GTA V 118317 381

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 14.11.2012 roku

Wyświetleń 118317

Odpowiedzi 381

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch

Tizgar

GTA V
#80 2014-08-30, 21:13(Ostatnia zmiana: 2014-08-30, 21:34)
Wczoraj pojawiło się panika info, ze niby gta v nigdy na pc nie wyjdzie wiadomo fake news, co potwierdza wpis z instagramu

Za sprawą posta na Instagramie Cary Delevingne dowiedzieliśmy się, że młoda 22 letnia DJ`ka stacji Non Stop Pop w GTA V zagościła ponownie w studiu Rockstara.

Opis zdejcia cara to potwierdzenie ze wraca do rockstar w celu aktualizacja swego radia dla kolejnych wersji GTA V, które ukażą się już tej jesieni co potwierdza nam oczywistą oczywistość, ze GTA V wyjdzie tej jesieni i to na wszystkich platformach jednocześnie.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Splash

Splash

Moderator
posty4213
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Nie widzę sensu pieprzenia o tym, że GTA V nie wyjdzie na PC, skoro Rockstar oficjalnie zapowiedział, że wyjdzie na PC.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ja tylko mowie ze takie info a raczej plota była, szybko została zdementowana, bo nikt nie dał się nabrać ze jakiś pracownik rockstara ktorego zwolnili wie coś tam i szuka taniej sensacji :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Splash

Splash

Moderator
posty4213
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Wiem, wiem, ale chodzi mi o to, aby tacy ludzie się nie udzielali, skoro większość ludzi na świecie wie jak będzie :D

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czyżbyśmy właśnie poznali to najważniejsza datę tego roku ? to tylko plotka jednak jest ona najbardziej trafna ze wszystkich jakie do tej pory zostały opublikowane.

Gem Distributor to brytyjski dystrybutor produkcji wydawanych przez Take-Two, a wiemy ze T2 to oficjalny dystrybutor Gier R*. Na stronie Gema na karcie produktu GTA V pojawiła się data 14 listopada ofc szybko zostało to usunięte jednak w necie nic nie ginie, data jest bardzo prawdopodobna właśnie przez dużo powiązanie z T2.

Zas w Amerykańskich sklepach data jaka się pojawia to 18 Listopada czyżby R* poszedł na m na rękę i Europa dostanie 14 listopada a Reszta 18 listopada :)

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rockstar oświadczył, że produkcja ukaże się w wersji na Xboksa One oraz PlayStation 4, 18 listopada w Ameryce, a 21 listopada – w Europie. Gracze PC-towi będą musieli poczekać nieco dłużej, bo aż do 27 stycznia przyszłego roku.
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=87674

To sobie pograliśmy w tym roku :P

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Kurde, mi już nawet Fifa15 nie działa. To GTA V na 101% nie odpalę...:( Kurde, nie mogliby zrobić wersji z grafiką konsolową, przynajmniej bym sobie pograł , a tamta była spoko. Co do premiery to zapewne GTA V będzie odwrotnością do GTA IV i będzie odpowiednia optymalizacja.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie mogli, bo musieli wersje Pc przenisec na next geny :P
Puki niema oficjalnych wymagań można mieć nadzieje, chociaż jak ci fifa15 nie działa na low co odpowiada grafice z old genow to komp na nowe gry nie da rady

Splash

Splash

Moderator
posty4213
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Kurde, mi już nawet Fifa15 nie działa. To GTA V na 101% nie odpalę...:( Kurde, nie mogliby zrobić wersji z grafiką konsolową, przynajmniej bym sobie pograł , a tamta była spoko. Co do premiery to zapewne GTA V będzie odwrotnością do GTA IV i będzie odpowiednia optymalizacja.
Jeśli twórcy tego nie zrobią, to znajdą się ludzie, którzy postarają się chociaż trochę coś z tym zrobić.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Splash, szczerze w to wątpię. Jak już to będzie masa modów graficznych do GTA V, które zapewne będą z powalającym efektem. Taki przyklad to GTAIV, które z bardzo, bardzo słabą grafiką dzięki tamtym ENB zmieniło swój wygląd.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tez tak myślę, nie widziałem nigdy moda na pogorszenie grafiki.
Co najwyżej coś tam z optymalizacja mogą podziałać i wymagania ciut spadną no ale nie spodziewajmy się cudów, poza tym jak optymalizacja sama w sobie będzie dobra lub lepsza niż w MP3, a na to wiele wskazuje to nie będą się z tym bawić, co najwyżej będą się starać grafikę poprawić jeszcze bardziej.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Tizgar

GTA V
#91 2014-10-28, 17:54(Ostatnia zmiana: 2014-10-28, 18:04)
Next geny będą miały swoje święto lada moment, my Pc za niecałe 3 miechy będziemy świętować
http://www.benchmark.pl/aktualnosci/gta-v-gra-ps4-xbox-one-pc-nowosci-po-polsku.html
Info co nowego w GTA 5 a to dopiero poczatek nowosci R* ma tego duzo wiecej w zanadzu :P

Post połączony: 2014-10-28, 18:04
Polacy nie gesi a R* nas zauważył
http://www.rockstargames.com/V/pl_pl/
Jeszcze nie w pełni funkcjonalna ale już jest

Splash

Splash

Moderator
posty4213
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Wciąż czekam na wymagania wersji PC. Mam nadzieję, że na Core 2 Duo E8500 i GTX 750 dam radę jakoś to ruszyć. Karta oczywiście da radę, ale nie wiem jak z procesorem będzie.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Może jestem dziwny, ale fabuła V jakoś za bardzo nie przykuwa mojej uwagi. IV miało moim zdaniem najlepsze końcówki.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
FP trailer
https://www.youtube.com/watch?v=_tGtx1HsJeI

Graficznie dupy nie urywa bo to konsole, ale będzie szał na PC zwłaszcza ze R* potwierdził ze GTA V będzie na Pc działać w 60fps i full hd, blokada fps istnieć na Pc nie będzie oraz rozdziałka 4k dostępna tez tylko dla PC

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
https://www.youtube.com/watch?v=Fng-OaFeeO0

Porównanie skok graficznie miedzy PS3 a PS4 jest dobrze ale na Pc będzie bardzo dobrze.

Splash

Splash

Moderator
posty4213
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Skoro to jest PS4, ciekaw jestem jak będzie to wyglądać na PC w rozdzielczości 4K.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nie wiem jak, za to wiem, ze konsolowcy tego nie doswiadcza i beda spinać dupska :lol2:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
oni nawet w 1080p czyli full hd nie uświadczą 60fps które dla Pc jest norma ach te next shit geny, wzmian dali im wczesniej premiere :P

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
No. A juz szczegolnie widze placz o to, że na ich konsole, poza tym co wyjdzie na next geny, nie bedzie dodatkowych zadan, radia, misji, broni, samochodów :D za to dla PC i tych "next genow" bedzie :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry