Prawo jazdy 32988 129

O temacie

Autor Wowoz

Zaczęty 30.08.2012 roku

Wyświetleń 32988

Odpowiedzi 129

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Ukraina jest zajebista, raz znaleźliśmy dziurę w drodze w której mógł się schować nieduży samochód :ok:

makin' bacon

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Wiem, że mają piękne drogi. Na granicy w jakimś Smoceińsku(nie pamiętam nazwy) na granicy niemiec by się załamał. Polak sobie poradzi, bo jest przyzwyczajony, ale taki niemiec na 90% spowodowałby wypadek

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Harris

Harris

Użytkownicy
Give me your soul... Please
posty183
Propsy80
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Give me your soul... Please
Nazbierajcie kamieni na jutrzejszy dzień.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

taaa

Nie wiem który to większy debil.

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy

Ezzam

Prawo jazdy
#24 2012-08-30, 20:58(Ostatnia zmiana: 2012-08-30, 21:03)
Poszukaj w guglach tego gifa - na wykopie znajdziesz link do całego filmu.

Edit: nawet sam znalazłem: http://www.liveleak.com/view?i=2ca_1272493190

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Poszukaj w guglach tego gifa - na wykopie znajdziesz link do całego filmu.

Edit: nawet sam znalazłem: http://www.liveleak.com/view?i=2ca_1272493190
Czy oni to zedytowali i sami dodali dźwieki? :lol2:

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Prawo jazdy
#26 2012-08-30, 21:12(Ostatnia zmiana: 2012-08-30, 21:15)
:lol2:

oczywiście, przecież to kamery miejskie, takie nie mają mikrofonów.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
60km/h to że niby szybko czy ze niby wolno?
Bądź desperat, pojedź szybciej :D

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
WWZ zdaje na prawko? :| Teraz boję się do polski lecieć.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
kwrva wonwuz pisz od razu po egzaminie czy zdałeś.

makin' bacon

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Prawo jazdy
#30 2012-08-31, 20:51(Ostatnia zmiana: 2012-08-31, 20:52)
A spierdalać. Przy koncu wymusilem pierwszenstwo. Nie zdałem. Z nerwów się w domu porzygałem i teraz nie mam nawet ochoty o tym mysleć. Poprawke mam dopiero za miesiąc. Bylem juz kurwa tak blisko. Nie wybacze sobie tego :C A to wszystko przez to, ze myslalem, ze parking z kostki brukowej był jednokierunkowy, wiec zjechalem na lewy pas. I wtedy sobie uswiadomilem jaka glupote zrobilem.
ale przynajmniej teorie mam zaliczoną jakby nei patrzeć.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Przy koncu wymusilem pierwszenstwo.

XD

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Z nerwów się w domu porzygałem i teraz nie mam nawet ochoty o tym mysleć.

Z tej irytacji wypiłeś 3 piwa?

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Nic nie piłem :C jem kurwa suche tosty niczym zarty luka i popijam wodą :C od 6 rano nie spie w sumie wyczekalem sie 3 godziny w nerwach, a potem u laski zaczalem wymiotować. Na szczescie w kiblu. A ona mi kanapki zrobiła XD co za failowy dzien.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Bez lipy. Ja zdałem chyba za 6 czy nawet 7 razem przy tym rozchodząc się z dziewczyną, rozwalając tym telefon i grożąc pobiciem egzaminatorowi oraz głupiej pieszej piździe-paniusi. Nie wspominam już nawet o stratach moralno psychicznych, bo to długi temat. Ostatecznie prawo jazdy zdałem pod wpływem narkotyków :ok: . Jeździć nie potrafię nadal, choć minęło czasu sporo. Jedyne pojazdy jakie dane mi było opanować to rower, ciągniki Zetor 60 i 80 oraz radziecki BTR 60.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Spoko. Tylko, że to tak boli jak juz sie bylo tak blisko :D  mimo to i tak najbardziej balem sie teori i placu, a to mi kurwa poszlo w sumie najlepiej  :lol2:  Najgorsze bylo to ze babka nie musiala mi nawet nic mowić, a ja tylko jej odpowiedzialem, ze wiem i ze dziekuje bardzo xD Teraz kurwa musze czekac ponad miesiac i wyjebac kolejne 116 złotych. Jebani zdziercy.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Prawo jazdy
#36 2012-08-31, 21:30(Ostatnia zmiana: 2012-08-31, 21:31)
Co to kurwa znaczy tak blisko? W mojej kloace standardem jest, że ludzie nie zdają po wzorowym przejechaniu całej trasy, tuż przy skręcie do ośrodka bo rzekomo najechali na kawałek 2 metrowego odcinka linii ciągłej - namalowanej tam chyba tylko w celu szerzenia skurwysyństwa. Cała ta procedura i jebany word to pierdolona skorumpowana komuna a nawet gorzej, bo za komuny niosłeś pół litra spirtu albo karton jajek i miałeś załatwione a tu banda socjopatów poczynia sobie w najlepsze to na co tylko ma ochotę.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Prawo jazdy
#37 2012-08-31, 21:33(Ostatnia zmiana: 2012-08-31, 21:33)
to ze bylem prawie przy koncu listy z rzeczami to do. niestety to nie ten z osrodkow gdzie placac 2 kafle masz prawko.

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=0Yy-zIMwMh8
[/media]
Lepiej ,żebyś zdał!

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
https://www.youtube.com/watch?v=CVYd1tyv2Co

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry