Problemy z fabułą/zadaniami 511795 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 511795

Odpowiedzi 1539

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
A wykonałeś zadania dla Magów Wody w ruinach?

BlackMagnat91

BlackMagnat91

Użytkownicy
posty41
Propsy6
  • Użytkownicy
Nie, jeszcze nie, bo nie wiedziałem czy warto . Czyli najpierw trzeba znaleść ornament a dopiero potem do wodnego kręgu?

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
Tak, wykonaj wszystkie zadania dla Magów Wody a potem Saturas Cię wyślę do Vatrasa abyś dołączył

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No ten problem został rozwiązany ale mój save nadal jest uszkodzony więc proszę o pomoc. Ifo o mojej sytuacji jest kilka postów wcześniej.

Sweet! I've just received my free Riot Points!

>> FreeRiotPoints.me <<

BlackMagnat91

BlackMagnat91

Użytkownicy
posty41
Propsy6
  • Użytkownicy
Ok już się dostałem do kręgu, jupi :D  dzięki serdeczne wam za wskazówki. Wychodzi na to, że w podstawowej nocy kruka do kręgu można było się wepchać przed znalezieniem ornamentu a tutaj w returning należy isć do jarkendaru aby dopiero potem do górniczej doliny, co nie było obowiązkowe w podstawie a returning to zrobiło spójnie tak jak powinno być :)  dzięki panowie, idę dalej męczyć Bezia :p

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam:

Czy ktoś mógłby udostępnić mi save z początku 3 rodzdziału, ponieważ wyłączyłem komputer z guziku z tyłu. Zwykle tak nie robię ale stara szła, a była 24:00, a w dodatku rano zaspałem. No isave mi się rozwlił. Biały ekran w wyborze wczytywani i uszkodzone pliki. Trochę ich pozmieniałem ale wywal przy potworach i teleportach jankerdaru.
Z góry dzięki.

PS: Prosiłbym o gildie najemnika (łowcy smoków) bo taką grałem. Jednak to nie jest konieczne chodzi żeby save był w 3 rozdziale.

>> FreeRiotPoints.me <<

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
gdzie dokladnie znajde 3 opiekuna latam za farma akila ale nie moge go znalesc i czmu po quescie z onarem w gildi kupcow nie mam zadnego nowego questa

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
Jak idziesz z kamiennego kręgu gdzie zdobywałeś ornament z Laresem w stronę Słonecznego Kręgu przy schodkach skręcasz i idziesz pod górę, mijasz Gor Hanisa i zbieraczy z Bractwa i cały czas prosto na górze będzie Opiekun. Nowe questy od Gildii Kupców dostaniesz w następnym rozdziale.

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
tam tez chodzilem minelem zbierczy pszedel dalej i nikt mi nie wyskoczyl

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
A moim ostatnim zadaniem w gildi opiekunow był ten asystent... bylem w 5 rozdzialem, nie otrzymalem zadnego questa, a zadanie "Gildia Kupcow" caly czas byla w dzienniku z dwoma wpisami (ten początkowy, oraz ten, że od Goraxa wyżulilem wino za małą cene), a Lutero mial caly czas opcje (Kto jeszcze jest w gildii) i nie chcial mi na nia odpowiedziec. Jestem juz w 7 rozdziale, Lutero nie zyje, a zadanie niezaliczone lol?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
Po zadaniu "Asystent" dostajesz zadanie z Sarą w którym musisz ją wydostać z więzienia i wcielić do Gildii, jeśli wpakowałeś Canthara do paki to raczej go nie wykonasz. A co do Opiekuna musisz iść cały czas pod górę, no końcu będzie Opiekun, z tego co pamiętam jest tam też kamienna tabliczka i szczaw królewski i znajduję się on nad farmą Akila.

Baith

Baith

Użytkownicy
posty55
  • Użytkownicy
1. Czy Kreol z wieży mgieł jest potrzebny do ulepszenia szponu beliara? Czy w ogole jest potrzebny do czegos oprocz nauczenia jezyka lang jesli nie gram nekromantą?
2. Kurde nie ma lepszego mieczadwuręcznego niż 200 obrażeń? Mam ponad 200 siły i topor 200 obrazen i dalej ciezk sie gra...

3. !!! Jak dostać się do fortu paladynów?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
1.Chyba lepszy będzie dopiero topór( w 6 rozdziale będzie jakaś lepsza broń, ale do jej udźwigu będziesz potrzebować 300 siły)
2.hmmm.... Chyba uriziel jest jepszy, ale nie jestem pewien dawno w tą grę nie grałem
3.Wykonaj zadania dla gildi kupców, po czasie będzie wątek z fortem, albo możesz poczekać do 7 rozdziału i wtedy wstęp dostaniesz

Baith

Baith

Użytkownicy
posty55
  • Użytkownicy

Baith

Problemy z fabułą/zadaniami
#213 2012-12-11, 17:20(Ostatnia zmiana: 2012-12-11, 17:54)
Dzięki za odp. A co z tym Kreolem?

Jaki jest kod na łuk z drzewa kreonowego. Miałęm ten łuk, ale jakiś bug miałem i mi zniknął, chyba ze go gdzie opchnalem przez pomylke, ale przeciez mialem zalozony...

Colderrr

Colderrr

Użytkownicy
posty45
Propsy4
  • Użytkownicy
Hej.

Mam pytanko.

Jak ulepszyć zbroję palldyna w kapliczce?
Przeczytałem że się da ale ja nie mam żadnej opcji dialogowej.

Poza tym co daje duża reputacja u Innosa? U Beliaria to np szpon, a u Innosa?

Pozdrawiam i dziękuję.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Siema. Wróciłem z dworu Irdorath jestem na opuszczonej wyspie z paczką kumpli, ale mam problem. Otóż wcieło mi miltena i nie wiem gdzie on poszedł. Nie mogę wykonać tego zadania z ksiegą co ma ją zbadać.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
To jest bug i w tym przypadku trzeba użyć kodów. Wpisz w konsoli goto waypoin pc_mage_li a jak już pogadasz z Miltenem wróć na kodach na plaże a załączy się "filmik" i będziesz mógł normalnie dalej wykonać zadanie.

BlackMagnat91

BlackMagnat91

Użytkownicy
posty41
Propsy6
  • Użytkownicy
Hej mam kilka pytań . Otoż mam rozdział "wypłyniecie" i szykuje się że odpłynę, a fabularnie do tej pory  zwiedziłem jedynie kilka z dodatkowych światów. Byłem w opuszczonej kopalni (tej gdzie sfera wody) w starej kopalni, w mieście orków i dolinie cieni z miastem umarłych i w świątyni śniącego, a tak to nie byłem w innych światach, ani za palisadą orków. Więc moje pytanie brzmi, czy mam się tam wepchać sam, czy też fabuła mnie nakieruje na te pozostałe lokacje w między czasie lub pózniej? Nie chciał bym żadnej ominąć :)  Drugie pytanie kiedy najlepiej oddać złotemu smoku te sfery? I kolejne, kiedy zacznie się dziać coś w bractwie śniącego? Ponieważ do tej pory żaden baal do mnie się nie odezwał, ani nie dostałem od nich żadnego questa.

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zastanawiam sie czy lepiej walczyc bronia dwureczna czy jedno.Chodzi o bronie
Iczy w obozie bractw tatuaze podnosza ochrone. Jaki jest ich koszt.

>> FreeRiotPoints.me <<

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
1.Moim zdaniem lepiej jest dwuręczną, ponieważ dla dwuręcznych broni jest więcej broni magicznych np. URIZIEL, miecz który zadaje dodatkowe obrażenia dla ożywieńców
2.Za darmo, ale tatuaż dostaniesz jak będziesz nowicjuszem

0 użytkowników
Do góry