1 problem witam mam uporczywy problem ja jestem w jarkendarze bo jak chodzę z zabijam potworów i łażę po dolinie to mnie wywala i pokazuje się mi acces violation i accesion failed
a ja gram bez cheat - uw w wersję reb V2 F9
2 problem robię misję wszystkie i jakoś opiekunów niema i niema wątku o nich
3 problem nie mogę zostać necromantą
4 teraz próbuję grać w snc 1.1.f2 strażnikiem i niema opcji dialogowej uczenia się bronią 1h i 2h i daleko stszelną
5 niema opcji uczenia się dalej języków
6 też mam sejva z 7 rozdziału i jestem użięmony bo niema wojny z orkami z najemnikami gadałem z łowcami smoków i z paladynami i z magami wody i ognia z myśliwymi
z sekciażami nie niema ich na polu bitwy i nie mogę wytwożyć miecza z czarnej rudy i runy i pokonałem opiekunów
7 nie wiem kto może mnie nauczyć demonologi chciałem się nauczyć u kreola a nie mogę
8 chce dostać się do kopalni to thorus nie chce mnie puścić a pszecież wziołem kopaczy np emillio i finna i paula
8 ja chce wysłać do górnego miasta tego maga z dolnego miasta d o się dziby paladynów nie pamiętam jak ten mag się nazywa nie vatras ten co siędzi w domku w czarnym kapeluszy
9 nie mogę dołączyć do gildi zabujców
10 nie mogę dostać się d swiątyni sniącego w GD i do doliny cieni i nie mogę mieć ulumulu
11 nikt nie uczy mnie zniszczenia ożywięcuw