@WWZ
Cienie owszem, będą, będą też światła i ładniejsze cieniowanie.
@Buła
No cóż, takie życie, na zwykłym screenie nie widać animacji, systemu ekwipunku, handlu i innych tego typu udogodnień. Na dobrą sprawę to nie jest też tak, że projekt powstaje ciągle - przeważnie nie mam na to ochoty i robię tylko raz na jakiś czas, bo robię to głównie dla siebie i nie muszę się spieszyć. Od screena ze stycznia miałem dłuższą przerwę w pracach i tutaj faktycznie po ich wznowieniu nie zrobiłem wiele - kilka animacji, poprawki w systemie ekwipunku, możliwość podnoszenia i wyrzucania przedmiotów, udźwiękowienie, możliwość noszenia broni, bardziej przejrzyste skrypty postaci, kilka modeli i tekstur a przede wszystkim lekkie uporządkowanie kodu i wyrzucenie zbędnej treści. Ostrzej planuję popracować nad projektem w maju, będę miał wtedy więcej czasu i wtedy będę mógł pokazać konkretniejsze materiały już w postaci wideo oraz ujawnić szczegóły odnośnie otoczki fabularnej.
@ZGS
Racja, głupi błąd ;-)
Ja wiem, że ten temat wiele osób traktuje jako okazję, żeby się pośmiać i bynajmniej nie mam im tego za złe, ale cieszyć mnie będzie każda konstruktywna opinia wyrażona w kulturalny sposób. Pozdrawiam.