Prawo jazdy 32904 129

O temacie

Autor Wowoz

Zaczęty 30.08.2012 roku

Wyświetleń 32904

Odpowiedzi 129

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Dobra powiedzmy że teraz

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Prawo jazdy
#81 2012-10-02, 19:58(Ostatnia zmiana: 2012-10-02, 20:01)
Tak naprawdę najniebezpieczniejszymi kierowcami są głównie kobiety i dzieciaki w furach rodziców.
Kobiety jeżdżą najczęściej aż do bólu zgodnie z przepisami, przy tym w ogóle nie myśląc.
Co do wysokości mandatów. Wszystko zależy od punktu siedzenia.

Do bólu z przepisami bo ty ich nie przestrzegasz. Zresztą co tu mówić. W Polsce panuje mentalność kozaka na drodze, więc nic dziwnego że ludzie jeżdżą jak pojebani i jest tyle wypadków, nie wspomnę że drogi jeszcze w tym pomagają. Jak będziecie mieli w miarę normalne drogi, wtedy możecie trochę pogazować, bo inaczej to jak jazda na byku.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Kurwa, naprawdę nie wiem o co chodzi z tymi drogami. Mieszkam przy granicy na prowincji, zadupiu, polsce b i praktycznie po całym zaścianku mogę się poruszać komfortowo wliczając w to zamość i jego okolice! jeśli chodzi o miasta to owszem, są fragmenty gdzie droga może być katastrofalna (tiry, ogromny ruch pojazdów więc nie ma co się dziwić), ale zwykle to są zadupia albo jakieś specyficzne punkty. Nawet w moim beznadziejnym mieście bez wyrazu wszystkie ważniejsze skrzyżowania i drogi posiadają nowoczesną infrastrukturę.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

Prawo jazdy
#83 2012-10-02, 20:40(Ostatnia zmiana: 2012-10-02, 20:42)

Do bólu z przepisami bo ty ich nie przestrzegasz. Zresztą co tu mówić. W Polsce panuje mentalność kozaka na drodze, więc nic dziwnego że ludzie jeżdżą jak pojebani i jest tyle wypadków, nie wspomnę że drogi jeszcze w tym pomagają. Jak będziecie mieli w miarę normalne drogi, wtedy możecie trochę pogazować, bo inaczej to jak jazda na byku.

A skąd wiesz czy przestrzegam czy nie? Zresztą po twojej wypowiedzi widać, że kierowcą to ty jesteś najwyżej w grze komputerowej.
Powiedzmy że nie licząc wyścigów dość spokojnie i płynnie śmigam po ulicach.
Nigdy nie dostałem punktu karnego, a prawko mam od 8 lat.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

A skąd wiesz czy przestrzegam czy nie? Zresztą po twojej wypowiedzi widać, że kierowcą to ty jesteś najwyżej w grze komputerowej.
Powiedzmy że nie licząc wyścigów dość spokojnie i płynnie śmigam po ulicach.
Nigdy nie dostałem punktu karnego, a prawko mam od 8 lat.
Prawko mam od 3 lat.
Polskie drogi to tragedia przynajmniej w podkarpackim. Drogi do Warszawy też nie są cacy. W porównaniu z drogami jakimi ujeżdżam a jakie widziałem w swoich polskich okolicach to nie ma co zaczynać porównywać. A jeśli twierdzisz że polscy kierowcy (większość) nie mają mentalności kozaka to przejedź się na drogach na innych drogach poza twoim zamieszkaniem. Np. Nowojorscy kierowcy to tacy sami kozacy (zawsze się śpieszą) jak polscy jak pojedziesz dalej poza miastem jest całkiem inaczej. W takim Massachusetts kultura na drodze jest całkiem inna.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
Prawko mam od 3 lat.
Polskie drogi to tragedia przynajmniej w podkarpackim. Drogi do Warszawy też nie są cacy. W porównaniu z drogami jakimi ujeżdżam a jakie widziałem w swoich polskich okolicach to nie ma co zaczynać porównywać. A jeśli twierdzisz że polscy kierowcy (większość) nie mają mentalności kozaka to przejedź się na drogach na innych drogach poza twoim zamieszkaniem. Np. Nowojorscy kierowcy to tacy sami kozacy (zawsze się śpieszą) jak polscy jak pojedziesz dalej poza miastem jest całkiem inaczej. W takim Massachusetts kultura na drodze jest całkiem inna.

Drogi, kultura...
Jeżeli przeszkadzają Ci tak banalne rzeczy jak kultura, czy odcinek węższej drogi, to po prostu znaczy, że albo jesteś rozkapryszony, albo nie lubisz, bądź nie umiesz jeździć.
Ja to uwielbiam śmigać samochodem i najchętniej wybrałbym się na jakiś legalny Raidzik na jakieś zadupia. Jednak jest to kurewsko drogie i czasochłonne zajęcie.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Prawko mam od 3 lat.

Drogi, kultura...
Jeżeli przeszkadzają Ci tak banalne rzeczy jak kultura, czy odcinek węższej drogi, to po prostu znaczy, że albo jesteś rozkapryszony, albo nie lubisz, bądź nie umiesz jeździć.
Ja to uwielbiam śmigać samochodem i najchętniej wybrałbym się na jakiś legalny Raidzik na jakieś zadupia. Jednak jest to kurewsko drogie i czasochłonne zajęcie.

Mój stan emocjonalny nie ma z tym nic wspólnego, to nie zmienia faktu że w Polsce macie chujowe drogi. Koniec kropka. :ok:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
ZDAŁEM SKURWYSYNY

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

Prawo jazdy
#88 2012-10-04, 21:23(Ostatnia zmiana: 2012-10-04, 21:23)
:ok:

propsy się należą, teraz mnie za 3 tyg czeka ciężki czwartek :D

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
ZDAŁEM SKURWYSYNY

Ile zapłaciłeś?

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Ile zapłaciłeś?
Żart, kalumnia czy pytanie. Daję propsy temu kto zgadnie.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Ile zapłaciłeś?
Żart, kalumnia czy pytanie. Daję propsy temu kto zgadnie.

O_O

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Zjebałeś żelazko. Trzeba było spytać

Ile dałeś?

A ja bym na to

-2 razy

Hehehehehehe

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
wczoraj zdałem, za pierwszym razem. lol
(tak, wiem jak dawno pisałem posta o nauce. jak widać narzekanie na instruktora nie było sraniem w banie)

makin' bacon

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
i tak sie rozjebiesz

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Miałem zdawać dzisiaj na A, ale odwołali. Oczywiście nikt nie raczył mnie o tym powiadomić.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Odwołali
Dziwne...

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
nic dziwnego gimbazjalisto forumowy. mojemu kumplowi odwolali na A, to samo na B tzn przesuneli mu terminy.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
nic dziwnego gimbazjalisto forumowy. mojemu kumplowi odwolali na A, to samo na B tzn przesuneli mu terminy.
IRONIA - drwina, złośliwość lub szyderstwo ukryte w wypowiedzi pozornie aprobującej

-zylion na dworze i odwołali egzamin na A, a to ci dopiero niespodzianka!

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Mam pytanie. W ile najszybciej można zrobić prawo jazdy? Bo wiem, że jest chyba 30 godzin jazd i 30 godzin wykladow, da radę np. w miesiąc? Bo mi tu ziomek z bloku obok herezję sieje i nie wiem czy mu wierzyć...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry