo to chyba nie jest aż takie trudne... ale jeżeli ktoś zamieszcza taki temat w owej instrukcji to nie dziw się, że tego nie przeczytałem... ehhh tak czy inaczej dzięki za pomoc..
Może najwyższa pora zacząć czytać instrukcje? Otóż instrukcja ta dotyczy nie tylko instalacji, ale również samego grania (włączanie zegara, czytanie książek, omijanie popularnych bugów).
A teraz mam inny problem, jestem już w Świątyni w miejscu gdzie wyskakuje 5 Książąt Demonów, a dokładnie przekręcam wajchę i drzwi się nie otwierają?? W solucji piszę że może to trochę potrwać, ale stałem przy drzwiach odskakując do tyłu chyba z 2min i nic ...
No nie wiem, ja tam przywołałem 4 armie ciemności i w czasie, gdy demony się z nimi rozprawiały, drzwi zdążyły mi się otworzyć i umknąłem im w ostatniej chwili.
Witam. Mam mały problem z zadaniem Piedestały 3 Smoków. Po rozmowie z Gerardem odbiera mi zręczność i inne współczynniki. Jak wstaje to się tylko tło na czerwono świeci , ale ognika żadnego nie widzę. Jak zrobić by ten ognik mnie prowadził?
Brzmi, jakbyś złapał buga. Wczytaj nieco wcześniejszy sejw. Tylko nie mów, że nie masz - przecież powszechnie wiadomo, że zarówno Gothic, jak i tym bardziej jego modyfikacje, zawierają błędy, które nieraz utrudniają lub blokują dalszą rozgrywkę i granie na co najmniej 3-ch zapisach powinno być normą.