Grażyna Żarko - GG 27542 95

Ankieta

GG Pani Grażyny Żarko

Głosów w sumie: 11

O temacie

Autor Paser

Zaczęty 11.07.2012 roku

Wyświetleń 27542

Odpowiedzi 95

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://www.indiegogo.com/grazyna
Paczajta co Krzysiu Gonciarz wymyślił

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Grażyna Żarko - GG
#41 2012-07-21, 20:53(Ostatnia zmiana: 2012-07-21, 20:58)
No i dobre, chociaz idioci zawsze pozostaną idiotami bez względu czy baba wyjdzie na te wakacje czy nie. W sumie może ta akcja zmusi ludzi do myślenia, choć z drugiej strony mogą teraz doszukiwać się wszędzie oszustw i prowokacji.
Akcja napewno na plus. Wyszla glupota polskiego internetu i społeczności jutjubowej, ktora reprezentują gimbusy lub ludzie nie potrafiący racjonalnie myśleć. Nie powiem, że nie - udało mi się na to nabrać na samym początku - tak jak większości, ale to co odróżnia mnie od  tej "społeczności" hejterów to to, że po prostu nie hejtowałem. Im dłużej, im więcej filmików, tym uświadomiłem sobie, że taka osoba po prostu NIE MOŻE istnieć (w sensie v-loger, nauczycielka znęcająca się nad uczniami itd). Fakt faktem, ze tacy ludzie się trafiają, szczegolnie starsi, no ale spróchniałe baby raczej nie nagrywają filmików i nie wrzucają tego w internety.

A Gonciarza lubie coraz mniej. Chociaż nie, ja go toleruje :D

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Varoon!!! Wróć. Potrzeebne nam kolejne prowo!!!
Mówi to osoba, której zdaje się nie było jeszcze na forum w czasie akcji z Varonem. Trochę pokory.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Grażyna Żarko - GG
#43 2012-07-21, 21:11(Ostatnia zmiana: 2012-07-21, 21:13)
Fakt faktem, ze tacy ludzie się trafiają, szczegolnie starsi, no ale spróchniałe baby raczej nie nagrywają filmików i nie wrzucają tego w internety.
To właśnie powinno było ludzi już na samym początku zmusić do myślenia. Przecież taka babka nigdy w życiu komputera by nie tknęła, a co dopiero jutuba i jeszcze filmiki na niego wrzucać.

Choć nie powiem, sama babka naprawdę wiarygodna była. :lol2:

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Mówi to osoba, której zdaje się nie było jeszcze na forum w czasie akcji z Varonem. Trochę pokory.
Nie było mnie jako usera. Byłem jako nie zarejestrowany. Nie wszytkie wątki offtopu/forum zgłębiłem, ale trafiłem na Prowo i sprawiedliwość :| .

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
https://www.youtube.com/watch?v=Iz1zwZ6U4mY

Wiedziałem że zaczną się tego typu rzeczy na YT dziać :D

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie było mnie jako usera. Byłem jako nie zarejestrowany. Nie wszytkie wątki offtopu/forum zgłębiłem, ale trafiłem na Prowo i sprawiedliwość :| .
Dobra. Ja dowiedziałem się o co chodzi z Varonem jakiś miesiąc temu. Może mniej.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Rojo? Who is fucking this? Madafaka fool

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Grażyna Żarko - GG
#48 2012-07-22, 00:13(Ostatnia zmiana: 2012-07-22, 00:14)
Ja między innymi właśnie przez Panią "Grażynę" zainteresowałem się ostatnio tym zjawiskiem jakim jest vlogowanie i trochę mnie poraziła skala debilstwa, przypomniałem sobie stare wrocławskie cwaniactwo. Bardzo mi się podoba jak ludzie pokroju Roja robią teraz z siebie debili po tej akcji, głupio tłumacząc się... Zawsze mnie wkurwiała u ludzi ta bezmyślność tłumu. Przecież każdy wiedział podświadomie, że to jest prowokacja, bo kurcze nikt ale to nikt realnie istniejący nie jest w stanie być takim debilem jak postać Żarko, a jednocześnie na tyle mądrym by posłużyć się komputerem, a jednak ludzie dali się ponieść tłumowi, fali nienawiści, która była silniejsza od zdrowego rozsądku i rzucili się na nią jak na łatwy cel do ataku i teraz wyszli na debili... po prostu piękne.

