CZ bugi 94293 224

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 4.03.2012 roku

Wyświetleń 94293

Odpowiedzi 224

iNorton

iNorton

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy

iNorton

CZ bugi
#220 2012-05-17, 01:22(Ostatnia zmiana: 2012-05-17, 01:48)
Nie wiem czy to bylo juz zreportowane ale:

- Kiedy Cavalorn daje nam 3 dni do znalezienia dowodow na Toniego ze jest szpiegem Gomeza, kiedy idzie sie do Toniego I wybiera "Mam dla ciebie propozycje" (jesli dobrze pamietam" kamera jest caly czas skierowana na nim kiedy on ucieka z wierzy pod nia i potem sie zacina w beczkach a my nie mozemy sie ruszac I tak dalej nic sie nie dzieje.

No I nie ma dialogow kiedy sie wybiera dialog "Mam dla ciebie propozycje" mam na mysli on nic nie mowi tylko wyjmuje bron chowa I ucieka a kamera niepozwala nam nic robic nawed wejsc do Menu.

Ja po prostu poczekałem aż dojdzie do celu, odzyskałem kontrolę, poszedłem w jego stronę to go tam nie było. z powrotem na wieży był, była też ta opcja "mam dla ciebie propozycję" i tym razem działała. Resztę zobaczysz sam

Problem jest w tym ze on nie dociera do celu, on sie zacina przy skrzyniach :-| I sie nie odetnie za nic

EDIT: Okay jakos to sie udalo, walilem w klawisze i jakos udalo sie :D  Ale! teraz kiedy rozmawia sie z nim przy glembi i pada, kamera parzy sie na umarlego Toniego I nie da sie juz nic zrobic.

Legal

Legal

Użytkownicy
Zryta czacha
posty118
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zryta czacha
Jest jeszcze pewien bug, kiedy podszedłem do Drax'a chciałem coś kupić. Kliknąłem "(handel)" i w pewnym momęcie   zrobiłem kombinację ctrl+d dostałem takiego buga że oddał mi wszystkie przedmioty za free. Całe szczęście coś takiego miałem pierwszy raz.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy

koksikmajor

CZ bugi
#222 2012-06-07, 10:39(Ostatnia zmiana: 2012-06-07, 10:39)
Nie wiem czy to bylo juz zreportowane ale:

- Kiedy Cavalorn daje nam 3 dni do znalezienia dowodow na Toniego ze jest szpiegem Gomeza, kiedy idzie sie do Toniego I wybiera "Mam dla ciebie propozycje" (jesli dobrze pamietam" kamera jest caly czas skierowana na nim kiedy on ucieka z wierzy pod nia i potem sie zacina w beczkach a my nie mozemy sie ruszac I tak dalej nic sie nie dzieje.

No I nie ma dialogow kiedy sie wybiera dialog "Mam dla ciebie propozycje" mam na mysli on nic nie mowi tylko wyjmuje bron chowa I ucieka a kamera niepozwala nam nic robic nawed wejsc do Menu.

Ja po prostu poczekałem aż dojdzie do celu, odzyskałem kontrolę, poszedłem w jego stronę to go tam nie było. z powrotem na wieży był, była też ta opcja "mam dla ciebie propozycję" i tym razem działała. Resztę zobaczysz sam

już dawno zostało to poprawione, będzie w następnym patchu

Cesar

Cesar

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Nie wiem czy ktoś o tym wspominał ,ale napisze jak było to usuwać mój post
Kowalstwo
Jak ma się przepis , recepturę na broń można ją zrobić bez żadnych składników na tą broń potrzebnych wystarczy odpalić przepis i przeczytać idzie się do kamienia i po kilku sekundach bron gotowa

Dzialko

Dzialko

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Przy pierwszej rozmowie z Cavalornem gra crashuje, wyskakuje taki komunikat:

Próbowałem uruchamiać ponownie grę kilkakrotnie, niestety cały czas pojawia się ten komunikat.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry