Problemy z fabułą/zadaniami 563482 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 563482

Odpowiedzi 1539

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Po pierwsze zanim w ogóle pomyślisz o wbijaniu karmy u Beliara pamiętaj ,że w zadaniu z Gomezem potrzebujesz mieć Innosa  przynajmniej na 1 inaczej będziesz miał problem.

Ja wybrałem zabicie Demona poprzez krzyż elementów,jeden strzał z runy i koniec.Szybko sprawnie .

rafalsky12

rafalsky12

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Kolejny problem:/ Problem zaczął się już w 1 rozdziale. Myślałem, że przeczekam 1-2 rozdziały i będzie ok. Jednak nie. Jeden myśliwy chce zbroje z płytek pełzaczy. Kazał iść do Wilka i zapytać o jakieś ulepszenie zbroii. Wilk powiedział, że nie prawda. Byłem teraz (III rozdział) u Gestatha w GD, też go o to zapytałem. Powiedział co wiedział. Więc wszystkie kwestie wyjaśnione. Ide sobie do Wilka, daje mu płytki, ten na to "Dobrze, daj je tutaj" i tyle widziałem płytki. Spałem 12 dni, ale dalej nie ma u niego kwestii dialogowej o zbroi. Pamiętam, że w czystej NK nie trzeba było aż tyle czekać. Czyżby bug?

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Wilk bugguje się jeżeli oddasz mu płytki w złym rozdziale.
Ja zrobiłem to w 2 i będąc w 4 dalej brak zbroi.

rafalsky12

rafalsky12

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Hmm... dziwne, próbowałem oddać je w każdym i zawsze to samo. Może oddam w 4 i się uda.

Czy wie ktoś ile karmy u beliara potrzeba, żeby ognisty golem przyzwany runą mnie nie atakował? Inteligencji mam prawie 60. Tyle na niego czekałem, a tu wielki zawód. Albo może jest kod na karmę? (Tylko do sprawdzenia oczywiście. "Nie popieramy cheaterów":) )

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
Ognisty golem to skill magów ognia czyli karma innosa.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmm... dziwne, próbowałem oddać je w każdym i zawsze to samo. Może oddam w 4 i się uda.

Czy wie ktoś ile karmy u beliara potrzeba, żeby ognisty golem przyzwany runą mnie nie atakował? Inteligencji mam prawie 60. Tyle na niego czekałem, a tu wielki zawód. Albo może jest kod na karmę? (Tylko do sprawdzenia oczywiście. "Nie popieramy cheaterów":) )
K

To.na przyzwania potrzeba karmy? Ja.majac na minusie moglem przyzwac i nic mi golem nie robil.

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
Nie wiem jak to jest u magów ognia, ale mnie bez "Wyższej Demonologii" summony ( szkiel itp) atakowały, a jak u MO jest to nwm.

rafalsky12

rafalsky12

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
To.na przyzwania potrzeba karmy? Ja.majac na minusie moglem przyzwac i nic mi golem nie robil.
U kogo miałeś na minusie? u Beliara? Golem z runy czy ze zwoju?
Golem ze zwoju mnie nie atakuje (czasem tak, ale rzadko), a ten z runy atakuje zawsze. Gdzies mi sie obiło o oczy, że trzeba mieć więcej karmy, bo te z run trudniej okiełznać.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Kto mnie nauczy ulepszać zbroję strażnika w obozie sekty ?

rafalsky12

rafalsky12

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy

Dobra, wszystko już wiem. Żeby przyzwany runą ognisty golem nas nie bił trzeba aż 90 karmy u Innosa. (sprawdziłem za pomocą programiku do edycji karmy przez save).
Niech mi ktoś teraz powie w jaki sposób szybko nabić karmy u Innosa. Czy jest podobna misja, jak nabijanie 200~ karmy u Beliara za wybicie paladynów na wyspie?

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Dorian z drugiego obozu sekty(tego w Górniczej dolinie0.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się jakoś ulepszyć szatę nekromanty/przepaske nekromanty?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Darrion :D

Z tego co wiem to Guru, Magowie Ognia, Magowie Wody oraz Nekromanci nie maja kowali którzy uczyliby przekuć te szaty (o ile szaty da sie przekuć) a innego sposobu nie spotkalem.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy

Rolnik

Problemy z fabułą/zadaniami
#633 2013-03-09, 20:29(Ostatnia zmiana: 2013-03-09, 20:30)

Z tego co wiem to Guru, Magowie Ognia, Magowie Wody oraz Nekromanci nie maja kowali którzy uczyliby przekuć te szaty (o ile szaty da sie przekuć) a innego sposobu nie spotkalem.

Poprosze Xardasa żeby nauczył mnie przekuwania szaty na stole alchemicznym !  :lol2:  :lol2:  :lol2:    

A tak na serio, w którym rozdziale oddawać płytki na zbroje Wilkowi ? ;d
I czy wzmacnianie szponu duszą Senyaka da mi coś jak gram Nekromantą ;p

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy

Szmato! Czochraj bobra, bo bez walki się nie oddam!

Czeladnik

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Poprosze Xardasa żeby nauczył mnie przekuwania szaty na stole alchemicznym !  :lol2:  :lol2:  :lol2:    

A tak na serio, w którym rozdziale oddawać płytki na zbroje Wilkowi ? ;d
I czy wzmacnianie szponu duszą Senyaka da mi coś jak gram Nekromantą ;p

Najpierw pogadaj z Gestathem (ten mysliwy z górniczej doliny, co siedzi z Gornem w 4 rozdziale), potem z tym z obozu myśliwych, potem znów z Wilkiem (ale nie na temat zbroi, a tej legendy o plytkach) i znów z Gestathem tez o legendzie z plytkami, po czym juz mozesz normalnie zagadac do Wilka o zbroje.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Reinstall w moim przypadku nie pomaga z moim bugiem. Musiałbym chyba grać całkowicie od nowa by nie psuł mi się jarkendar...

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy

Kyubie

Problemy z fabułą/zadaniami
#637 2013-03-10, 00:02(Ostatnia zmiana: 2013-03-10, 01:54)
To nie jest temat od problemów technicznych...

W jakim rozdziale i u kogo mogę wykonać ten quest co tak "wzmacnia" postać ?

Oraz gdzie są klucze do gomeza ? I jakiś paladyn zgubił klucz do spiżarni(?) w GD wie ktoś gdzie mogę je znaleść ? chodzi mi też o zbroję dla cliffa, nie ma jej w żadnej ze skrzyń w "starym" pokoju gomeza również

przyjaciel themodders

przyjaciel themodders

Użytkownicy
posty37
Propsy8
  • Użytkownicy
1 problem witam mam uporczywy problem ja jestem w jarkendarze bo jak chodzę z zabijam potworów i łażę po dolinie to mnie wywala i pokazuje się mi acces violation i accesion failed

a ja gram bez cheat - uw w wersję reb V2 F9

2 problem robię misję wszystkie i jakoś opiekunów niema i niema wątku o nich

3 problem nie mogę zostać necromantą

4 teraz próbuję grać w snc 1.1.f2  strażnikiem i niema opcji dialogowej uczenia się bronią 1h i 2h i daleko stszelną

5 niema opcji uczenia się dalej języków

6 też mam sejva z 7 rozdziału i jestem użięmony  bo niema wojny z orkami z  najemnikami gadałem z łowcami smoków i z paladynami i z magami wody i ognia z myśliwymi

z sekciażami  nie niema  ich na polu bitwy i nie mogę wytwożyć miecza z czarnej rudy i runy  i pokonałem opiekunów

7  nie wiem kto może mnie nauczyć demonologi chciałem się nauczyć u kreola a nie mogę

8  chce dostać się do kopalni to thorus nie chce mnie puścić  a pszecież wziołem  kopaczy np emillio i finna i paula

8 ja chce wysłać do górnego miasta tego maga z dolnego miasta d o się dziby  paladynów nie pamiętam jak ten mag się nazywa nie vatras ten co siędzi w domku w czarnym kapeluszy

9 nie mogę  dołączyć do gildi zabujców

10 nie mogę dostać się d swiątyni sniącego w GD i do doliny cieni i nie mogę mieć ulumulu

11 nikt nie uczy mnie  zniszczenia ożywięcuw

SirSyriusz

SirSyriusz

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy
4. Czy snc to nie było tak, że wszystkich statystyk uczysz się podczas walki ew. z książek/potek/tablic?
8' Chyba nazywa się Galahad. Z tego co czytałem stronę wcześniej to można to zrobić tylko w 1 rozdziale... A jeśli jesteś w pierwszym rozdziale lub się mylę, to trzeba tylko porobić zadania dla wpływowych ludzi- praktycznie wszystkich imiennym obywateli (cywilów) z górnego miasta i Valentino. Nie trzeba robić wszystkich, chyba 3 czy 4 listy polecające wystarczą...
3, 9 i 10- samo stwierdzenie, że czegoś nie możesz nie sprawi, że wiemy co jest nie tak...
Do zabójców trzeba przez zadanie od tego maga z pkt 8' a później zadanie od tego obywatela przy którym później Diego siedzi.
Co do nekro to trzeba chyba dokładnie pogadać z Vatrasem o gildiach i później do Xardasa.
11. Normalnie zniszczenia ożywieńców uczy ten mag z pkt 8' na drugim kręgu magii.

I na koniec błagam, zwracaj uwagę jak ci wszystko podkreśla na czerwono (albo zainstaluj jakiś słownik) i kombinuj jaka jest poprawna ortografia :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry