Problemy z fabułą/zadaniami 562990 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 562990

Odpowiedzi 1539

BlackMagnat91

BlackMagnat91

Użytkownicy
posty41
Propsy6
  • Użytkownicy
Na urki najlepiej załatwić se ulu-mulu :D

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy cor angar pomoze odzyskac nam jego amulet?

Sweet! I've just received my free Riot Points!

>> FreeRiotPoints.me <<

ssteli

ssteli

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Mam tutaj pewien problem... mianowicie wiem że przy zadaniu z tyn całym amuletem Beliara najpierw znajdujemy gościa koło gospody potem babka(elena)powinna być w okolicy słonecznego kręgu lecz jej tam nie ma sprawdzałem 100 razy + przyzwałem ją tam kodem ale ona nawet nie ma takiego wbudowanego dialogu. Proszę o pomoc :(

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak ulepszyc zbroje straznika bractwa? Wiem u kogo sie nauczyc (nie pamietam imienia) ale jaki jest warunek nauki bo on nauczyc mnie nie chce.

Sweet! I've just received my free Riot Points!

>> FreeRiotPoints.me <<

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
musisz nauczyć się podstaw wykuwania broni białej tylko 2PN kosztuje, dopiero wtedy możesz uczyć się ulepszać pancerze(jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś) będziesz musiał uczyć się ulepszać wszystkie pancerze od najsłabszych do najmocniejszych, dopiero wtedy będziesz mógł naprawdę dobre zbroje ulepszać, co do nauki to nauczy cię darion, znajdziesz go w górniczej dolinie, za palisadą jest taki mały obóz bractwa(klasztor zmiennokształtnych) potem będziesz musiał wejść jakoś na klif, tam jest namiot i tam znajdziesz dariona

Mam tutaj pewien problem... mianowicie wiem że przy zadaniu z tyn całym amuletem Beliara najpierw znajdujemy gościa koło gospody potem babka(elena)powinna być w okolicy słonecznego kręgu lecz jej tam nie ma sprawdzałem 100 razy + przyzwałem ją tam kodem ale ona nawet nie ma takiego wbudowanego dialogu. Proszę o pomoc

jest koło kręgu, sęk w tym że ta fałszywa elena ma rutynę i lubi się przemieszczać, szukaj tylko na ścieżkach, lub ewentualnie w pobocznych drogach,być może po pewnym czasie natkniecie się ze sobą

alek nekro

alek nekro

DreamVader
posty25
Propsy1
  • DreamVader

alek nekro
DreamVader

Problemy z fabułą/zadaniami
#245 2012-12-31, 11:18(Ostatnia zmiana: 2012-12-31, 12:02)
A ja mam taki problem: Slash'n'Craft v.1.
Zostałem nekromantą, i mam zadanie aby odzyskać zapiski Xardasa w klasztorze ale ich nie ma... w zwykłym Returningu, były w bibliotece i w pokoju beziego na pulpicie... Jakieś pomysły gdzie one mogą być?

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
gdzie sa rekopisy xardasa ? glownie chodzi mi o ten w jego starej samotni ? gdzie ona sie znajduje ?

aa ... i fabula mi sie cos zatrzymala, jestem now.nekromanty i nic nie moge robic... wiem ze musze zdobyc 100 many i 40 intelektu ale to troche potrwa ,a do Hagena nie moge wejsc ;/ wiec pewnie do niego dostane sie jak dopiero zostane Nekromanta ale nawet nie moge pojsc z Laresem do Magow wody ( pewnie tez z tego samego powodu ze nie gadalem z Hagenem -,- )

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
PYTANIE DO TYCH CO PRZESZLI MODA (A TYCH JEST W CH....OLERE MAŁO)
Co trzeba zrobić, by wszystcy opiekunowie byli wreszcie śmiertelni? Mam już miecz z czarnej rudy (jednoręczny) i wpakowane w jego 4 artefakty. Ale jak wchodze to opiekunowie są nieśmiertelni.
Z kim trzeba pogadać/co trzeba zrobić by stali się śmiertelni?

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
zostałem wkoncu nekromanta iii.... dalej nic -,- Lares mi ciagle mowi ze nie moze sie stad ruszyc dopoki ktos go nie zastapi albo nie rozwiaze sie sprawa z zaginionymi ludzmi - nie dal mi pierscienia tak jak w podstawce wiec nie moge isc po jego zastepce , a dextera zabilem i powiedzialem o tym vatrasowi no i juz nie mam pojecia co zrobic zeby bujnac fabule... moglby ktos pomoc ?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
zostałem wkoncu nekromanta iii.... dalej nic -,- Lares mi ciagle mowi ze nie moze sie stad ruszyc dopoki ktos go nie zastapi albo nie rozwiaze sie sprawa z zaginionymi ludzmi - nie dal mi pierscienia tak jak w podstawce wiec nie moge isc po jego zastepce , a dextera zabilem i powiedzialem o tym vatrasowi no i juz nie mam pojecia co zrobic zeby bujnac fabule... moglby ktos pomoc ?
Idź do Hagena.

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A rozmawiałeś z sprzedawcą Baltramem? Załóż przed tem pierścień przynależności do Wodnego Kręgu. Otrzymasz go od Laresa.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Co trzeba zrobić, by wszystcy opiekunowie byli wreszcie śmiertelni? Mam już miecz z czarnej rudy (jednoręczny) i wpakowane w jego 4 artefakty. Ale jak wchodze to opiekunowie są nieśmiertelni.

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
A rozmawiałeś z sprzedawcą Baltramem? Załóż przed tem pierścień przynależności do Wodnego Kręgu. Otrzymasz go od Laresa.
ehh... prosze Cie czytaj dokladnie co ja pisze ok ? przeciez napisalem ze Lares mi zadnego pierscienia nie dal, wiec nie moge isc do Baltrama a z Hagenem gadalem i kazal mi wykonac misje dla magow wody ale przeciez nie moge bo Lares nie ruszy dupy z miejsca bez zastepcy ... :facepalm:

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
Niestety to jest bug i trzeba użyć kodów, zmienić im "flags" na 0.

alek nekro

alek nekro

DreamVader
posty25
Propsy1
  • DreamVader
A mi ktoś powie gdzie szukać tych zapisek xardasa?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Niestety to jest bug i trzeba użyć kodów, zmienić im "flags" na 0.

Dzięki za odpowiedź :) . Nie byłem tego do końca pewny.

Blashix

Blashix

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę te obozy :

Now. Wody--> Mag Wody
Now. Ciemności--> Nekromanta
Now. w Bractwie--> Strażnik Bractwa/Guru

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Now Wody mozesz zostac u Saturasa , ciemnosci u Xardasa a Bractwo jest niedaleko przeleczy tam gdzie jest prychajacy zebacz

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
gdzie jest 3 opiekun ?? i czemu wilk mi nie chce zrobic pancerza ;( oddalem mu 10 plytek on podziekowal i na tym sie skonczylo ;/ przespalem sie i tez nic.. . aa i gdzie jest jajo topielca ? i ile % musze mieec kuszy zeby dostac zgode od Dragomira i tego drugiego typka... i gdzie jest dzik co mowi mi ten mysliwy , czarnego zebacza tez nie moge znalezc.. ; / no to byloby na tyle :P czekam na odpowiedzi.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry