Ogólna dyskusja o modyfikacji 525141 1170

O temacie

Autor Gruppenfuehrer Kereth

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 525141

Odpowiedzi 1170

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak by można było by używać tarczy byłoby ekstra ale i bez tego jest dobrze ;)
Powodzenia

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Czyli co wam jeszcze zostało do zrobienia? Strasznie się niecierpliwie czekając na tego moda  :D

Szmato! Czochraj bobra, bo bez walki się nie oddam!

Czeladnik

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
ja na waszym miejscu jak juz mowimy o tych poziomach trudnosci to wg mnie powiniscie dac mroczny taki jak w wiedzmine 2 dodawal by mroczne itemy nie mroczne tu chodzi tylko o wysokosc poziomu mroczny dla przykladu ale takim poziomem bym ta gre zapamietal jak na dlugo

Czy polska interpunkcja jest aż tak trudna do zrozumienia?
niestety tak

soja

soja

Użytkownicy
posty22
Propsy2
  • Użytkownicy
1. Do którego obozu będzie naj trudniej dołączyć.

2. Czy w modzie będzie możliwość używania tarcz.

3. Ile misji jest w modzie.

4. Czy możecie powiedzieć coś więcej o tytułówych "Złotych Wrotach"

5. Do ilu gildi będzie można dolączyć.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Tego dowiesz się grając w złote wrota.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile mniej więcej będzie poziomów do zdobycia ?
Czy będzie dużo questów pobocznych ?

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

soja

soja

Użytkownicy
posty22
Propsy2
  • Użytkownicy
Z pewnoscia ,ale mod wyjdzie za kilka miesiecy a i tak malo o nim wiemy. Nie mowie tu zaraz  zeby cala fabule zdradzac ,ale mysle ze na moje pytanie mozna bylo by odpowiedziec.                        PS: Pisane z telefonu

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu

Sentarion
Moderator działu

Ogólna dyskusja o modyfikacji
#387 2013-03-03, 15:16(Ostatnia zmiana: 2013-03-03, 15:18)
@soja
Na razie mogę odpowiedzieć na pytania:
3. Około 100
5. Do trzech (paladyni, orkowie, magowie wody)
zresztą już kilka razy były te pytania i odpowiedzi, resztę poznasz grając w ZW.

@Connor
Do jakiego poziomu można dojść dowiesz się grając, a questów pobocznych raczej dużo nie ma, bo jest wiele głównych i są mocno rozbudowane.

soja

soja

Użytkownicy
posty22
Propsy2
  • Użytkownicy
No to znowu kilka pytań  :D  

1. Czy przewidywane są BETA testy moda ,a jeśli tak to czy będzie można się zapisać?

2. Co już zrobiliście a co zostało wam do poprawy/ukończenia?

3. Ile (tak na oko) będzie ważyć mod bez dubingu.

4. Czy będzie możliwość pobrania samego moda bez dubingu?

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu

Sentarion
Moderator działu

#389 2013-03-04, 15:28(Ostatnia zmiana: 2013-03-04, 15:28)
Te wszystkie pytania padały już wcześniej, poczytaj sobie poprzednie strony tego tematu i dubbingu;)

soja

soja

Użytkownicy
posty22
Propsy2
  • Użytkownicy
Dobra , wszystko to co chciałem wiedzieć już wiem tylko pojawia się małe ale.... W którymś poście przeczytałem że "przy dobrych wiatrach mod wyjdzie w wrześniu" i tu wkradła się mała panika. Rozumiem ze podanie daty premiery jest sprawą ryzykowną ,ale czy macie naprawdę jeszcze tyle do roboty ?? Bo mamy początek marca a tu pada termin końca 3 kwartału.

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra , wszystko to co chciałem wiedzieć już wiem tylko pojawia się małe ale.... W którymś poście przeczytałem że "przy dobrych wiatrach mod wyjdzie w wrześniu" i tu wkradła się mała panika. Rozumiem ze podanie daty premiery jest sprawą ryzykowną ,ale czy macie naprawdę jeszcze tyle do roboty ??

Szybko zleci :) . Koniec roku, wakacje itp.

soja

soja

Użytkownicy
posty22
Propsy2
  • Użytkownicy
Nie dla wszystkich^^  I skoro sam mod jest już gotowy to zostaje dubing i poprawki stylistyczne. Dobrze było by gdby mod wyszedł w wakacje ;)

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
aaaaa w wrzesniu najszybciej japier myslalem ze na wakacje az tyle zostalo wrzesien jest najgorszy wtedy to juz wg nie bede mial czasu na te ZW

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Wrzesień, ale w tamtym roku. Sentarion napisał, że jeśli wszystko dobrze pójdzie to być może mod wyjdzie w okolicach września(2012).:)

compl

compl

Użytkownicy
posty21
Propsy9
  • Użytkownicy
No właśnie chciałem to powiedzieć ;) Teraz aktualnie mod przez cały czas jest "na wykończeniu". Mam nadzieję, że za parę miesięcy, kiedy kupie nowego kompa, będę mógł sobie zagrać w tą genialną modyfikację.

soja

soja

Użytkownicy
posty22
Propsy2
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie systemu reputacji. Czy np. zbroje będzie można kupywać tylko jak się ma określoną repe tak jak w G3. Czy może normalnie będzie mozna ją kupić lub zdobyć.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Czy będziecie dogrywać do NPCów jakieś nowe ambienty? Fajnie by brzmiało, gdyby komentowane było to, co dzieje się w świecie gry.
Zamierzacie dostosować moda tak, by można było grać w rozdzielczości HD?
Aha, zróbcie na stronie ZW, by było pod newsami więcej komentarzy za jednym razem, bo przewijanie 27 stron zawierajacych po 2 komentarze na stonę nie zachęca do przeglądanaia.

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu

Sentarion
Moderator działu

#398 2013-03-06, 13:13(Ostatnia zmiana: 2013-03-06, 13:15)
Mam pytanie odnośnie systemu reputacji. Czy np. zbroje będzie można kupywać tylko jak się ma określoną repe tak jak w G3. Czy może normalnie będzie mozna ją kupić lub zdobyć.
Reputacja nie ma wpływu na możliwość kupienia, zdobycia pancerza.

Czy będziecie dogrywać do NPCów jakieś nowe ambienty? Fajnie by brzmiało, gdyby komentowane było to, co dzieje się w świecie gry.
Aha, zróbcie na stronie ZW, by było pod newsami więcej komentarzy za jednym razem, bo przewijanie 27 stron zawierajacych po 2 komentarze na stonę nie zachęca do przeglądanaia.
Już kilku nowych ambientów jest nagranych, ustawienia rozdzielczości/jakości będą jak w standardowym gothicu, ustawienia komentarzy musiałby zmienić nasz webmaster, który od jakiegoś czasu jest nieaktywny.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
ciekawe pytanie z tym HD, ja mam rodzielczosz 1680 1050, gothic ma max 1440 na 900, wiec zeby to zmienic trzeba wejsc do Gothic.ini i zmienic odpowiedznie parametry, wtedy to se nawet mozesz dac 1900 na 1200 jak masz taki moniotor ja gdy dalem 1680 do mialem ladniejsza grafe

0 użytkowników
Do góry