musisz nauczyć się podstaw wykuwania broni białej tylko 2PN kosztuje, dopiero wtedy możesz uczyć się ulepszać pancerze(jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś) będziesz musiał uczyć się ulepszać wszystkie pancerze od najsłabszych do najmocniejszych, dopiero wtedy będziesz mógł naprawdę dobre zbroje ulepszać, co do nauki to nauczy cię darion, znajdziesz go w górniczej dolinie, za palisadą jest taki mały obóz bractwa(klasztor zmiennokształtnych) potem będziesz musiał wejść jakoś na klif, tam jest namiot i tam znajdziesz dariona
Mam tutaj pewien problem... mianowicie wiem że przy zadaniu z tyn całym amuletem Beliara najpierw znajdujemy gościa koło gospody potem babka(elena)powinna być w okolicy słonecznego kręgu lecz jej tam nie ma sprawdzałem 100 razy + przyzwałem ją tam kodem ale ona nawet nie ma takiego wbudowanego dialogu. Proszę o pomoc
jest koło kręgu, sęk w tym że ta fałszywa elena ma rutynę i lubi się przemieszczać, szukaj tylko na ścieżkach, lub ewentualnie w pobocznych drogach,być może po pewnym czasie natkniecie się ze sobą