Zębacz

Zębacz

Użytkownicy
posty101
Propsy54
  • Użytkownicy
bo kurcze nikt ale to nikt realnie istniejący nie jest w stanie być takim debilem jak postać Żarko
Bicz plis

http://www.youtube.com/klocuch12

Zębacz pasiasty, zębacz smugowy (Anarhichas lupus) – gatunek słonowodnej ryby okoniokształtnej z rodziny zębaczowatych.

Osiąga do 150 cm długości, maksymalna odnotowana masa ciała wynosi 23,6 kg.  Ubarwienie zmienne, szarozielone, czarne lub rdzawobrązowe. W poprzek  ciała przebiega 10-15 ciemnych pasów zachodzących na płetwę grzbietową.

Ryba o bardzo mocnych szczękach i zębach. Nie jest agresywna. Groźnie wyglądające zęby służą zębaczom do rozłupywania jeżowców, skorup twardych ślimaków, krabów i innych podobnych składników ich pożywienia.

Po wewnętrznym zapłodnieniu samica składa ikrę na dnie. Samiec broni złożonej ikry do wylęgu larw. Poza okresem rozrodu przebywają samotnie.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
No sorry, ale ten klocuch to też pewnie niezłe prowo.

Комиссар RBT

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
swat-gra internetowa Klocuch12 Liczba wyświetleń: 102064 1 miesiąc temu

a kasa leci...

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
swat-gra internetowa Klocuch12 Liczba wyświetleń: 102064 1 miesiąc temu

a kasa leci...

Nie ma reklam, więc nie leci.

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Akurat klocuch to zwykły dzieciak, który ma trociny we łbie i robi sobie jaja robiąc z siebie większego debila niż nim rzeczywiście jest, dla zwykłej zgrywy albo ewentualnie rzeczywiście jest niedorozwinięty.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak BTW to ona wygląda bardzo podobnie to mojej nauczycielki chemii (Danuty Leszko :D ), która by się do tej roli nadawała idealnie... Podobno cały czas poza pracą przesiadywała na Czaterii, a zamiast "do odpowiedzi", zapraszała "na priva" :lol2:

Mark Twain

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jebane chamy, spinatorzy i prostacy. Ja na przykład (podobnie jak z aferą krzyżową i innymi tego typu akcjami) podchodzę do takich rzeczy humorystycznie i zawsze mam ubaw po pachy. Oglądanie filmików grażynki sprawiało mi ogromną przyjemność, szczególnie bawiły mnie te momenty furii i różne inne gagi przygotowane przez autorów. Od początku oczywiste było dla mnie, że to wszystko jest przygotowywane, gadałem o tym wielokrotnie z Thorem, ale kogo na dobrą sprawę to kurwa obchodzi? Dla mnie liczyła się zabawa, a teraz filmiki i żarty skończone, bo jebani tempacy zaczęli wysyłać Grażynce pogróżki (pozdrawiam głos rzucający kurwami i łysego śmiecia-kozaczka z lasu). Prawdziwa twarz polactwa została w każdym razie obnażona po raz kolejny, jestem w stanie zrozumieć połknięcie haczyka z prowem, ale żeby reagować tak emocjonalnie? Zjebani ludzie :facepalm:  A "vlogi" gimbusów z łonowym piczowąsikiem zniszczyły mnie ostatecznie :lol2:

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
To skoro sprawa grażynki została już wyjaśniona to chyba pora na nowy obiekt do hejtów...

https://www.youtube.com/watch?v=IPQfAWf9iWM

Prowo czy idiota! Przyjmuję zakłady! Śmiało obstawiamy...

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
Raczej prowo. Gość gra na stereotypie emo-chłopaczka.

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Jurigag

Grażyna Żarko - GG
#58 2012-07-22, 10:24(Ostatnia zmiana: 2012-07-22, 10:25)
Nie, to prowo nie było, on tak wszędzie się podobno zachowywał i chodził ubraby jednak postanowił to zmienić(pewnie ludzie zaczęli mu grozić że go zajebią)

Resocjalizacja jednak działa ! :D

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Grażyna Żarko - GG
#59 2012-07-22, 11:03(Ostatnia zmiana: 2012-07-22, 11:03)
Paweł jest akurat pewnie prawdziwy. Człowiek, który wygląda jak wygląda, bo lubi robić prowa. Nie można go przyporządkować do kategorii "naturalny" czy "prowo", bo po prostu należy do obu.

Podkreślam.

To Paweł.

Pawełku spod Zamościa.

Nawet on ma więcej masy od Ciebie.

P.S. Nie patrzeć w dół i iść drogą w poszukiwaniu grzybów? :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry