Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3410604 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3410604

Odpowiedzi 7445

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
dużo jest nowosci i poprawek w 1.2? niestety jakis kutafon zaprzepascil moda, a znalazlem tylko 1.1

gothic1210
  • Gość
Nie ściągaj tego starocia. Obecnie moda nie da się nigdzie pobrać i to chyba dobrze nawet. 

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Werewolf, masz propsa za to. xD
Podbijam się do pytania Boykaundisputed.

gothic1210
  • Gość
Co do postępów to mamy z Nocturnem ferie także nadganiamy :D Wymieniliśmy się teraz skryptami. On ma dialogi a ja itemy. Korzystam i zajmuję się balansowaniem, porządkowaniem skryptów żeby szło się w tym jakoś połapać. Z takich dużych bugów, którymi się martwię zostało tylko 2. Mam nadzieje, ze jakoś sprawnie sobie  z nimi poradzimy. 

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
ten mod chodzi w 10 klatkach. jest jeszcze gorzej niz w czasie zapłaty. silnik gothica to syf nigdy wiecej nie zagram w jedynke

gothic1210
  • Gość
Lol. Bez przesady. Na pewno masz coś ujebane w systemie/ sterownikach, abo siedzisz na Voodo 2... Crashe są (w 1.4 już nie będzie), ale animacja jest płynna nawet na starociach typu FX 5500. 

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
bfkod
Jeśli masz na myśli 1.2 to mam inne zdanie. Mam raczej mierny sprzęt a gra chodziła mi płynnie poza drobnymi ścinkami. Owszem silnik jest kapryśny, wyloty miałem ale nie takie jak w CZ Beta.(beta podkreślam bo w aktualną wersję nie grałem).

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

gothic1210
  • Gość
Wersja 1.4 którą teraz opracowujemy jest stabilna jak skała. Nie ma powodów do obaw. Na stare wersje nie traćcie czasu. Trzeba poczekać i tyle.

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
nie, chodzi o 1.1. gra tylko momentami chodzi płynnie, i wiekszosc czasu mam 10-15 klatek. trudno, moze w 1.4 jest duzo lepiej, ale ja raczej zostaje przy g2.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Cytat: Outlander
Lol. Bez przesady. Na pewno masz coś ujebane w systemie/ sterownikach, abo siedzisz na Voodo 2... Crashe są (w 1.4 już nie będzie), ale animacja jest płynna nawet na starociach typu FX 5500.
Powiem ci że grałem na FX 5200 i gra była płynna .
Cytat: bfkod
ten mod chodzi w 10 klatkach. jest jeszcze gorzej niz w czasie zapłaty. silnik gothica to syf nigdy wiecej nie zagram w jedynke
Podaj konfiguracje komputera a szczególnie windows .

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Immpossible, że na gfx5500 masz 10 fps, u mnie na starym kompie z tą kartą CZ bez zacinki chodził :D

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

gothic1210
  • Gość
Nie wiemy czy on ma taką kartę. Ja taką miałem w starym PC z Celoronem 335 i Er chodziła płynnie. On coś musi mieć źle u siebie.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Chyba, że 90 procesów chodzi i 15 malware/trojanów się ma to nie ma co się dziwić chłopak, ale na moim 10 letnim blachozorze ER nie miało większych ścięć, choć nie wykluczam, że ich nie było. Niech ziomek sb ustawienia na nieco niższe w gothicu zmieni i będzie ok.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Gra chodzi bardzo płynnie. Podczas testów nie miałem żadnych ścinek, jedynie crashe przez buga który w 1.4 nie będzie występował. 

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Przypuszczam że ma windows 7 albo 8 .  Proponuję zmniejszyć rozdzielczość i ustawić na 16 bitową a jak moje przypuszczenia się sprawdzają to uruchamiać grę w trybie win xp .

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
windows xp. mam rozdziałke 1280x800, tak jak na pulpicie. w grze ustawione na średnie wymagania, 16 bit, gothic dopiero co zainstalowany. w tle w sumie działa 20 procesow i 18 usług, mniej się nie da. sterowniki najnowsze, z 2010 roku (karta ati x1300/x1550 chyba z 2006 roku)

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
spróbuj ustawić rozdzielczość 1024 na 768 a jak to nie pomoże to spróbuj zainstalować Gothic fps powinno poprawić wydajność .

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Można wiedzieć na ile % są poprawione błędy?

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

0 użytkowników
Do góry