Co za chujnia! Powiem ci co poprawić. Naprawdę ten mod to stereotyp, z którego potrafię się śmiać od początku przygody z forum. Cały level design to jedno wielkie kupsko. W ogóle te screeny to straszna chała, gdybym robił moda nigdy bym czegoś takiego nie wrzucił! Spójrz człowieku obiektywnie - wsadziłeś zdjęcia "obozów" sklejonych z kupy Vobów, a jak już coś dodałeś to nieoteksturowane. Nie lepiej było trochę dorobić i dopiero wsadzić? Początkowy tekst... Ech, ominę to. Po prostu napisz inny. Wstawianie obozów w tych samych oklepanych już miejscach nie jest fajne. Shergar powiedział, że wzorujecie się na MT. Według mnie trochę za bardzo. Menu nieudolnie naśladuje to z Czasu Zapłaty. Tapeta to sprawa do pominięcia, bo cała dyskusja do usunięcia. A teraz najlepsze - oboziki!
1. Obóz Myśliwych
Jak to
przypadkowo zabity?
2.Motyw Wojowników Cienia i Paladynów ominę, bo o tym traktuje mod.
3.Armia królewska

Po co to? Do czego ten obóz?
4.Łowcy Skarbów
To chyba nawet zasługuje na odzdzielny akapit, ale wystarczy że pozwolę sobie zacytować cały tekst, bo jest po prostu przezabawny:
1.Pewnej nocy usłyszeli od bogatego obywatela ,że w Koloni Karnej są skarby. Także więc słysząc to zebrali ekipę i ruszyli do Koloni Karnej. 2.Ich dowódcą jest Pablo który mieszkał wcześniej w Myrtanie jednak po stracie 3.Ojca wyjechał do Khorinis.1.Kurwa nie! Czy gdyby byle pijak powiedział ci w nocy, że w najbardziej niebezpiecznym miejscu na wyspie jest skarb to poszedłbyś?
2.Po co ta informacja?
3.Ojciec to imię?
5.Obóz Łowców Orków
Zemsta i pomszczenie jest ich głównym celem zabijając Orków.Powyższe zdanie nie ma sensu. Qmak? To ma być imię dowódcy pogromców orków? Wybierz inne może jakieś nordyckie imię.
6.Obóz strażników przed kopalnią
A spróbuj tylko zaprzeczyć, że nie ma powiązania z MT. Rozumiem sam obóz (jeszcze), ale konwoje - to pojechałeś po bandzie, kolego.
Dobra myślę, że wystarczy tego bełkotu

. Nie napisałem tego, żeby cię zrazić tylko wytknąłem ci błędy.