GTA V 117932 381

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 14.11.2012 roku

Wyświetleń 117932

Odpowiedzi 381

Splash

Splash

Moderator
posty4212
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
I tak nigdy nie ufałem podanym wymaganiom. W ile już gier grałem bez problemów nie spełniając nawet najniższych wymagań. Zdarzało się czasem na odwrót :lol2:

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
@baggio,
Nie martw się.

Brzmi jak pierdolenie wymyślone przez jakiegoś dwunastolatka w internecie. Co to za logika? Minimum trzy rdzenie? Kto normalny ustanowiłby taki standard? Albo minimum gtx560, a zalecany (wcale nie tak wiele lepszy) gtx570? Więc z takim rozrzutem minimum/zalecanych w grze chyba nie będzie możliwości zmiany poziomu detali grafiki? I to zalecane 1,5gb grafikaramu nvidii albo 1 gb grafikaramu ati? Bo co, pamięć nvidii ma więcej megabajtów na megabajt?

Tutaj masz jedyne słuszne wymagania:
https://support.rockstargames.com/hc/pl/articles/203428177-Wymagania-sprz%C4%99towe-GTA-V-na-PC
i nie ma co czytać losowych wypocin losowych ludzi w internecie.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Raczej nie liczyłbym ze minimalne będą się opierać o coś mniejszego niż quada
I Sandbox który na minimum wymagałbym 4gb ramu na obecne standardy to już jest niemożliwe :P

Chociaż to Rockstar chuj wie co tak naprawdę będzie

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wiadomo już ze wersja na pc, xone i ps4 w dniu premiery od razu będzie miała odblokowane wszystkie dotychczasowe dlc
Jak ktoś nie widział
https://www.youtube.com/watch?v=pBkCB1zRIx4

Porownanie trailerów z ps3 i ps4 co oznacza to dla PC? tyle ze to co widzimy przy ps4 to odpowiednik wysokich ustawień, dla pc pozostają jeszcze ultra które są dostępne tylko dla blaszaków :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Jest lepiej. Ja będę się cieszyć jak pójdzie mi tak jak to wygląda na PS3. GTA V to chyba najładniejsza gra na stare konsole, co?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie, o dziwo nie, grafika stoi na wysokim poziomie ale w rzeczywistości kilka bajerów ostatecznie wywalono i dopiero przywrócono na wersje ps4,xone i pc.
Niechce byc czarnowidzem ale jesli serio gra bedzie wygladac tak jak na trailerze i serio to ogólne wrażenie życia miasta, zostanie zwiększone 2-3 krotnie to nie licz ze ci rusz nawet na low + klatkowanie.

https://www.youtube.com/watch?v=yi2M9gDoVJM

Ustawić na 6:10 po tej akacji  coment jaki padł jest rozbrajający  "tylko w gta można zobaczyć ruchającego się chopa" ( Chop to nasz pies ) i jest to jeden z 100 powodów dla którego warto grę kupić, no lol jebłem :P

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Wszystko fajnie i w ogóle, ale zapowiadali, że ma być zwiększony ruch na drogach moim zdaniem to przesada. Chodzi o to, że autostrady i w ogóle są już zawalone ciężko czasami jechać szybko bo wszędzie auta i nie ma jak wyminąć jak zwiększy się to 2-3 krotnie to nie wyobrażam sobie szybkiej jazdy po autostradzie. A co do grafiki i paru bajerów... grafika jak grafika według mnie liczy się głównie część fabularna.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ruch obecnie jaki mamy na ps3 i x360 jakoś duży nie jest spokojnie można wsiąść do Addera lub Zentorno i szaleć, zaś przy zwiększeniu, owszem jechanie Zentorno po autostradzie to będzie unreal akcja.

Taka krotka lista zmian miedzy Ps3 i x360 a ps4, x1 i PC nie jest ona pełna to tylko najistotniejsze elementy,

Grafika:
  • pojawi się poprawiona rozdzielczość
  • tekstury zostaną uszczegółowione
  • również tekstury wody mają zostać poprawione
  • zwiększy się draw distance
  • mają nastąpić zmiany w symulacji efektów pogodowych
  • różnić będzie się także model zniszczeń pojazdów
Rozgrywka:
  • pojawią się nowe gatunki zwierząt
  • Los Santos ma jeszcze bardziej tętnić życiem - zostanie zagęszczony ruch pojazdów oraz przechodniów na ulicach
  • poprawiony zostanie system sztucznej inteligencji
  • pojawią się nowe misje, pojazdy, rodzaje broni i możliwości zmiany wyglądu postaci.
Ogolnie gta v ma 3 gówno wady najczęściej wymieniane przez fanów co ciekawe ich może jednak nie być.

1. Brak możliwości kupowania domów ( w singlu bo w multi można ) ta to było zajebista w SA, 20 chałup i możliwość save w każdym zakamarku miasta, ofc Gta V posiada autozapis ale jednak 1 garaż na bohatera to za mało, niby parking policyjny tez robi za garaż ale odbiór kosztuje gówno pieniądz bo co to 250$ ale Jadnak
2. Niema Hydry jej zamiennik jest mniej funkcjonalny niż oryginalna Hydra z SA
3. Brak Jetpacka

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Co do Jetpacka to zapewniam cię, że będzie modderzy już pewnie są napaleni na dalsze przeróbki Gta V także, grafika powinna być niezła tzn jeszcze lepsza od oryginalnej. Hydra pewnie też będzie na modach

Eleven

Eleven

Użytkownicy
posty66
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
2. Niema Hydry jej zamiennik jest mniej funkcjonalny niż oryginalna Hydra z SA
tzn? to wciąż najszybszy samolot w grze, chyba że masz na myśli strzelanie, ale w SA po prostu to wszystko było mniej skomplikowane...
3. Brak Jetpacka
So? Jetpack nie był jakoś szczególnie ważny, jedynie z kodu, żeby np.: wlecieć na jakiś dach, ale to samo można zrobić helikopterem, co jest ciekawsze i bardziej realistyczne.

Dość już tych wad, bo w GTA Online można tworzyć WŁASNE WYŚCIGI, przez co to będzie pierwsza gra, którą kupię zamiast spiracić...

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
To nie są moje wady, ja to tam na to mam wyjebane tylko brak mieszkań mnie wkurwia trochę, pograłem długo na xklocku i dla mnie było wypas tak czy siak, zamiennik hydry jest dalej najszybszym pojazdem w grze zentorno potrzebuje 3 sec przewagi aby być równy prędkością z myśliwcem jednak myśliwiec z gta V niema naprowadzających rakiet i chyba miniguna lub ja go nie używałem, i nie jest pionowego startu jak hydra nie mozna nim zrobic kilku rzeczy co hydra.

Jetpack to kwestia ogolna dla mnie fajne było to ze mozna by latac i szczelac no i sterowanie nim jest udzo łatwiejsze niz samolotem :P

Ale patrząc na to ze będzie więcej pojazdów czuje ze one wrócą i to bez pomocy modów akuraty mnie nie interesują to sztywne podmianki wciąż nie to samo.

Kwestia piracenia, serio w tym przypadku to się nawet nie opłaca za cenę 140 zeta obecnie, a będzie taniej dostajemy gta v z all dlc, żeby ukończyć SA na 100% trzeba z pol roku gry takie luźnej lub 2 miechy intensywnej, tu jest tego wiecej wiec zejdzie dużo więcej tima na to, i jeszcze dochodzi online które aż kipi od zawartości i możliwości, 140 zeta za minimum rok gry chociaż starczy nam to na dłużej na bank bo jest to obecnie top 1  wyczekiwanej gry, zaraz za gta V jest Ac unity serio tu nawet niema opcji myślenia o piractwie, pierwszy raz gra która przyciąga na długo za adekwatna cenę, liczę ze sporo osób z tm który gra ruszy będzie mieć oryginała i będzie można poszaleć na multi z  ekipa, czy np założyć se gang :P

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
1. Brak możliwości kupowania domów ( w singlu bo w multi można ) ta to było zajebista w SA, 20 chałup i możliwość save w każdym zakamarku miasta, ofc Gta V posiada autozapis ale jednak 1 garaż na bohatera to za mało, niby parking policyjny tez robi za garaż ale odbiór kosztuje gówno pieniądz bo co to 250$ ale Jadnak

Ale bieda, haha. To już nawet GTA VC oferowało to  :ok:

Eleven

Eleven

Użytkownicy
posty66
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jestem ciekaw, czy znowu GTA Online będzie dostępne trochę później, bo jak tak, to pierw bym przeszedł fabułę, i ogarnął sterowanie autami, nie do perfekcji gdyż czasu by nie starczyło, ale do względnego poziomu. Jak już będzie Online, to w singla nie będę grać (za wyjątkiem np.: braku neta), bo mogę w niego grać również rok, dwa czy 69 lat po premierze.

liczę ze sporo osób z tm który gra ruszy będzie mieć oryginała i będzie można poszaleć na multi z  ekipa, czy np założyć se gang :P
  :ok:  :ok:  :ok:

I przede wszystkim TWORZENIE WŁASNYCH WYŚCIGÓW

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Tizgar

GTA V
#53 2014-07-17, 18:19(Ostatnia zmiana: 2014-07-17, 18:36)
Nie od dziś wiadomo ze premiera na Pc i next geny, zbiegnie się z premiera fabularnego dlc dla GTA V
2 dni temu, poszła plota ze premiera będzie miała miejsce 14 listopada, to ze to piątek  i ze właśnie w piątki gry w europie maja premiery nic nie znaczy, jednak jak rękę odjąć, wszystkie sklepy serwisy itp zmieniły datę.

Jeśli chodzi o samo dlc to nic nie wiadomo poza tym ze będzie, i ze pc będą je mieli od razu czy to nie najlepsza metoda na klienta poco dawać pc jakieś kolekcjonerki itp lepiej od razu dać full gre z unlocked all kupią na bank.

PC dodatkowo tylko i wyłącznie oni dostana do gry Video Editora twórcy uśmiechają się w stronę zapaleńcu Machinimy

Zwlaszcza ze mogą być bezkolizyjne jednak w gta online liczy się przede wszystkim kasa wiec to nie wyścigi są ważne na pewno start będzie szybko zresztą kupa dlc trzeba będzie pobrać :P
AA i next bonus to to ze wersja na pc i next geny będzie miała tez wszystkie dodatkowe trasy nawet te stworzone przez innych z social cluba.

@down: Chyba nie miałeś okazji grac w GTA online i nie wiesz na czym gra głownie polega, to jest najprościej mówiąc gra w życie tyle ze w przestępcze, jeśli interesują cie tylko wyścigi to lepiej się przerzucić na NFS-a.

Eleven

Eleven

Użytkownicy
posty66
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
w gta online liczy się przede wszystkim kasa wiec to nie wyścigi są ważne
no nie wiem... ja tam raczej gram dla przyjemności, a nie po to, żeby nazbierać kasy w grze (tego typu grze, bo w RPG'ach sprzedaję śmieci, a nic nie kupuję). Faktem jest to, iż za tą kasę można potem kupić i tuningować samochody, ale tymi samochodami będzie się jeździć w tychże wyścigach; tu pojawia się takie błędne koło.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Tizgar zależy jakie kto ma podejście. Przykładowo ja czasem sobie pyknę w Gta Online na xboxie i nie zbieram mozolnie kasy szczerze to mam dopiero 40 lvl i brak chaty :D. Ciekawe są rozgrywki drużynowe przykładowo drużyna 1 jedzie motorami z punktu A do punktu B i musi przeżyć, a drużyna 2 leci hydrami i strzela do Ciebie. A co do kupowania chat to Tizgar nie wiem co ci nie pasuje. Każdy bohater ma całkiem ciekawą chatkę nawet Trevor w późniejszym etapie (nie chcąc spoilerować gdzie będzie mieszkać pod koniec) i można kupować garaże, lotniska czy doki także nwm co nie tak.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Tizgar

GTA V
#56 2014-07-17, 19:43(Ostatnia zmiana: 2014-07-17, 20:10)
Kwestia indywidualna ja lubiłem tak jak w SA 20 save pointów, w co drugim garaż na 2 lub więcej auta, tu niby na parkingu policyjny mogę auta trzymać tez.
Raczej jestem starej daty w kwestii Gta i lubiłem mieć blisko do save tu jest autozapis i ciężko mi przywyknąć, z tego co czytałem zaś inni po prostu lubiili na nie wydawać kasę, ofc biznesy i sposób ich rozwoju w gta v to rekompensuje z nawiązko, ale fajnie jak by i to tez było. 

Fabio ale masz 40 lvl oto chodzi, skupiasz sie na grze w taki sama sposób jak na singlu, i oto w multi chodzi trochę respekta wbiłeś lvl wpadł, nowe opcje w trybach rozgrywki masz nowe zadania masz itp oto biega, jak ktoś ma 10 lvl to niema dostępu do tych samych zadań co ty, i nie może on ich z tobą zrobić jedynie ty możesz z nim te co on ma na 10.

Fajnie jest mieć ekipę kilku osobowa która już ma ten min 20 lvl i mamy dostęp do trudniejszy zadań i można je w grupie wykonać, a nie polowa olała sprawa i nic nie robiła i znowu gra się ogranicza do gry solo w multi.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Jeszcze jak jest ogarnięta ekipa, bo jak jest inaczej to już gorzej. Grywam z ekipą, gadami na headsecie fajna sprawa. Trzeba po prostu dobrze trafić bo czasem wkurwia jak dziecko lat 13 nagle wyskoczy z kolegą lat również 13 zabiją cię i uciekną to takie coś denerwuje wiadomo.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dlatego liczę ze jednak parę osób kupi GTA V i będzie można zebrać gang TM,  każdy zaczyna od zera no chyba ze ktoś już grał na ps3 czy x360 to będzie mógł postać z multi przenieść o czym już rockstar wspominał, chociaż i tak pierw każdy będzie ciupał parę miechów w singla a potem przejdzie się na multi z ekipa, jeśli takowe się złoży.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Ta, szczególnie Drużyna Spolszczenia (czytaj Zniszczenia) zabierze się za Gta to dopiero będzie :D.  No tak jedni przeniosą się z konsoli na Pc'ta a drudzy zaczynają pierwszy raz (pc) i wtedy jest nierównowaga chyba, że po prostu taki "szpan", że masz znajomego z 400-500 lvl :D. Widziałem ostatnio typka miał 994 lvl :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry