O temacie
Autor Gruppenfuehrer Kereth
Zaczęty 21.01.2008 roku
Wyświetleń 525373
Odpowiedzi 1170
Connor
JanKielbasa123
Draks
Cytujja na waszym miejscu jak juz mowimy o tych poziomach trudnosci to wg mnie powiniscie dac mroczny taki jak w wiedzmine 2 dodawal by mroczne itemy nie mroczne tu chodzi tylko o wysokosc poziomu mroczny dla przykladu ale takim poziomem bym ta gre zapamietal jak na dlugoCzy polska interpunkcja jest aż tak trudna do zrozumienia?
ja na waszym miejscu jak juz mowimy o tych poziomach trudnosci to wg mnie powiniscie dac mroczny taki jak w wiedzmine 2 dodawal by mroczne itemy nie mroczne tu chodzi tylko o wysokosc poziomu mroczny dla przykladu ale takim poziomem bym ta gre zapamietal jak na dlugo
soja
koksikmajor
Sentarion Moderator działu
matekacp
Dobra , wszystko to co chciałem wiedzieć już wiem tylko pojawia się małe ale.... W którymś poście przeczytałem że "przy dobrych wiatrach mod wyjdzie w wrześniu" i tu wkradła się mała panika. Rozumiem ze podanie daty premiery jest sprawą ryzykowną ,ale czy macie naprawdę jeszcze tyle do roboty ??
Baggio DreamVader
compl
Dreamerion RaveN Studio
Mam pytanie odnośnie systemu reputacji. Czy np. zbroje będzie można kupywać tylko jak się ma określoną repe tak jak w G3. Czy może normalnie będzie mozna ją kupić lub zdobyć.
Czy będziecie dogrywać do NPCów jakieś nowe ambienty? Fajnie by brzmiało, gdyby komentowane było to, co dzieje się w świecie gry.Zamierzacie dostosować moda tak, by można było grać w rozdzielczości HD?Aha, zróbcie na stronie ZW, by było pod newsami więcej komentarzy za jednym razem, bo przewijanie 27 stron zawierajacych po 2 komentarze na stonę nie zachęca do przeglądanaia.