Tyche – nowa planeta w Układzie Słonecznym? 29237 67

O temacie

Autor AltairPL

Zaczęty 16.09.2011 roku

Wyświetleń 29237

Odpowiedzi 67

AltairPL

AltairPL

Użytkownicy
posty7
Propsy3
  • Użytkownicy
PRAWDA O NIBIRU

Poniższe informacje pochodzą z przekazów Samuela (Enki) za pośrednictwem Lucyny Łobos za pomocą techniki channellingu telepatycznego:

- Planeta Nibiru, zwana też przez starożytnych Egipcjan i Greków planetą Faeton, w Starym  Testamencie jest nazwana jako Olamu Niszczyciel, obecnie Planeta X.

- Przelatuje cyklicznie koło Ziemi, ma swój cykl - raz na dwanaście tysięcy lat znajduje się w pobliżu Ziemi.

- 12 tysięcy  lat  temu, kiedy była na wysokości Marsa, nastąpił wybuch i została martwą planetą, gdyż wszyscy mieszkańcy, którzy jeszcze nie zdążyli się ewakuować, zostali ewakuowani na Aszun

- Wtedy też nastąpiła kolizja NIbiru z Ziemią, a w konsekwencji - Biblijny potop

- Po wybuchu z planety Nibiru powstały dwie planety - obecny Uran, który pozostaje na swojej orbicie i  nie okrąża Słońca, natomiast trzyma jak na smyczy tą drugą martwą planetę, która po okrążeniu Słońca wraca na swoją orbitę a przez naukę jest nazwana Planetą X.

- Na kometę jest za duża gdyż jej rozmiary są niewyobrażalne.

- Na Nibiru cywilizacja była bardzo wysoko rozwinięta. Reaktory jądrowe były powszechnie stosowane i nadal pozostały aktywne.    

- Reaktory wytwarzając energię, wytwarzają też gazy, które się ciągną za tą planetą. Gazy te natomiast wciągają w siebie wszystko, co znajduje się w zasięgu drogi, dlatego powstał ogon  meteorytów, który  się ciągnie za tą  planetą, czyniąc spustoszenie w Układzie Słonecznym ziemskim. Ale tylko Ziemia jest zamieszkała, inne planety są martwe.

- Kiedy planeta Nibiru była jeszcze żywą planetą, nie czyniła szkody w tym Układzie Słonecznym jaką teraz wyrządza, kiedy stała się martwą  planetą.

- Największym zagrożeniem ta planeta jest dla Ziemi. Posiada też negatywny wpływ na wasz układ nerwowy co już jest powszechnie odczuwalne i bez zabezpieczenia większość ludzi nie wytrzyma naporu tej energii.

- Możliwe jest, ze zgodnie z badaniami zetknie się  z Ziemią w roku 012, a może być tak, że będzie to za rok, dwa od tej daty. Jeszcze są wahania w obliczeniach.

- Naukowcy wiedzą, że Nibiru się zbliża.

- Jest taki projekt naukowców, aby w kierunku tej planety wysłać rakiety i planetę  rozbić. Ale to nie jest takie  proste, gdyż planeta zmienia kierunek i nie leci prosto po swojej orbicie tylko ma odchylenia. Dlatego nie chcą siać przerażenia.

- Poza tym, takie uderzenie spowoduje wielki wybuch, bo aktywują się reaktory na planecie. Wybuch taki może zakłócić cały porządek w Układzie Słonecznym, dlatego absolutnie nie można tego robić.

- Sama planeta w Ziemię nie uderzy, tylko zahaczy ogonem w rejonie bieguna północnego, albo zamiecie na oceanie. Nastąpi gwałtowne topnienie lodowców i Ziemia będzie zalewana z godziny na godzinę.  

- Bóg powiedział, że już 'nie będzie karał ludzi wodą' - ale pod warunkiem, że ludzie pomogą samemu Bogu.

- Przesunięcia osi Ziemi wcale nie musi być, po to jest skierowana akcja na uruchomienie zabezpieczenia w Piramidzie

- Kiedy nastąpi uwolnienie tej energii  energomagnetycznej płynącej z Piramidy Cheopsa to wtedy nastąpi wystrzał tej energii w górę, w kosmos powstanie coś w rodzaju osłony. Ziemia będzie osłonięta tą energią jak w kloszu i kiedy Nibiru będzie przelatywać nie zrobi żadnej większej szkody.

Czemu te zjeby robią stracha człowiekowi ? :(

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
A może jeszcze Baba Vanga, huh?
Czemu te zjeby robią stracha człowiekowi ? :(
A ty biedaku jeszcze im wierzysz? :facepalm:

AltairPL

AltairPL

Użytkownicy
posty7
Propsy3
  • Użytkownicy
merkury ciężko go zobaczyć i to zwykle nad ranem albo zaraz po zachodzie słońca
wenus wali po gałach swoją jasnością
mars bardzo wyraźny i jak się nie ma problemów z wzrokiem to nawet widać jego lekko czerwony kolor, przez lornetkę bez wątpliwości można go rozpoznać.
jowisz i saturn trzeba wiedzieć gdzie szukać, bez tego można się już nimi pogubić ale absolutnie możliwa obserwacja położenia nawet bez lornetki. obie dobrze widoczne już przez proste teleskopy razem ze swoimi księżycami, pierścieniami i tak dalej

Skoro tak to muszę se kupić teleskop i na wakacje wyjechać na wioskę:)  tam będzie czyste niebo bez budynków :) )

A może jeszcze Baba Vanga, huh?

A ty biedaku jeszcze im wierzysz? :facepalm:

Nie no ja o tym dużo czytałem i w ogóle że to jakiś fake ale zaraz jak coś powiem to zlecą się na mnie z wyzwiskami :(

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
Raczej z powodu, że bierzesz pod uwagę prawdziwość tych informacji pochodzących z "channelingu telepatycznego"

AltairPL

AltairPL

Użytkownicy
posty7
Propsy3
  • Użytkownicy
http://jasonk.blog.onet.pl/1,CT44964,index.html
Tu daję stronę gdzie można o tym poczytać i chyba to jakiś fake ale ta całą planeta "nibiru" istnieje i ma rzeczywiście taki kurs :(

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
Egipcjanie podobno zauważyli ją 6000 lat temu, chociaż przelatuje blisko Ziemi raz na 12000 lat. Brawo za rozumowanie.

AltairPL

AltairPL

Użytkownicy
posty7
Propsy3
  • Użytkownicy
Raczej z powodu, że bierzesz pod uwagę prawdziwość tych informacji pochodzących z "channelingu telepatycznego"

Nie no ja oglądałem o tym na Discovery chanel i tam zaprzeczali oglądałem jeszcze na wp tam też jak się nie mylę coś o tym było czytam takie artykuły i inne :)  i mam mieszaną opinię...

A także zauważyli ją egipcjanie 6000 lat temu, chociaż przelatuje blisko Ziemi raz na 12000 lat. Brawo za rozumowanie.

Ale wiesz że tam że tak się wyrażę "ufoludki przyleciały i pokazali jak budować to gówno i zrobili takie cuś żeby ochronić ziemię" z tym że przylecieli to może i prawda ale człowieka pewnie nie było jeszcze a kosmici prawdo podobnie istnieją bo to dziwne by było gdyby człowiek był jedynym organizmem rozumiejącym :D  ehh ale żeśmy się rozpisali ;p

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
http://niewiarygodne.pl/?ticaid=6d093

Ta strona powinna się tobie spodobać...
w końcu tysiące oszołomów nie mogą sie mylić

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
Przecież to już na pierwszy rzut oka jakieś bujdy wymyślone przez kobietę na prochach :facepalm:
Jak można mieć o tym mieszaną opinię?

Edit: Props dla Rybopiotra!

AltairPL

AltairPL

Użytkownicy
posty7
Propsy3
  • Użytkownicy
Dobra ale planeta x (czyli nibiru) nie wiadomo czy istnieje ale jeżeli by było prawdą to co oni tam piszą to mamy jeszcze rok życia :)  jakąś kurewkę przeruchać za ten czas można xD
Edytuje

tu bardzo dużo wyjaśnia i ma to związek z tyche :)  http://pl.wikipedia.org/wiki/Planeta_X

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
:facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  
Tylko na to zasługuje twoja wypowiedź.

AltairPL

AltairPL

Użytkownicy
posty7
Propsy3
  • Użytkownicy
:facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  
Tylko na to zasługujesz.

Ale nie wierze w to tylko mówię że jeżeli tak to mamy jeszcze rok życia :D

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
szkoda, że taki fajny temat o wszechświecie został zniszczony przez wasze pierdolenie - głupotę jednych i chęć zaprezentowania swojej złudnej wyższości drugich :ok:

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
Chyba na Wikipedii czytałeś tylko sekcję pt. "Spekulacje pseudonaukowe".

AltairPL

AltairPL

Użytkownicy
posty7
Propsy3
  • Użytkownicy
Chyba na Wikipedii czytałeś tylko sekcję pt. "Spekulacje pseudonaukowe".

Nie czytałem wszystko i dużo wyjaśnia właśnie ujawniona planeta tyche ;)

Skoro o wszechświecie mowa to znacie jakieś fajne filmy o nim ??

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
Aztek zainspirował mnie do zakończenia udziału w tej dyskusji. Niestety jesteś chyba "niereformowalny".

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
W sumie masz rację Ezzam

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

AltairPL

AltairPL

Użytkownicy
posty7
Propsy3
  • Użytkownicy
-.- możemy się nie kłócić ? każdy ma swoje wierzenia a ty musisz za wszelką cenę dowieść że to nie prawda -.- ja jestem neutralny bo dużo faktów jest po stronie zagłady i dużo po nie więc zobaczymy co będzie a jeżeli istnieje bóg to nie będzie tego :)

sauron
  • Gość
to się stało żałosne, zamykam.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Wiem ale jak ci idioci mogli tego nie zauważyć może i było trudno ale takiego olbrzyma nie zauważyć no to OMG
Co nie?
Ja to zauważyłem już z rok temu ale nie chciałem się chwalić.

:facepalm:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry