CZ bugi 96123 224

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 4.03.2012 roku

Wyświetleń 96123

Odpowiedzi 224

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
ja mialem tekie bug :D

-zabilem wilki i gdy poszlem z tymi kretoszczurami to glodne wilki mnie nie zaatakowały
-przyprowadzielem nowych rekrotów 5 i cavalorn powiedzal ze mam ich zamalo
- gra sie nie kiedy wylacza albo zetnie wtf ?
-snow jak rozwiazac tego questa ?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Wilki a glodne wilki to dwa różne skrypty, stworzenia. Jedne nie mają nic wspólnego poza modelem i teksturą z drugimi. Jesli zabijesz wilki to glodne wilki i tak powinny sie pokazac. Musisz troche polazic miedzy blankami SO a Gilbertem.

To drugie to tez nie bug. Kazdy z przyprowdzonych powinien z Tobą pogadać przy bramie, tam gdzie jest Abel. Dopiero wtedy możesz pogadac z Cavalornem.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

dawidOo

dawidOo

Użytkownicy
posty26
Propsy8
  • Użytkownicy

dawidOo

CZ bugi
#182 2012-04-23, 12:46(Ostatnia zmiana: 2012-04-23, 12:55)
Tak, u mnie również Głębia się nie pojawiła, tylko Rick pobiegł do końca tej jaskini i mogłem normalnie wyjść. Zabić Strażnika Głębi nie próbowałem, w sumie za parę minut to sprawdzę i zedytuje posta.

Edit: To odnośnie posta shergara, nie zauważyłem, że jest kolejna strona :D
Edit2: No i sprawdziłem. Nie posiadając save'a sprzed zabójstwa Tony'ego, zabiłem strażnika na sav'ie spod końca drugiego rozdziału, Głębia jak się nie pojawiała tak się nie pojawiła i teraz.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Kurde, chyba nie został zwiększony obszar działania TP do Głębi, poprawimy w patchu.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Niech ktoś da sava przed wejściem do Głębi.

dawidOo

dawidOo

Użytkownicy
posty26
Propsy8
  • Użytkownicy
Dzisiaj zaobserowane:
Rozmowa z: Lares
Opis błędu: Kiedy wykonuje questa "Łowca głów" i oddaje Laresowi głowy i topór, ten mówi, że się spóźniłem i Fletcher nadchodzi. Po pierwsze, nie spóźniam się, bo oddaje trofea jeszcze tego samego dnia, po drugie Fletcher się nie pojawia, ogólnie nic się nie dzieje poza tym, że quest przechodzi do niewykonanych.
Rozdział: 3

Opis błędu: Kiedy wyrzynam z członkami Obozu Rebeliantów strażników Starej Kopalni, Cavalorn idzie kawałek, staje i absolutnie nic więcej nie robi - to koniec bety, czy bug?
Rozdział: 3

Co do save'u, to mogę wysłać, bo Głębia to chyba początek 2 rozdziału, a mam save'a z końca pierwszego, także jak przejdę ten kawałek to linka wstawię.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

CZ bugi
#186 2012-04-23, 21:36(Ostatnia zmiana: 2012-04-25, 14:53)
Jeśli jest ktoś koło Głębi, to niech sprawdzi tego nieoficjalnego patcha: http://www.sendspace.com/file/svgqfu :D

Nieaktualne.

dawidOo

dawidOo

Użytkownicy
posty26
Propsy8
  • Użytkownicy
Sprawdziłem przed patchem i po, u mnie patchu działa. Rozumiem, że w takim wypadku save sprzed Głębi potrzebny nie będzie?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

CZ bugi
#188 2012-04-23, 21:55(Ostatnia zmiana: 2012-04-23, 21:55)
Jak działa, to nie :D

W takim razie ogłaszam patch za oficjalny :D

Dzięki wielkie :D

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Rodzaj Błędu:Crush
Opis Błędu:Kiedy w zadaniu szpieg gomeza gadam z Tonym i wybieram opcję "Mam dla ciebie propozycję" to mnie crushuje i to za każdym razem(wgrałem także patcha od Adanosa)
Rozdział:1

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Spartakus

Spartakus

Użytkownicy
posty52
Propsy2
  • Użytkownicy
Ja mam taki bug że jak mam zadanie znaleźć zdrajce w obozie to gadam z rączką i on mówi że coś ukradł z SO i nic nie chce mówić, później jak do niego jeszcze raz zagaduje to on mnie zaczyna atakować i go pokonuje i później, nic nie mam już żadnego dialogu z nim (coś mu zaprałem jakiś klucz od Gomeza). Już wszystkich pytałem kto może być zdrajcą, a w dzienniku mam dalej to że muszę się dowiedzieć co ukradł Rączka . I Jeszcze mam inny bug mianowicie Z Pachem(czy jakoś tak) mam iść zabić czarnego wilka i Pacho nie u mię zejść z tej wieży na której jest . Eh jak nie będziecie mieli jakiś pomysłów to będę musiał ściągnąć save z drugiego rozdziału :( i wtedy stracę swoje wszystkie itemki :(

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
Jeśli chodzi o misję z czarnym wilkiem to na razie nie da się jej przejść (chyba).  Jeśli chodzi o Rączkę to nie wiem czemu po zabraniu mu klucza nie masz z nim żadnej rozmowy (spróbuj wczytać save'a zanim go pobiłeś). Btw te questy nie są obowiązkowe ;)

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

Spartakus

Spartakus

Użytkownicy
posty52
Propsy2
  • Użytkownicy
Jeśli chodzi o misję z czarnym wilkiem to na razie nie da się jej przejść (chyba).  Jeśli chodzi o Rączkę to nie wiem czemu po zabraniu mu klucza nie masz z nim żadnej rozmowy (spróbuj wczytać save#msg1032946a zanim go pobiłeś). Btw te questy nie są obowiązkowe ;)
Właśnie w tym jest problem że nie mam save, ale trudno :)  Jakoś sobie poradzę :D

Proxinslaw

Proxinslaw

Użytkownicy
posty45
Propsy8
  • Użytkownicy
Na patchu 3.3 nie mogę wykonać misji z wartą. Czas spowalnia po zabiciu trola i już leci normalnie. Kilka razy przeczekiwałem ale mi nie zaliczyło :( Katorga. Ale przy najmiej dzięki temu pierwszy raz w tym roku odrobiłem z matmy. (2lo) :D

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
ten nowy patch jest zepsuty nie ma scian itp.
bo dluzszej gry w czas zaplaty tesktur nie widac potem sa i na koniec zetnia sie na finish naprawicie ?

Proxinslaw

Proxinslaw

Użytkownicy
posty45
Propsy8
  • Użytkownicy
Za czwartym razem w końcu zaliczyło mi tę wartę :D  Ale niestety robiłem to wszystko by mieć pełne poparcie obozu, a tajemniczej księgi od cavalorna i tak nie dostałem. Pojawiła się jedynie wzmianka o tym, że mi ją daje, nie mam jej w eq :P Poza tym wejście po drabinie za pachem w misji z czarnymi wilkami to nadal mission impossible. Udało mi się przejść do kolejnego etapu dzięki kodom, ale zamiast pokazać nam miejsce gdzie są wilki, dołącza do nas "przywódca stada" xD. A tak ogólnie to nawet fajnie się już gra w porównaniu z pierwszą uruchomiającą się wersją :D

Spartakus

Spartakus

Użytkownicy
posty52
Propsy2
  • Użytkownicy

Spartakus

CZ bugi
#196 2012-04-27, 22:14(Ostatnia zmiana: 2012-04-27, 22:16)
Te zadanie ze szpiegiem Gomeza(już przeszedłem tą misje)jest jakieś niedorobione, ponieważ jak gadam z Tonim o tej propozycje to on wyciąga broń i gdzieś idzie a ja stoję w miejscu a on próbuje(nieudolnie :D )zejść z wieży i jak ja się jakoś wymigałem z tego(f8 i jakiś tam klawisze) to znów z nim pogadałem(tylko nie było widocznego dialogu(napisu(było tylko z tym że co on wie o Starym Obozie)))(kliknąłem na ten niewidzialny dialog))i coś tam mówi że bym z nim pogadał koło głębi i wszystko jest już okej  :lol2:  Ej czy ja trafie do głębi? Bo już coś grałem i zabili Toniego  :[

I tak przy okazji, Beta jest zajebista :D

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Te zadanie ze szpiegiem Gomeza(już przeszedłem tą misje)jest jakieś niedorobione, ponieważ jak gadam z Tonim o tej propozycje to on wyciąga broń i gdzieś idzie a ja stoję w miejscu a on próbuje(nieudolnie )zejść z wieży i jak ja się jakoś wymigałem z tego(f8 i jakiś tam klawisze) to znów z nim pogadałem(tylko nie było widocznego dialogu(napisu(było tylko z tym że co on wie o Starym Obozie)))(kliknąłem na ten niewidzialny dialog))i coś tam mówi że bym z nim pogadał koło głębi i wszystko jest już okej  Ej czy ja trafie do głębi? Bo już coś grałem i zabili Toniego  

to nie jest bug jeśli chodzi o zejście z wieży u mnie wszystko działało on miał iść tylko do podanego waypoinpointu po czym dialog się zakończy i idziesz poprostu tam gdzie on jest a co do brak tytułu dialogu to już jest akurat bug, a co do głębi to tak ale czy ma być ZEN nie wiem

Spartakus

Spartakus

Użytkownicy
posty52
Propsy2
  • Użytkownicy
Te zadanie ze szpiegiem Gomeza(już przeszedłem tą misje)jest jakieś niedorobione, ponieważ jak gadam z Tonim o tej propozycje to on wyciąga broń i gdzieś idzie a ja stoję w miejscu a on próbuje(nieudolnie )zejść z wieży i jak ja się jakoś wymigałem z tego(f8 i jakiś tam klawisze) to znów z nim pogadałem(tylko nie było widocznego dialogu(napisu(było tylko z tym że co on wie o Starym Obozie)))(kliknąłem na ten niewidzialny dialog))i coś tam mówi że bym z nim pogadał koło głębi i wszystko jest już okej  Ej czy ja trafie do głębi? Bo już coś grałem i zabili Toniego  

to nie jest bug jeśli chodzi o zejście z wieży u mnie wszystko działało on miał iść tylko do podanego waypoinpointu po czym dialog się zakończy i idziesz poprostu tam gdzie on jest a co do brak tytułu dialogu to już jest akurat bug, a co do głębi to tak ale czy ma być ZEN nie wiem
Ej teraz jestem w tej cholernej Głębi i co to ma być ?! Prawie wszędzie gdzie ja pójdę to zaczynam pływać(pewnie mnie nie rozumiecie). Dobra, ale jak wyszedłem z tej Głębi (save mam przed tym jak zabijają Toniego,w Głębi i W Nowym Obozie) to mam zadanie jakieś rewolucji w Nowym Obozie i tam mam wszystkimi dialog "Koniec". Oprócz pojedynczych osób, których nic nie wnoszą do fabuły hehe :D

Andre202

Andre202

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy

Andre202

CZ bugi
#199 2012-05-02, 14:28(Ostatnia zmiana: 2012-05-02, 14:29)
mam dokładnie to samo.. Z głębią sobie poradziłem, znalazłem jakimś cudem "pływającego" w powietrzu Pająka, doholowałem go kodami do jakiegoś obszaru gdzie sie dało rozmawiać, tam mi zdradził jak się z głębi wydostać no i jakoś udało się wyjść (swoją drogą na Głębi się trochę zawiodłem... Liczyłem, że będzie to jakiś duży kompleks jaskiń i przynajmniej parenaście misji do zrealizowania, żeby można było się z tamtąd wydostać, a tu raptem 3 rozmowy i do domu...)

Po wyjściu z głębi dostałem zadanie od Cavalorna, dotyczące tego powstania w NO, ale tak jak kolega napisał prawie każdy tam jest bez imienia (Strażnik??), nie ma ani Wilka, ani Torlofa ani... tego trzeciego, z którymi mam porozmawiać. O co chodzi?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry