CZ bugi 96124 224

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 4.03.2012 roku

Wyświetleń 96124

Odpowiedzi 224

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD

Amand

CZ bugi
#160 2012-04-18, 21:07(Ostatnia zmiana: 2012-04-19, 23:11)
DawidOo może u ciebie działa ,ale u mnie nie. Próbowałem to zrobić nie 1 a 10 razy, tak samo było z tym skrzekiem. U jednych nie ma ,a u innych jest.
Rodzaj błędu : w zadaniu "wilczy kieł" Pacho nigdzie nas nie prowadzi
Status: zgłoszone

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

dawidOo

dawidOo

Użytkownicy
posty26
Propsy8
  • Użytkownicy
Mi chodziło o mój post wyżej, nie o Twój ;)

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Mam prośbę, odpalcie z tym bugiem zspy i wklejcie info:

rodzaj błędu: gra się automatycznie wyłącza w zadaniu z Pacho o rudzie Gomeza
rozdział: -
Opis błędu: podczas rycia kilofem we wskazanym przez Pacho miejscu gra po prostu kicka mnie za każdym razem na pulpit w momencie w którym powinienem coś tam wykopać. Nie zdziwie się, jak tylko ja mam takiego buga ...
rozmowa z: -
status: zgłoszone
screen: -

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Andre202

Andre202

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
Bardzo chętnie bym to zrobił ale nie wiem dlaczego na modzie CZ nie działa mi zSpy... Gdy chce tak odpalić grę pokazuje się błąd: U:PAR: Source-File SYSTEM\PARTICLEFX.SRC not found (line 0) . Ktoś wie co jest grane?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ok, już wiem, jaka jest przyczyna wywalania przy kopaniu skarbu Pacho. Po prostu nie ma pliku modelu tego skarbu. Nic dziwnego, że wywala.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Pacho naprawiony, poprawimy zgłoszone bugi i w weekend wrzucimy patcha, więc jak możecie to zgłaszajcie jak najwięcej błędów.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Idzie powoli niestety mam mało czasu ostatnio, na razie poprawione:

ver 1.04
- naprawione wykopywanie skarbu z Pacho
- poprawiony Mark (już nie przerywa rutyny fallow)
- poprawiony dialog Kagana
- poprawiona opcja nauki u Cavalorna
- poprawione dialogi u Rączki

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Coraz lepiej idzie ;) teraz załatać pozostałe bugi, dokonczyc fabule i technologicznie pozostale rozdzialy i bedzie good ;)

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Andre202

Andre202

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy

Andre202

CZ bugi
#169 2012-04-21, 03:05(Ostatnia zmiana: 2012-04-21, 13:52)
A tak właściwie co jest z tą głębią? Ona jest dodana już w grze czy nie? Bo po zabójstwie Tonego, gdy mnie tam skazują rebelianci, to nic się nie wczytuje... A gdy chcę wyjść z tej jaskini to tylko strażnik, nic nie mowiąc kieruje moją postać do wejścia przed obóz :O

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Hmm czyli nie wczytuje Głębi? Dziwne bo dodaliśmy portal + jest zen więc powinno działać. Ktoś miał jeszcze problem?

daniel1528p.pl

daniel1528p.pl

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
sciągnełem najnowszą wersje gothic CZ i o to bugi jakie są :
1 po godzinie grania gra sie mocno tnie
2 u fiska nie pojawiają sie dialogi
3 pacho i skorpiona nie ma tam gdze powinno byc
4

Proxinslaw

Proxinslaw

Użytkownicy
posty45
Propsy8
  • Użytkownicy
Kolejny patch i kolejna gra od nowa ;] U mnie pojawił się taki problem, że podczas wypasu kretoszczurów Snafa nie pojawiają się głodne wilki i po prostu nie chce mi uznać kolejnego etapu questa. Nie wiem czym jest to spowodowane ale dodam, że wcześniej wybiłem te wilki przy okazji ścinania głowy zioomka, żeby wejść do obozu.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
To nie te wilki. Te wilki przybiegną, gdy bedziesz szedł w strone gilberta.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Proxinslaw

Proxinslaw

Użytkownicy
posty45
Propsy8
  • Użytkownicy
Wiem, właśnie o tych wilkach pisałem :P Może jestem aż tak przerażający, że nie chcą wybiec ze swojej kryjówki?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Wiem, właśnie o tych wilkach pisałem :P Może jestem aż tak przerażający, że nie chcą wybiec ze swojej kryjówki?

nie no zaraz się naprawde zezłoszczę wszyscy piszą tutaj i myślą że to bug no ja pierdole, szczyt głupoty czy co? to nie jest bug! tylko w złą stronę idziesz przed gilbertem idź nieco w lewo i będziesz miał te wilki

Andre202

Andre202

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
U mnie też nie było tych wilków, ale jak już połaziłem trochę, to wróciłem do obozu i Snaf mi tę misje zaliczył! A później, przy okazji wykonywania jakiejś innej misji znalazłem się ponownie koło wschodniej bramy i tam na mnie te wilki czekały (po zabiciu dodał się wpis do ukończonej już misji, że powinienem wracać do obozu) więc sprawdź może, czy Snaf też Ci tej misji nie zaliczy.

A propo mojego problemu z Głębią. Byłem na tyle zdesperowany, że będąc w jaskini przeszukałem każdy zakamarek, czy aby na pewno gdzieś się nie ukrył teleport - bezskutecznie. Zdenerwowałem się, zabiłem za pomocą komendy kill Strażnika Głębi i co? Wczytywanie! :)  I w ten oto sposób jestem w kopalni. Nie wiem.. Może tylko u mnie taki bug wystąpił. W każdym razie jakoś sobie z nim poradziłem.

Proxinslaw

Proxinslaw

Użytkownicy
posty45
Propsy8
  • Użytkownicy
Dobra wilcki zaatakowały mnie dopiero po zrobieniu u gilberta questa z zielem, kiedy tylko odebrałem paczkę i pojawił się wpis w dzienniku :P Trochę żałuje że nie zapisywałem nic przed "zabójstwem" Tonyego, korci mnie ta głębia.

dawidOo

dawidOo

Użytkownicy
posty26
Propsy8
  • Użytkownicy
Rodzaj błędu: Nadmiar PD za przeciwnika
Opis błędu: Z nudów chodziłem po Obozie Rebeliantów i każdego biłem, po pobiciu Miltena dostałem... 9990 PD.
Rozdział: 2, ale chyba wystąpi to w każdym
Status: zgłoszone

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Niedługo kolejny patch, mam tylko prośbę co do Głębi czy ktoś ma jeszcze problemy, żeby do niej wejść?

ver 1.04
- naprawione wykopywanie skarbu z Pacho
- poprawiony Mark (już nie przerywa rutyny fallow)
- poprawiony dialog Kagana
- poprawiona opcja nauki u Cavalorna
- poprawione dialogi u Rączki
- poprawione zadanie z Patrolem Strażników (po zabiciu strażników piraci się odłączają)
- poprawiony Georg w Orlim Gnieździe (już nas wpuszcza do karczmy jak minie określony czas)
- poprawiona Nia w Orlim Gnieździe i finał wątku
- bójka w karczmie (poprawione wpisy w dzienniku)
- wyłączenie wyświetlanie napisu "Damage Pool"
- poprawienie pojawianie się opcji dialogowej u Tarana podczas misji "Odzyskać głos"
- naprawione trofea (w końcu!)
- poprawienie opisu recept, podmiot jest już odmieniony ("Dzięki tej recepcie mogę wytworzyć sztabkę żelaza" zamiast "Dzięki tej recepcie mogę wytworzyć sztabka żelaza") oraz poprawa literówek
- zlikwidowany crush gry, gdy pójdziemy bez piratów do miejsca, gdzie powinniśmy spotkać po raz pierwszy Tonyego

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry