Moje pomysły : Umiejętność Rozpalania ognia z 2 Pochodni, oraz po pewnym czasie wygaśnięcie Ognia, i Dokładanie do ognia, Kucharstwo/Gotowanie ;] Przepisy snafa wydają się smaczne bardzo chciałbym aby było ich więcej, Jeśli nastawisz się jednak na drwalstwo, Po ścince drzewa odnowienie jego, po północy[w trakcie snu], Budzenie się w środku nocy z przyczyny koszmarów, Ciekawa jaka Mara nocna spodka beziego ;], PODSTAWOWE Kowalstwo, Kucie Niedokończonych mieczy mnie nie satysfakcjonuje, Chciałbym żeby to był Zwykły miecz z napisem "Ja wykułem ten oręż", Naprawienie dialogu Bloodwyna, który dzień w dzień woła nas, bym dali mu rude [Skasowanie tej Rutyny

Damy mu raz na zawsze jedną składkę], warzenie miksturek, zawsze chciałem wykorzystać do czegoś stół Alchemiczny, Niemożliwość zaśnięcia w Nie Swoim łóżku, Czyli nie można się wpierdzielać komuś do łózka

, Losowe wydobywanie Rody, np. Jak kopiemy może wypaść 2 Bryłki a czasami 10, Zapełnienie tej "Pustki" przed Kopalnią Gomeza

, Szybsza Regeneracja życia siedząc, np. na ławce na ziemi itp., Coś związanego z Quentinem, zawsze chciałem wiedzieć co może powiedzieć nam Quentin, Neutralność WARGÓW, nosząc Ulumulu, chodziłem sobie ostatnio a tu się leja orki z wargami, bo mnie zaatakowały

, Ostrzenie mieczy +5 do obrażeń, Dodanie kogoś takiego jak Wrzód, tylko że nie denerwuje i nie ucieka przed potworami, oraz możliwość mu dania broni i Pancerza, Warta strażnika na wieży Nad bramą od SO, zawsze denerwowało mnie, że tam jest Pusto

, Cotygodniowe badziewne Przemówienie Gomeza na podeście, Wlewanie sobie piwa/wina/ryżówki czy też innego napoju do Kubka, cotygodniowa Walka na Arenie, na której można obstawić

, Zamykanie bram w SO jak i w NO na noc,