Grażyna Żarko - GG 27751 95

Ankieta

GG Pani Grażyny Żarko

Głosów w sumie: 11

O temacie

Autor Paser

Zaczęty 11.07.2012 roku

Wyświetleń 27751

Odpowiedzi 95

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
(pozdrawiam głos rzucający kurwami i łysego śmiecia-kozaczka z lasu).

Zapomniałeś dodać o tym debilu, co raczył pokazywać kilofa i opowiadać do czego go użyje.

Комиссар RBT

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka

Lansjer
Rzeka

Grażyna Żarko - GG
#61 2012-07-22, 16:11(Ostatnia zmiana: 2012-07-22, 16:11)
Ja między innymi właśnie przez Panią "Grażynę" zainteresowałem się ostatnio tym zjawiskiem jakim jest vlogowanie i trochę mnie poraziła skala debilstwa, przypomniałem sobie stare wrocławskie cwaniactwo. Bardzo mi się podoba jak ludzie pokroju Roja robią teraz z siebie debili po tej akcji, głupio tłumacząc się... Zawsze mnie wkurwiała u ludzi ta bezmyślność tłumu. Przecież każdy wiedział podświadomie, że to jest prowokacja, bo kurcze nikt ale to nikt realnie istniejący nie jest w stanie być takim debilem jak postać Żarko, a jednocześnie na tyle mądrym by posłużyć się komputerem, a jednak ludzie dali się ponieść tłumowi, fali nienawiści, która była silniejsza od zdrowego rozsądku i rzucili się na nią jak na łatwy cel do ataku i teraz wyszli na debili... po prostu piękne.

Właśnie to mnie wkurwia w polskim społeczeństwie że tylko nieliczni potrafią wyrazić swoje zdanie i pomyśleć czy (w tym przypadku) Grażyna nie jest jakaś podstawiona, bo zamiast tego wolą podążyć utartym szlakiem jakiegoś mega hejtera który umieścił filmik - np kolesia z kilofem lub tego drugiego dresa, dołączyć się do nich i zacząć hejtować w taki sam sposób jak na filmiku, dając przy tym zajebisty dla mnie pokaz swojej inteligencji i rozeznania z tematem.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
teraz nagle wszyscy to potępiają, a wcześniej masowy hejt.

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
dokładnie

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Nie ma co się dziwić - tacy vlogerzy to w większości tzw. "attention whores". To co pokazują na tych swoich filmikach to nie są oni, ich opinie i ich życie. To jest tylko sztucznie wykreowany wizerunek, który ma zapewnić im jak największą oglądalność. A dla większości z nich to oznacza ślepe podążanie za tłumem, dostosowywanie się do internetowych trendów i ogólnie rzecz biorąc - odgrywanie szopek pod publikę.

A dzieje się tak, bo takie są oczekiwania szarych, debilnych mas, które odpalając youtube'a chcą silnych emocji, skrajnego debilizmu i wszystkiego co odstaje od normalności, której na co dzień doświadczają.

Człowiek który prowadził by sobie vloga szczerze, pokazując swoją prawdziwą twarz, swoje prawdziwe opinie, nawet gdyby miał wiele wartościowych i ciekawych treści do przekazania - nie zyskałby zbyt dużej publiki (no chyba, że byłby w jakiś sposób wyjątkowy dobry). Ludzie wolą oglądać debili i dowartościowywać się tym, że jednak istnieje ktoś głupszy od nich.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Ja wiedziałem że tak będzie, ja wiedziałem:
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=SF_YXrle6mk
[/media]

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Chwiejcie chuje przed mną.

Was popierdoliło pisać o jakiejś Grażynce Chujarko cztery strony jeszcze jakbym chuj wiedział kim ten chuj jest.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
https://www.youtube.com/watch?v=Iz1zwZ6U4mY

Wiedziałem że zaczną się tego typu rzeczy na YT dziać :D

Manipulacja perfekcyjna? Jak słucham takich pierdół to mam ochotę wyjść na spacer i zajebać jakiejś osobie na podobieństwo tego typu myśliciela. Kurwa nie wierze. Koleś nie żyje od wczoraj, ma 30 parę lat, zapewne nie głupi a tłumaczy się jak zwykły gimbus. Zapewne doskonale wiedział, że to prowo, ale nie, lepiej podkręcić lincz, bo będzie "śmiesznie", bo gimbusy przyjdą i nastukają jeszcze więcej wyświetleń i popłynie dodatkowa kasa a po wszystkim zamiast zamknąć dupę lepiej grać kretyna i udawać, że o niczym się nie wiedziało a cała nagonka to tak w "czynie społecznym" :facepalm: . Jak patrze na te jutubowe mordy typu tego roja, czy jakiegoś rocka to czuję kurwa obrzydzenie i polactwo nie mniejsze niż za lat 90, gdy leciało disco relax.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Props mentalny w chuj

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Nie ma co się dziwić - tacy vlogerzy to w większości tzw. "attention whores". To co pokazują na tych swoich filmikach to nie są oni, ich opinie i ich życie. To jest tylko sztucznie wykreowany wizerunek, który ma zapewnić im jak największą oglądalność. A dla większości z nich to oznacza ślepe podążanie za tłumem, dostosowywanie się do internetowych trendów i ogólnie rzecz biorąc - odgrywanie szopek pod publikę.

A dzieje się tak, bo takie są oczekiwania szarych, debilnych mas, które odpalając youtube#msg1046078a chcą silnych emocji, skrajnego debilizmu i wszystkiego co odstaje od normalności, której na co dzień doświadczają.

Człowiek który prowadził by sobie vloga szczerze, pokazując swoją prawdziwą twarz, swoje prawdziwe opinie, nawet gdyby miał wiele wartościowych i ciekawych treści do przekazania - nie zyskałby zbyt dużej publiki (no chyba, że byłby w jakiś sposób wyjątkowy dobry). Ludzie wolą oglądać debili i dowartościowywać się tym, że jednak istnieje ktoś głupszy od nich.

Dokładnie tak jest. Z tego co się dowiedziałem to fejm na jutubowych cwaniaczków jest kreowany do tego stopnia, że usuwają oni nawet te filmy, które nie trafiły w gust gimbazy. Wiesz, nie było by problemu gdyby ci ludzie jasno mówili o kreacji artystycznej, tymczasem nadal często jest to wycieranie sobie dupy tzw. "dziennikarstwem społecznym", a plebs naiwnie myśli, że kolesie po 30 te wszystkie durnowate filmiki o grach nagrywają sobie hobbystycznie. Gdzieś ostatnio oburzyli się właśnie na to, bo ktoś publicznie w końcu powiedział że na tym się zarabia, i to bardzo konkretne sumy. Z resztą jaki kraj takie kanały sponsorwane. Jedynie żal ludzi, że są w stanie podniecać się takim gównem - pierdoleniem o grach z ust kolesi w wieku ojca.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
pierdoleniem o grach z ust kolesi w wieku ojca.                                      
Ja z chęcią poznałbym zdanie 56-letniego faceta na temat gier :lol2:

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
To zadzwon do Kazza. Troche mu jeszcze brakuje, ale mniej więcej mógły by być twoim ojcem, gimbusie  :lol:

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Podejrzewałem, że coś może być nie tak, ale uwierzyłem, że postać może być autentyczna bo debili w necie nie brakuje(choć faktycznie ciężko było wierzyć w tą wytrwałość w dodawaniu filmików po tylu bluzgach ;) ). W jej przypadku się pomyliłem (a autorom należy się order żelaznego trollface'a), ale teza mówiąca, że debili w necie pełno tylko się potwierdziła ^^

Popisuje się ciągle menda jedna...

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Swoją drogą to skutecznie udawać debila potrafi niemal każdy, bo ten "wyczyn" nie wymaga żadnej większej finezji, a jedynie zrzucenia pewnych barier. Zastanawiam się więc czemu miałoby to robić jakąkolwiek różnicę to czy ktoś przejrzał to prowo czy też nie. Ja nie wiem czy dogłębne analizowanie czyjegoś debilizmu jest powodem do dumy, dla mnie to raczej objaw braku ciekawszych zajęć w życiu.

Druga rzecz to fakt, iż udawanie debila poniekąd debilem czyni. Jeżeli ja nakręcę np. 20 filmików w których nawołuje do nienawidzenia żydów, gejów i księgowych, a potem jak już zostanę (raczej słusznie) zjechany przez innych ludzi, wielce oświadczę że to była tylko prowokacja - to czy ci ludzie, którzy mnie wcześniej zjechali są głupi, bo ja tylko udawałem? Jak się przekazuje pewne treści to nie ma znaczenia czy one są na serio czy dla jaj - te treści niezależnie od intencji z jakimi powstały wciąż są takimi samymi treściami i nie ma co się dziwić, że ludzkie reakcje na nie będą takie, a nie inne.

Jak wychodzisz z nienawiścią do ludzi, to możesz się spodziewać zwrotu w postaci nienawiści - i to już nie ma znaczenia czy to była prowokacja czy nie. Nienawiść pozostanie nienawiścią.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
[...]Jeżeli ja nakręcę np. 20 filmików w których nawołuje do nienawidzenia żydów, gejów i księgowych, a potem jak już zostanę (raczej słusznie) zjechany przez innych ludzi[...]

W kloace za takie coś zyskałbyś tylko fejm :lol2:

Co do Grażyny to widziałem jej tylko jeden filmik (w dodatku niecały) i trochę dziwię się, że wywołała takie poruszenie. Nie wiedziałem, że to była prowokacja ale może przez to, że się nad tym nie zastanawiałem. Dla mnie była po prostu nudna i szkoda było mi tracić czasu na jakieś komentarze odnośnie jej działalności.
Organizatorzy tego "projektu" nie powinni mieć nikomu za złe takiego odzewu, w końcu sami się o to prosili. Szkoda mi tylko tej kobiety zbałamuconej przez pomysłodawców prowokacji, być może chciała dobrze, być może chciała pomóc, a stała się centrum wyzwisk oraz nieprzyjemnych komentarzy.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
widzisz luke. Też uważam, że bezcelowe udawanie debila po prostu dla jaj jest idiotyczne, ale w tym przypadku miało to jakąś głębszą myśl za tym idącą. Nie jak prowo z krzyżem gdzie wszyscy w zasadzie musieli być debilami, żeby udawać takich debili :D  w sumie dlatego na to się złapałem. Serio  :pokerface:

Popisuje się ciągle menda jedna...

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Grażyna Żarko - GG
#76 2012-07-22, 23:14(Ostatnia zmiana: 2012-07-22, 23:15)
Druga rzecz to fakt, iż udawanie debila poniekąd debilem czyni. Jeżeli ja nakręcę np. 20 filmików w których nawołuje do nienawidzenia żydów, gejów i księgowych, a potem jak już zostanę (raczej słusznie) zjechany przez innych ludzi, wielce oświadczę że to była tylko prowokacja - to czy ci ludzie, którzy mnie wcześniej zjechali są głupi, bo ja tylko udawałem? Jak się przekazuje pewne treści to nie ma znaczenia czy one są na serio czy dla jaj - te treści niezależnie od intencji z jakimi powstały wciąż są takimi samymi treściami i nie ma co się dziwić, że ludzkie reakcje na nie będą takie, a nie inne.
Tu się zgodzę, ale gdybym ja miał nawoływać o opanowanie się to robiłbym to w kierunku kreatorów prowokacji a nie fikcyjnej osoby. A były osoby, które wchodziły z nią w interakcje i to było najśmieszniejsze...

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Grażyna Żarko - GG
#77 2012-07-23, 03:30(Ostatnia zmiana: 2012-07-23, 03:37)
https://www.youtube.com/watch?v=fpn1TMNV4j4

Hipotetyczna sytuacja:
Rejestruje konto na YT. Nagrywam filmiki propagujące pedofilie dzieląc się swoimi ulubionymi pozycjami oraz zdjęciami dzieci, z którymi planuje odbyć stosunek. Afiszuje swoimi poglądami jak mogę, a ludzie w okół zaczynają mnie masowo hejtować. Na samym końcu tłumacze wszystko zwykłym prowem, oczekuje przeprosin i dostaje 2000 dolców na porządne wakacje.

Sytuacja analogiczna do tego co powiedział wcześniej Luke. Tak naprawdę nieważne jakie masz intencje publikując swoją mordę w necie. Prowo prowem, ale jeśli pokaże się z perspektywy osoby, która na szacunek nie zasługuje (nieważne czy będzie to prowo czy nie) mogę spodziewać się odzewu w postaci, właśnie, braku szacunku/masowego hejtu i nie będzie w tym nic dziwnego. Filmik chyba jeszcze bardziej wyrachowany i debilny od tego co zrobił Rojo, siląc się na żenujące publiczne przeprosiny. Reakcje internautów uważam za, w pewnym stopniu, naturalną i uzasadnioną, a jeżdżenie po dupie pani Grażyny na fali jej chwilowej popularności za szczyt zwykłego internetowego buractwa i pasożytnictwa.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
oczywiście okularki zerówki muszą być...

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
W ogóle nie rozkminiam sensu tego vlogowania. Zazwyczaj takich rzeczy nie oglądam, nie wiem kim jest ten Rojo, o którym piszecie. Puściłem sobie teraz te dwa filmiki, które pojawiły się niedawno w temacie i w gruncie rzeczy jeśli się nie skupiam na tej gadce to zamienia się ona w zupełnie niezrozumiały słowotok. Byle więcej wyrazów powiedzieć, bo wtedy jest się mądrzejszym, a to czy mają one jakąś treść i sens to już mniej ważne. Jedyni vlogerzy, jakich oglądałem i lubiłem, to był radek001 i ten kudłaty koleś na zielonym tle, który wybierał się biczować do Częstochowy, ale to było lata temu. Czasem obejrzy się jakiegoś Niekrytego Krytyka albo Piątek, ale to raczej losowo, a nie żeby od razu śledzić "najnowsze wydarzenia w internecie".

Wracając jeszcze do pani Żarko, to obejrzałem chyba jeden filmik, który chyba był na kwejku czy coś - nie powiem żebym zgadzał się z takimi poglądami, ale ta pani była po prostu zbyt sympatyczna żeby ją hejtować :D  Wyłączyłem i na tym się skończyło. Nie było powodu do rozkmin czy jest prawdziwa czy podstawiona.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry