Moje sukcesy 7409 29

O temacie

Autor Tomek

Zaczęty 18.12.2010 roku

Wyświetleń 7409

Odpowiedzi 29

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Studiujesz w Aber?
Dostałeś propsa?
Pochwal się swoimi życiowymi osiągnięciami!

Ja się nie pochwalę, bo żadnych nie mam.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Jestem nędznym mieszkańcem kloaki, bez perspektyw. Totalne zero, nikt mnie nie kocha, nie mam konta na naszej klasie przez co jestem wyrzucony ze społeczeństwa, nie znam poke-języka przez co nie potrafię się porozumieć z koleżankami, i przez to jestem samotny i wyalienowany. Moje życie jest straszne, bardzo chciałbym się pociąć, ale nie wiem gdzie kupić żyletki.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Moje sukcesy
#2 2010-12-18, 21:33(Ostatnia zmiana: 2010-12-18, 21:55)
Moim jedynym sukcesem było trafienie na theModders :ok:

Ale poza tym zupełnie to nie mam radości życia. Codziennie katuję się swoimi niepowodzeniami, Thoro mnie wyśmiewa na każdym kroku - nie mogę z tym żyć. Zresztą i po co, skoro mieszkam w Zamościu? Cóż... w szkole nie jest lepiej, dostaję same jedynki z matmy, na pewno nie zdam i przez to matka wygoni mnie z domu i będę musiał jeść podeszwy z wyrzuconych butów brata. Nie mogę się też pociąć, skonczyć swego żywota bo żyletki są za drogie na mój ubogi jak masa Wowoza portfel, a nie umiem wiązać supła jak na szubienicy. Jestem niczym zero w mianowniku

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Moje sukcesy
#3 2010-12-18, 21:34(Ostatnia zmiana: 2010-12-18, 21:47)
zarobiłem 170 zł za tydzień testowania strony internetowej :D

nie znam poke-języka przez co nie potrafię się porozumieć z koleżankami,
z klasy? :lol2:  

A żyletki kup u kolesia co sprzedawał ci zioło, bezpieczniej :lol:

A poza tym nikt mnie nie kocha, nie wchodzę na enkę bo się boję pojazdów po mnie, jestem nietowarzyski i jedyne żyletki jakie mam są w takich śmiesznych plastikach, przez co z żył najwyżej zgolą mi włoski. Jedyna radość mojego życia to naśmiewanie się z buły bo ja paliłem marihuanę a on nie.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Moje sukcesy
#4 2010-12-18, 21:37(Ostatnia zmiana: 2010-12-18, 21:44)
Mnie również nikt nie kocha, ostatnio zdissowała mnie nawet stara i powiedziała, że przez wzgląd na moje opierdalanie się i ciągłe pyski, wyśle mnie do ojca. Babcia ma mnie za szatana, jestem głupi i nietowarzyski, a przede wszystkim nie potrafię i nie lubię pić alkoholu, przez co jestem arbitralnym wyrzutkiem na beefie z resztą społeczeństwa. Ostatnio psuje mi się HDD, więc czuje się zupełnie tak samo, jakbym stracił jedną nerkę i miał rurę w chuju o średnicy 5 cm. :(

Kino

Kino

Użytkownicy
No co ty?
posty105
Propsy95
  • Użytkownicy
  • No co ty?

Kino

Moje sukcesy
#5 2010-12-18, 21:51(Ostatnia zmiana: 2010-12-18, 21:54)
Patrzę na nazwę tematu. 'Moje sukcesy'
Patrzę na nick autora. 'Mlekor'
Otwieram słownik języka polskiego.
Gorliwie szukam wyjaśnienia słowa 'sprzeczność'.
Znajduję.
Czytam.
Kurna, zgadza się!

Teraz moje sukcesy:

Koniec listy

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Dziki, akurat Twoja matka ma rację.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po przeczytaniu waszych sukcesów wstydzę się przyznawać do moich

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Dziki, akurat Twoja matka ma rację.
podaj argumenty

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
słuchasz metalu i masz długie włosy, a dobre chłopaki reprezentują jot pe

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Nie mam długich włosów. :ok:

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Moje sukcesy
#11 2010-12-18, 22:07(Ostatnia zmiana: 2010-12-18, 22:07)
słuchasz metalu. na pocieszenie jak zapuścisz dnb albo dubstep to będziesz technomułem.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
[...]będziesz technomułem.
Zupełnie jak meat...

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
co z tymi antypropsami

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Moje sukcesy
#14 2010-12-18, 22:13(Ostatnia zmiana: 2010-12-18, 22:15)
Nie wiem, czy warto będzie tutaj nawijać cokolwiek merytorycznie, ale jeśli mam być szczery - zdecydowanie nie lubię wielu, naprawdę wielu osób słuchających muzyki podobnej do mojej. Idiotów reprezentujących JP jest wiele, ale to i tak nisza względem psuedo-inteligentnych skurwysynów, którzy wyłącznie swoją muzykę uważają za jakkolwiek ambitną i wartą kontemplacji. Po dłuższym przebywaniu z tego rodzaju ludźmi, słuchaniu, jaki to chujowy jest szołbiznes i popkultura, mam ochotę takiemu osobnikowi po prostu przyjebać i aż nietrudno się dziwić, że te długowłose pedałki są dyskryminowane na ulicach.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Wiadomo, że wszelcy metalowcy i inna swołocz to warstwa upośledzona społecznie, którą należy dyskryminować. W ogóle ich pogarda do otaczającego świata, innych osób, odmiennego (normalnego) sposobu ich ubioru nawet dla takiego estety polskiego syfu jak ja jest urzekająca. Nawet nie chce mi się o tym pisać, no po prostu boże chroń przed tymi ludźmi :facepalm: .

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Moje sukcesy
#16 2010-12-18, 23:12(Ostatnia zmiana: 2010-12-18, 23:18)
Wiadomo, że wszelcy metalowcy i inna swołocz to warstwa upośledzona społecznie, którą należy dyskryminować.
A bo ja wiem, chcąc nie chcąc nietrudno dziwić się ludziom, którzy do całego tego zjawiska odnoszą się pogardliwie, ale  z mojej perspektywy to jest syf i zdecydowanie nie każdy osobnik słuchający metalu i noszący długie włosy zasługuje na diss.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Cytat: Thoro link=topic=12411.msg124453#msg124453#msg124453#msg124453 date=1292709940
Wiadomo, że wszelcy metalowcy i inna swołocz to warstwa upośledzona społecznie, którą należy dyskryminować. W ogóle ich pogarda do otaczającego świata, innych osób, odmiennego (normalnego) sposobu ich ubioru nawet dla takiego estety polskiego syfu jak ja jest urzekająca. Nawet nie chce mi się o tym pisać, no po prostu boże chroń przed tymi ludźmi :facepalm: .
Właśnie

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
zaraz namierzy cię ta nowa komórka pisu i zamknie za szerzenie nienawiści kulturowej

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Biorąc pod uwagę wypowiedzi w wątku, zmieniłbym temat na "Moje porażki" :D

btw Zabawna jest ta polska mentalność, nawet robiąc sobie jaja ludzie wolą "walczyć" między sobą o to komu życie bardziej dokopało, kto jest większą ofiarą i cierpiętnikiem - za dużo chrześcijańskich klimatów w tym kraju :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry