Piłka nożna 40259 155

O temacie

Autor

Zaczęty 15.07.2011 roku

Wyświetleń 40259

Odpowiedzi 155

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
i dam sobie rękę uciąć, że sami piłkarze gardzą tym "rycerstwem pełnym honoru".

I wzajemnie. Myślisz, że klubowych fanatyków obchodzą jakieś marne piłkarzyny gotowe puszczać się po dowolnych klubach za odpowiednią stawkę?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Obydwoje pewnie macie rację.

Kaczka, mówię dokładnie o czymś takim ;)

Nie mieszać zydów z gieksy do Widzewa!

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Piłka nożna
#82 2011-07-17, 09:20(Ostatnia zmiana: 2011-07-17, 09:22)
Dostałeś warna za tych żydów. Ogarnij się człowieku bo na prawdę ci siadło na umysł.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie ja ci obrazilem żydów? Napisałem tylko, żeby nie mieszac ich z gieksy do Widzewa, ja tu obrazania nie widze?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
buła nie dał ci warna za obrażanie żydów

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
pięknie! Uruguay Campeones!!!!!!1111

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Piłka nożna
#86 2011-07-17, 12:09(Ostatnia zmiana: 2011-07-17, 12:12)
Gdzie ja ci obrazilem żydów? Napisałem tylko, żeby nie mieszac ich z gieksy do Widzewa, ja tu obrazania nie widze?
Idiotyzm w podpisie też się liczy. Nie jestem jakimś obrońcą męczonych żydów, ale porównywanie holocaustu z jakimiś pierdolonymi drużynami będę tępić.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Nawet nie wiesz, co mowisz ale ok. Wiesz co? Jak wroce, za 3 tyg, to specjalnie pojde w pewne miejsce i zrobie zdj graffiti, i Ci pokaze, a Ty ocenisz, czy to dupne czy raczej na odwrót, ok?
Faren, a czy ja gdzies napisalem, ze to ja je robilem? Niee, czytanie z uwaga sie klania ;)
Jak bronisz swojego honoru to pokaż swoje arcydzieło na CZYJEJŚ kamienicy. Od każdej zasady trafiają się wyjątki, ale generalnie widzewowe graffiti stoi na poziomie GIEKSA CHUJE JEBAĆ ŁKS I ŻYDÓW. Oczywiście prawie nikt z tych artystów czegoś takiego nie jebnie sobie na swoim domu, za to jak jest na czyimś, to kurva dzieło sztuki, jest pięknie, bo wątpię, żeby każdy mieszkaniec kamienicy wyraził zgodę na jebnięcie gównianego graffa.
Nawet nie wiesz, co mowisz ale ok.
Mieszkam co prawda trochę duży kawał od Łodzi, ale ciężko jechać A jedynką i nie zobaczyć gdzieś na słupie albo barierce grafa gieksy albo widzewa. Więc chyba wiem, co mówię.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Eto - tak, dał za obrazanie. Przeciez pisze mi w warnach za co dostalem? ;|
Mlekor - ja też nie uznaje AŻ takiego debilizmu.. wole zobaczyć pieknie namalowane logo Widzewa aniżeli cos typu "Jebac zydow, gieksy" itd.

KOMPUTER:
Spoiler

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
w wuj duzo jest "pieknie namalowanych" log(logów?) widzewa

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
@kaczka: propsuję graffiti takie jakie pokazał Buła, podziwiam ludzi którzy namalowali to:

Ale herb jakiejś drużyny? Bitch please - powiedział autor historii Polski na murach krakowskich.

makin' bacon

Rysa

Rysa

White&Red
...
posty14
Propsy591
Profesjabrak
  • White&Red
  • ...

Rysa
White&Red

Piłka nożna
#91 2011-07-17, 13:15(Ostatnia zmiana: 2011-07-17, 14:04)
Nie wiem po co w cały wątek mieszać konkretne kluby. Jak ktoś pragnie za wszelka cenę pokazać swoją "kumatość", pospinać się, niech idzie na jakieś kibice.net, czy inne fora przeznaczone przeważnie dla napinaczy. Generalnie byłbym za zabronieniem dodawania jakiś podpisów czy avatarów, które w jakimś stopniu prowokują (przykładowo jebać Żydzew/czarny punkt Poddębice/ŚŻK itp.). W końcu to strona o moddingu, a nie o jebaniu jakiś ekip/drużyn.

Sam jestem kibicem, robię różne rzeczy i na pewno nie będę pisał o nich na internetowym forum. Przeważnie nie jest to wcale nic pozytywnego, chociaż czasami zdarzają się też jakieś akcje kierowane do małolatów, jakieś pikniki, zabawy itp. Co jest moim skromnym zdaniem rzeczą jak najbardziej w porządku. Jednak przeważnie jest to potrzeba poczucia adrenaliny, która uzależnia. Nie ukrywam, że samą piłką nożną jakoś za specjalnie się nie interesuję, bardziej atrakcyjniejsze definitywnie jest samo życie kibicowskie. Naturalnie chodzę na mecze, jeżdżę na wyjazdy i zgody, ale samo widowisko sportowe nie jest na pierwszym planie. Może to też dlatego, że wolę sporty indywidualne.

Co do malowania. Wiadomo, że jest pełno nieogarniętych osób, przeważnie małolatów, którzy kupują puszkę i robią słabe, nieestetyczne tagi na mieście. Żeby zrobić stosunkowo ładnego grafa trzeba mieć dobrą miejscówkę bez lipy, posiadać pozwolenia na malowanie, lub mieć jaja i robić coś bezczelnie na przypale. Jednak większość osób raczej się boi, dlatego maźnie coś szybko i wraca do auta, lub idzie dalej. To jest naturalne, co nie oznacza, że dobre. Poza tym trzeba mieć pieniądze na spraye/farby. Puszka montany wbrew pozorom nie jest wcale taka tania. Dlatego też powstaje więcej brzydkich napisów niż grafów. No i nie każdy posiada odpowiednie skille. Także nie ma co stawać w obronie słabych bazgrołów. To jest tylko zwyczajne, prymitywne zaznaczanie terenu. Nic więcej.

down:
Może kiedyś. Żałosne, co? Czy ja napisałem, że akurat ja potrzebuje adrenaliny, bądź co ją może wywoływać? Specjalnie starałem się napisać w miarę ogólnikowo żeby uniknąć frustracji i wpisów "Kibol, cham, pseudo intelektualista" itp. Zwyczajnie chciałem przedstawić swoje zdanie w temacie. Zdanie z którym nie każdy musi się utożsamiać/zgadzać.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Piłka nożna
#92 2011-07-17, 13:25(Ostatnia zmiana: 2011-07-17, 13:25)
żałosne fhuj :< Jak chcesz poczuć adrenaline to skocz sobie na bungee

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

Piłka nożna
#93 2011-07-17, 16:30(Ostatnia zmiana: 2011-07-17, 16:32)
A ja tam w pewnym stopniu lubię piłkę nożną xd
https://www.youtube.com/watch?v=E5qiL9dN3pM
#at=77
ogółem sa też inne przykłady xd

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis

EdekSumo
Wyspa Khorinis

Piłka nożna
#94 2011-07-17, 16:40(Ostatnia zmiana: 2011-07-17, 17:57)
Kij z piłką jeszcze jak byśmy mieli dobrą reprezentacje to rozumiem ale nasi piłki kopać nie umieją. Żużel to jest sport o który warto walczyć bo polska jest najlepsza na świecie a nie o jaką pieprzoną piłkę.

@down Z edytowałem :D

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Czemu zrozumiałem tylko drugie zdanie, to mówiące o żużlu? :D

Комиссар RBT

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Mlekor - ja też nie uznaje AŻ takiego debilizmu.. wole zobaczyć pieknie namalowane logo Widzewa aniżeli cos typu "Jebac zydow, gieksy" itd.
To pokaż te swoje graffy, aparat masz, bo chciałeś pokazać kogoś innego.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2281
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!

kaczka
RaveN Studio

Piłka nożna
#97 2011-07-19, 09:08(Ostatnia zmiana: 2011-07-19, 09:21)
@kaczka: propsuję graffiti takie jakie pokazał Buła, podziwiam ludzi którzy namalowali to:

Ale herb jakiejś drużyny? Bitch please - powiedział autor historii Polski na murach krakowskich.

:ok:  O takie coś mi chodziło. Nie dokładnie o tematyce religijnej bo tamto co widziałem u siebie było chyba malowane jak koleś doła miał (niemniej jednak było świetne), jednak sam fakt, że istnieją na świecie ludzie, którzy wiedzą do czego służy spray poprawia mi bardzo samopoczucie :wink:

Co do grafiti herbu to jeżeli mam być szczery widziałem tylko jeden na prawdę super... Lecha Poznań. Może znajdę...

EDIT:

No coś znaleźć nie mogę, ale takie jedno górnika znalazłem

I mówię z góry... chodzę na mecze Arki, ale robię to tylko dlatego, że lubię sobie pooglądać jak chłopaki z Gdyni grają na swoim boisku :)  Chuliganki i inne Zorganizowane Grupy Przestępcze? Sram na nich szczerze mówiąc.. głupotą jest okładać się za to, że ktoś inny nie ma poglądów jak my :facepalm:

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka

Faren
RaveN Studio

Piłka nożna
#98 2011-07-19, 10:03(Ostatnia zmiana: 2011-07-19, 10:05)
Koleś ma talent, ale źle go ukierunkował. dużo formy, treść... jest, ale pozostawia wiele do życzenia. Przecież widać.

edit:
o tematyce religijnej
:huh:  
Papież należy do historii Polski czy chcesz czy nie. Graffiti jest historyczne, nie religijne.

makin' bacon

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit

Jedairusz
Złote Wrota

Piłka nożna
#99 2011-07-19, 10:08(Ostatnia zmiana: 2011-07-19, 10:09)
I tak pewnie zamalują to jakimiś ujami i napisami typu ebać ydzew. W piłkę trenowałem kilka lat w klubie, teraz czasem wychodzę z kumplami. Kibole i oglądanie piłki mnie nie interesuje. Piłka ręczna to co innego  :wink:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry