Uwaga: W tym wątku nie pisano od 30 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.
Kocham to
Miałem to zrobić dawno, ale gryzłem się ze sobą, czy w ogóle opłaca wstawiać mi się tylko tego jednego ss'a. Stwierdziłem więc, że zamiast masy zrzutów dam po prostu na razie inne informacje (m.in. z miejsca na ss'ie), a z racji tego, że rozpoczął się nowy rok, wypiszę tradycyjnie rzeczy, które poprawiliśmy czy dokończyliśmy fest.
Screen wyżej przedstawia jak się pewnie domyślacie fragment niedokończonego jeszcze jednego z miejsc, w którym spotkamy rzadko wspominanych druidów, którym jest kamienna forteca.
W fortecy, która przez te kilkanaście lat nieobecności bezimiennego została ufortyfikowana w taki sposób, że bez taranów, katapult, masy czołgów i benzyny nie da rady podejść, oprócz dwóch druidów znajdziemy tam jeszcze maga wody, buntowników, uciekinierów, kilku paladynów i całą masę niedobitków z wielu wojen, które toczyły się na khorinis również z udziałem orków. Forteca sama w sobie przechodzi dalej niewyobrażalną renowację i przebudowuje się w taki sposób, żeby móc w najgorszym wypadku odeprzeć wszystkie siły wroga.
Największy na Khorinis jeden z trzech azyli.
Powiązana z wieloma głównymi wątkami modyfikacji, m.in takimi jak
Zagadka trzech płomieni, czy
Azyl, które niejednokrotnie zajmą nam chwilę na myślenie czy wybranie tego odpowiedniego kroku w stronę ukończenia ich.
Dość pierdolenia. Czas na jeszcze gorsze XD
W zeszłym roku Rejvenki zrobiły dużo dobrego, jeżeli o skrypty chodzi.
- System wytrzymałości
- Pasek wytrzymałości;
- Sprint;
- Regeneracja wytrzymałości;
- Nauka wytrzymałości;
- Ujmowanie pkt wytrzymałości przy skoku (chciałbym jeszcze, aby chickenowi udało się połączyć to jakoś z walką XD);
- Rąbanie drewna razem z monologiem;
- Utworzona gildia Druidów;
- FinishMovery
- Działa to mniej więcej tak, że jeżeli NPC ma mniej niż ileś hp i jest możliwość zabicia go jednym ciosem, buja się jak pijany a hero zgrabnie, ładnie, przebija go mieczem, czy podcina gardło;
- Smażenie mięsa przy ognisku;
- Całkiem nowy system otrzymywania powiadomień;
- Otwieranie zamkniętych skrzyń za pomocą czaru;
- Gotowanie w kotłach;
- Naturalne odruchy hero, w stylu drapanie po dupie, kopanie czegoś;
Jest tego jeszcze wiele, ale przyznam szczerze, że nie przygotowałem się do napisania tego, więc wygląda to tak a nie inaczej. Cały czas pracuję na gameplayem, nie zapomniałem o nim XD Co prawda miał być pod koniec lipca, ale chuj bombki strzelił, musicie trochę na niego poczekać.
Amen, aVe ja.