[G2NK] Безымянный/Unnamed RU 68243 49

O temacie

Autor

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 68243

Odpowiedzi 49

majaczek

majaczek

DreamVader
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • DreamVader
  • The Dreamer
jeśli masz problem w zamianie ogonków na cyrylicę - proponuję ściągnij rosyjski edytor bred3
jak wyczaisz która to opcja w menu to ci skonwertuje od ręki
sam z niego korzystałem przy wstępnej fazie tłumaczenia Returning
dzięki niemu uniknąłem wielu problemów bo skonwertował plik który mu podałem w kilkanaście minut, a Windows explorerem zajęłoby to mu ponad godzinę gdybym był cierpliwy (plik który musiałem skonwertować miał 5MB i tak - był tekstowy)

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Pawciow

UNnamed
#41 2010-05-27, 13:34(Ostatnia zmiana: 2010-12-08, 21:40)
ja pisałem kilka postów wcześniej, że się uporałem z cyrylicą:P, od tamtego czasu nie miałem sposobności, aby skończyć tłumaczenie...niedługo znów wrócę do tłumaczenia modów

edit: Adanos lub ktokolwiek inny-prosiłbym o upload skryptu nsis z Velayi

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Pawciow

UNnamed
#42 2012-06-25, 12:37(Ostatnia zmiana: 2012-06-25, 12:38)
na wstępie sor za double, ale inaczej nikt by nie zauważył; nie jestem pewien, ale wie ktoś czy Unnamed zawiera się w modzie Returning w całości?, w Górniczje Dolinie powinien być nowy obóz z wyznawcami Jedynego, jak się nie mylę...

BlackMagnat91

BlackMagnat91

Użytkownicy
posty41
Propsy6
  • Użytkownicy
Z tego co ja widziałem, to górnicza dolina w unnamed jest cała jak w g1 a w returning, każda lokacja jest dostawiona np bagno jako osobny zen, wiec trudno powiedzieć, może korzysta tylko z fragmentów świata unnamed .

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Z tego co ja widziałem, to górnicza dolina w unnamed jest cała jak w g1 a w returning, każda lokacja jest dostawiona np bagno jako osobny zen, wiec trudno powiedzieć, może korzysta tylko z fragmentów świata unnamed .
bo od tego zależy, czy będzie miało jakiś sens wydawanie oddzielnego tłumaczenia dla tego moda

BlackMagnat91

BlackMagnat91

Użytkownicy
posty41
Propsy6
  • Użytkownicy
Przydało by się spolszczonko :)  ja osobiscie nie lubie tej palisady ani okrojonej górniczej doliny a ta w unnamed jest świetna :)  dziwi mnie że piranie zamiast wykorzystać stare bagno dla smoka zrobili nowe i zamiast dla gorna loch pod zamkiem to też zrobili nową cele :)

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
bo od tego zależy, czy będzie miało jakiś sens wydawanie oddzielnego tłumaczenia dla tego moda
Sens jest bo unnamed nie ingeruje raczej w tak duzym stopniu w gothica i jego fabule jak returning. Do tego gd z unnamed jest o wiele lepsza niz ta z returninga więc zawsze milo będzie w to zagrac po polsku.

Jarkendar777

Jarkendar777

Użytkownicy
posty49
Propsy1
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Zna ktoś inny link do siągnięcia? Ten jest nieaktywny.

Wiem czym jest świat. Ale on nic nie wie o mnie.

DawidT

DawidT

Użytkownicy
posty132
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś ma pomysł na spolszczenie tego?

Post połączony: 2023-01-31, 15:01
Zna ktoś inny link do siągnięcia? Ten jest nieaktywny.
Jest wersja 1.4.1 z tego co mi wiadomo.

Post połączony: 2023-01-31, 15:02
https://worldofplayers.ru/threads/34884/

Post połączony: 2023-01-31, 15:02
Ten link jest aktywny.

Post połączony: 2023-01-31, 15:03
Niemniej jeśli ktoś chce, można rozszerzyć prace nad Unnamedem i zrobić alternatywny mod dla Returninga i Globala.

Post połączony: 2023-01-31, 15:04
Przydało by się spolszczonko :)  ja osobiscie nie lubie tej palisady ani okrojonej górniczej doliny a ta w unnamed jest świetna :)  dziwi mnie że piranie zamiast wykorzystać stare bagno dla smoka zrobili nowe i zamiast dla gorna loch pod zamkiem to też zrobili nową cele :)
To ciekawy pomysł, ale lepiej ograniczyć się do usunięcia palisady, która notabene zakłóca logikę gry.

Post połączony: 2023-01-31, 15:31
Albo nie - to z Gornem też znakomite!

DawidT

DawidT

Użytkownicy
posty132
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry