Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 2897039 7437

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 2897039

Odpowiedzi 7437

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Idź na plac świątynny w obozie sekty i pogadaj z Guyem.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

gorjusz

gorjusz

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, mam misję Sytuacja w opuszczonej kopalni i rozmawiałem już ze Skorpionem i potem Quentin zlecił mi sprawdzić co się stało gdy Gomez się dowiedział, ale nic tam się nie dzieje, nikogo nie ma. Wcześniej zabiłem wszystkich przed kopalnią, bo mnie atakowali. Czy to ma jakiś związek z tym? Czy przywołanie jakiejś postaci kodem pomoże? Jeżeli tak prosiłbym też o kod. Próbowałem przywołać Artegora bo przeczytałem, że trzeba z nim pogadać (mimo że wcześniej mnie bił) ale podczas edit focusa nie pokazuje mi jego kodu.
I jeszcze jedno pytanie. Czy ta misja jest wymagana by pchnąć dalej fabułę? Znalazłem Xardasa, oczyściłem zawaloną kopalnie i sprowadziłem Guya, ale nie mogę dalej iść do Ur-Shaka ani oczyścić wolnej kopalni

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Żeby popchnąć fabułę z Xardasem, musisz zanieść kamień od nekromanty do Corristo. A co to znaczy "podczas edit focusa nie pokazuje ci kodu"? Jeżeli już przeszukałeś zwłoki Artegora, to po prostu ich nie namierzysz - weź nową grę, pójdź kodami do kopalni i wtedy użyj edit focusa na Artegorze.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

gorjusz

gorjusz

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oddałem Corristo już kamień i nic, z Xardasem mam dalej tylko gadke o kompcu rudy. Też dziwne, bo Corristo chyba miał iść do klasztoru gdzie był kamień z Gornem, a wrócił to komnaty magów ognia.
Problem z focusem jest taki, że jak włączam nową grę i wybieram na kimś to wyskakuje mi pusta tabelka

FalaZeMnie

FalaZeMnie

Użytkownicy
posty2
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z questem "bunt zbieraczy" problem polega na tym, że oddałem rufusowi paczkę, dałem alkohol lewusowi itd. kiedy powiem to rufusowi mówi mi żebym zaatakował lewusa. Po tej rozmowie Lewus zagaduje mnie i zaczyna się bunt, ale problem jest taki, że po zabiciu lewusa mam zagadać z rufusem, ale on mnie atakuje i nie mogę nic zrobić. Próbowałem coś zdziałać z marvinem, odciągnąć lewusa, ale to nie działało. Czy ktoś mógłby mi pomóc?

outlander

outlander

Moderator działu
posty461
Propsy231
ProfesjaReżyser
  • Moderator działu
możesz podesłać save?

gorjusz

gorjusz

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy

outlander

outlander

Moderator działu
posty461
Propsy231
ProfesjaReżyser
  • Moderator działu

outlander
Moderator działu

Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna
#7167 2020-05-10, 11:35(Ostatnia zmiana: 2020-05-10, 20:11)
Niestety mam DoStacka jak wczytuję. Szkoda, że nie korzystasz z najnowszej wersji. Wydaje mi się, że tam bunt zbieraczy już działa jak trzeba.

FalaZeMnie

FalaZeMnie

Użytkownicy
posty2
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wszystko już w porządku z tym zadaniem, wystarczyło poczekać do 4 rozdziału haha

criminaltango44

criminaltango44

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie mogę zabić nekromanty w opuszczonej kopalni.

gram magiem, 3 krąg, i w gościa trzeba władować z 40 wystackowanych kul ognia żeby go zabić, kosturem nie zadaję mu obrażeń. on z kolei mnie stunlockuje i tyle mnie było. zombie w tej kopalni też nie mogę niczym ruszyć. więcej questów nigdzie nie mam, LP brak, nie wiem co dalej. nie ma opcji żebym go zabił - po prostu nie mam dmg

Henioo

Henioo

Użytkownicy
posty65
Propsy4
  • Użytkownicy
Mam denerwującego buga.

Zrobiłem zadanie z opuszczoną kopalnią, i nawet to z Guyem do kopania.

Ide do Xardasa, a on mi, że mam iść rozwiązać problem opuszczonej kopalni.

I co teraz?

outlander

outlander

Moderator działu
posty461
Propsy231
ProfesjaReżyser
  • Moderator działu
A oddałeś kamień Corristo? U niego musi być wszystko załatwione

Henioo

Henioo

Użytkownicy
posty65
Propsy4
  • Użytkownicy
A oddałeś kamień Corristo? U niego musi być wszystko załatwione

Piękne dzięki. Używałem mapy na chodzenie do kopalni, więc zupełnie ominąłem Corristo na drodze. Może ustawić go gdzieś indziej w następnej wersji?

Mam też inne pytanie.

Mam rozdział 5, wróciłem ze Świątyni Śniącego z Urizielem i szedłem przez las koło SO. Znalazłem ciało Draxa i list. To chyba jakaś pozostałość po zadaniu dla Bandyty i nie powinienem znaleźć go jako Strażnik-Najemnik. Po przeczytaniu listu (który mówi o wyprowadzeniu z obozu Bezia i Quentina), gra mówi że "Odjajdywanie przyjaciół" zostało zaktualizowane, ale takie zadanie nie istnieje w notatniku.

outlander

outlander

Moderator działu
posty461
Propsy231
ProfesjaReżyser
  • Moderator działu
Tak, to jakaś resztka zadania. Cały wątek bandytów od 4 rozdziału jest w tym momencie przebudowywany i wkrótce napiszę o tym coś więcej.

Diwajn

Diwajn

Użytkownicy
posty31
Propsy5
  • Użytkownicy
@outlander Zastanawiam się nad powrotem do Gothica z modem uzupełniającym. Czy Banda Quentina to  nowsza wersja  Edycji Rozszerzonej/

outlander

outlander

Moderator działu
posty461
Propsy231
ProfesjaReżyser
  • Moderator działu
Dokładnie tak

Diwajn

Diwajn

Użytkownicy
posty31
Propsy5
  • Użytkownicy
@outlander Jest możliwość zainstalowania Dx11? Jeżeli tak to podasz link do konkretnej wersji?  Z Góry dzięki za odp :D

s0j0hn

s0j0hn

Użytkownicy
posty7
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@outlander Jest możliwość zainstalowania Dx11? Jeżeli tak to podasz link do konkretnej wersji?  Z Góry dzięki za odp :D

Jak odpalam program Spine to mam możliwość załadować DX11 do Gothic Rozczezona Edycja

outlander

outlander

Moderator działu
posty461
Propsy231
ProfesjaReżyser
  • Moderator działu
Powinna chodzić ze wszystkimi wersjami. Ja korzystałem z linków z tego tematu i było ok http://themodders.org/index.php?topic=25128.0

pudzianek1

pudzianek1

Użytkownicy
posty206
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam Dawno tu nie zaglądałem chciałbym znowu zagrać w Er podajcie mi aktualną wersje moda

Post połączony: 2020-05-25, 03:05
bo z tego co mi wiadomo  to ponoć ma być wersja 2.0 a  na dzien dzisiejszy to w jakom powinienem zagrać

Post połączony: 2020-05-25, 03:11
i proszę o podanie wszystkich komponetów do zainstalowania z góry dzienki za pomoc

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry