Hej.
Dawno nie grałem w Gothic i chęć mnie naszła zagrac od nowa. A po zagraniu w ER, nigdy nie bede mógł już zagrać w vanilla, bo jest zbyt pusta.
Ale do rzeczy. Jak mówiłem, dawno nie grałem, a ostatnia wersja, w którą grałem to 1.4.91. Czy to nadal najnowsza?
Czy coś się dzieje z modem? Jakieś datki dla twórcy?
Sorry, ten dział jest troche zaniedbany.
Dzięki za odpowiedzi
Tutaj jest najnowsza https://www.moddb.com/mods/na29142/downloads/banda-quentina-wer-093-najnowsza
Mod jest aktualizowany do wersji 2.0 w związku z powstającym do niego dubbingiem. Zmiany obejmują przebudowę kilku najgorszych zadań, wątku bandytów na 4 rozdziale i poprawy balansu. Być może pojawi się też wstęp do Wolnej Kopalni i zadania z nim związane. Pojawi się również tryb fabularny będący odpowiednikiem bardzo niskiego poziomu trudności.
Co do datków możesz to zrobić tutaj
Dział zostanie "posprzątany" najpewniej jak już będzie nowa wersja.
A więc zagram sobie jeszcze raz w tę wersje, a potem jeszcze raz w 2.0.
Wysłałem stówę i wyśle więcej innym razem
Ps: po 5 latach twojej modyfikacji wciąż są literówki...
- Zaczyna się zdanie wielką literą.
Ja nie wiem i nie rozumiem tego jak można tyle byków narobić w pisaniu dialogów. Nic mnie tak nie denerwuje jak literówka w zdaniach.
- Przed "jak" stawiamy przecinek. x2
Nawet bugi, błędy, składnie itp przy tym to małe piwo.
- "Itp" to skrót, a więc wymaga kropki i przecinka przed. *"(...)składnie, itp. przy (...)".
Na liczydle były te dialogi pisane ze jakieś literówki się wkradają?
- "Że" na w sobie "ż". I stawia się przecinek przed.
To samo zauważyłem przy gothic 3 quest pack.
- Gothic to nazwa własna, a więc pisze się wielką literą. To samo z Quest Pack.
No nie ma zdania żeby jakiejś literówki nie było.
- Brakuje dwóch przecinków. Pozwolę Ci zadecydować, gdzie.
Może ja tego nie rozumiem i dialogi są pisane na jakimś C++ w języku morsa
- Po pierwsze, to język
Morse'a. Po drugie, C++ to już jest język. Pisanie w języku Morse'a w języku C++ to nakładanie czapki na czapkę. Wiem, że chciałeś zabrzmieć mądrze, ale nie wyszło.
Spójrz w lustro zanim będziesz oceniać innych.