Acodin 20704 72

O temacie

Autor Amand

Zaczęty 5.10.2012 roku

Wyświetleń 20704

Odpowiedzi 72

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

Dreamerion
RaveN Studio

Acodin
#40 2012-10-12, 16:48(Ostatnia zmiana: 2012-10-12, 16:48)
Prawda jest taka, że może zaistnieć fakt, w którym post zamieszczony w tym dziale może przynieść komuś szkodę, lub może posłużyć do interpretacji, która również może zaszkodzić, dlatego rozumiem Avallacha.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Acodin
#41 2012-10-12, 17:37(Ostatnia zmiana: 2012-10-12, 18:58)
Nie rozumiem w jaki sposób ma komuś zaszkodzić rozmawianie o lekach/narkotykach na niszowym forum dyskusyjnym w internecie, zwłaszcza że prowadzona jest tu dyskusja poznawcza, bez propagowania i namawiania do użytku.

Swoją droga ostatnio zrobiłem sobie takie internetowe śledztwo na temat własnej osoby i to zdumiewające jak dużo można poskładać z przeróżnych strzępków informacji. Z tym, że nie zajmuje się niczym nielegalnym a wszystko i tak jest w mniejszym lub większym stopniu jawne, także trudno mnie tymi informacjami skompromitować, czy jakiś sposób zaszkodzić.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Prawda jest taka, że może zaistnieć fakt, w którym post zamieszczony w tym dziale może przynieść komuś szkodę, lub może posłużyć do interpretacji, która również może zaszkodzić, dlatego rozumiem Avallacha.
Martwi Cię, że jakiś gimbus wyląduje w szpitalu po wpierdoleniu 40 tabletek jakiegoś leku? Mnie nie.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

Dreamerion
RaveN Studio

Acodin
#43 2012-10-12, 18:04(Ostatnia zmiana: 2012-10-12, 19:51)
Takie info, ze ktos przyznal sie do celowego przedawkowania jakiegos leku moze posluzyc np. w ew sledztwie, byc wykorzystane przez osoby postronne itp. A to, ze forum jest niszowe nie znaczy, ze trudno jest znalezc post interesującej nas osoby. Napisalem tylko, ze rozumiem Avallacha. Kazdy odpowiada za siebie.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Acodin
#44 2012-10-12, 18:15(Ostatnia zmiana: 2012-10-12, 18:16)
moze posluzyc np. w ew sledztwie

Jakim znowu śledztwie? Rozmawiamy o środkach, które są w pełni legalne. Jak ktoś przedawkuje alkohol (czyt. napierdoli się) to też jest wytaczane wobec niego śledztwo?

Sprawa prosta: Jeśli ktoś żyje spiskami, lub pretenduje na stanowisko redaktora Gościa Niedzielnego to polecam w internecie nie pisać nic lub zwyczajnie przestać prowadzić podwójne życie. Nie takie rzeczy na jaw wychodzą i to o ludziach medialnych, czy o wysokiej pozycji i generalnie nic się nie dzieje, więc nie przesadzajcie, że ktoś się Wami zainteresuje, bo gdzieś przyznaliście się do zjedzenia kilkunastu tabletek na kaszel :lol2: .

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Ja bym napisał co robi i bierze się w holandii, ale boję się forumowych konfitur i sprzedawczyków
JP hwdp na 100% : D

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Jakim znowu śledztwie? Rozmawiamy o środkach, które są w pełni legalne. Jak ktoś przedawkuje alkohol (czyt. napierdoli się) to też jest wytaczane wobec niego śledztwo?

Wiadomo, że są nielegalne, nie o to mi chodziło. Po prostu jestem sobie wstanie wyobrazić wiele sytuacji, w których ktoś mógłby wykorzystać podane wyżej informacje. Zresztą nieważne.
Gdyby tu byli jacyś celebryci, to raczej informacje o goleniu jaj itp, byłby ciekawsze niż o przedawkowywaniu leków ;p

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po prostu jestem sobie wstanie wyobrazić wiele sytuacji, w których ktoś mógłby wykorzystać podane wyżej informacje.
To je nam wymień.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Jeśli chodzi o używki to jestem bardziej zwolennikiem tabletek, bo do takiego zioła to nigdy nie wiadomo co ci dosypią  
Ja słyszałem, że niektórzy mieszają z majerankiem bo niby ciężko odróżnić, ale ile w tym jest prawdy to nie wiem.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
To je nam wymień.

Nie widzę sensu, bo każdy mój przykład będzie można zanegować i sprowadzić do absurdu, a wtedy dyskusja stanie się jałowa. Po prostu to jest dyskusyjny temat, w którym można znaleźć i racjonalne argumenty za przeniesieniem go na dolne forum jak i racjonalne przeciwko.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Jeśli chodzi o używki to jestem bardziej zwolennikiem tabletek, bo do takiego zioła to nigdy nie wiadomo co ci dosypią  
Ja słyszałem, że niektórzy mieszają z majerankiem bo niby ciężko odróżnić, ale ile w tym jest prawdy to nie wiem.
To prawda. Dlatego lepiej jest sobie już kupić majeranek. Taniej wyjdzie i jest go więcej niż 1 g.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
To prawda. Dlatego lepiej jest sobie już kupić majeranek. Taniej wyjdzie i jest go więcej niż 1 g.

Znam osobę, która nie może żyć bez koperku  :lol2:

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

Acodin
#52 2012-10-12, 20:26(Ostatnia zmiana: 2012-10-13, 20:27)
Adanos chodziło mi o "handlarzy" no ale dobra niech Ci będzie... :lol2:

@edit na początku myślałem, że to sarkazm : D

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis

EdekSumo
Wyspa Khorinis

Acodin
#53 2012-10-12, 20:28(Ostatnia zmiana: 2012-10-12, 20:30)
Ja bym napisał co robi i bierze się w holandii, ale boję się forumowych konfitur i sprzedawczyków

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

To nieprawda. Raz, że jest to bardzo łatwe do odróżnienia a dwa, że nikt rozsądny nie kupuje/sprzedaje marihuany w formie miału w jakim występuje wymieniony tu majeranek. Ktoś tu daje się ruchać bez wazeliny.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Generalnie av i dream maja trochę racji, nie chodzi o to że takie info ktokolwiek miałby w jakikolwiek sposób wykorzystać ale co sprytniejsze biura rekrutacyjne szukają w internecie większej ilości informacji na temat swoich kandydatów. I jeśli odkryja że wstrzykujesz sobie marihuane i acodiny 420 erryday może to zadecydować o twojej przyszłej karierze.

konfiturant detected

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Gdyby tu byli jacyś celebryci, to raczej informacje o goleniu jaj itp, byłby ciekawsze niż o przedawkowywaniu leków ;p
Wierz mi, że o moich ogolonych jajach będziesz niedługo czytał w nagłówkach największych dzienników na świecie.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Wierz mi, że o moich ogolonych jajach będziesz niedługo czytał w nagłówkach największych dzienników na świecie.

Czekam  :lol2:

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Acodin
#58 2012-10-13, 18:32(Ostatnia zmiana: 2012-10-13, 18:46)
To nieprawda. Raz, że jest to bardzo łatwe do odróżnienia a dwa, że nikt rozsądny nie kupuje/sprzedaje marihuany w formie miału w jakim występuje wymieniony tu majeranek. Ktoś tu daje się ruchać bez wazeliny.
To nieprawda. Ostatnimi czasy, kupując towar od lokalnego dilerka (który zresztą miał niemałe kłopoty, bo walił z ucha na chłopaków z dzielni, a na kamiennogórskich murach można było zobaczyć liczne wyzwiska i obelgi dotyczące jegomościa) dostałem właśnie taką porcje majeranku za 30 zł. Dodam, że koleś sam do mnie przedzwonił i powiedział, że ma przy sobie towar "jakby co" - widocznie potrzebował kasy, i widocznie nie miał żadnych wyrzutów sumienia, że właśnie wyruchał swojego klienta w dupsko. Takie sytuacje są bardzo powszechne - nie jestem jedyną osobą, która czegoś takiego doświadczyła na własnej skórze.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Acodin
#59 2012-10-13, 20:20(Ostatnia zmiana: 2012-10-13, 20:21)
Ja też potwierdzam, bo... byłem świadkiem dosypywania majeranku do ziela. Jako że zioło owe ma dość intensywny zapach, to trudno jest je odróżnić od "mieszanki" (miejmy na uwadze to, że mówimy tutaj o 1 g).

Dlatego do dzisiaj mam polewkę z ludzi kupujących za 30 zł 1 g majeranku :lol2:

Tak więc: deal with it marjoram!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry