Baba Vanga 76595 297

O temacie

Autor Nygus

Zaczęty 3.11.2010 roku

Wyświetleń 76595

Odpowiedzi 297

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

Baba Vanga
#140 2010-11-10, 07:18(Ostatnia zmiana: 2010-11-10, 07:34)
Halo halo Maćku Halo halo Mietku jesteście tam?

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Nie ma mnie. :lol:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: Aztek link=topic=11835.msg118251#msg118251#msg118251#msg118251 date=1289345558
No... nie otrzymamy odpowiedzi na temat istnienia boga czy życia pozaziemskiego (choć ja akurat nie mam co do tego wątpliwości, w zeszłym roku UFO porwało mi 2 krowy i świnie) i podróży w czasie :unsure:
Juz Ci ktos uwierzy ze miales dwie krowy i swinie... W Zamosciu, ta?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Ziszcza-sie-sensacyjna-wizja-Nostradamusa-Luk-furii-szatana-nad-USA,wid,12838190,wiadomosc.html?ticaid=5b37d

TU WIERZBA, ODBIÓR, JAK MNIE SŁYSZYCIE? WSCHÓD CZYSTY, BRAK WOJSK ROSYJSKICH W POLU WIDZENIA, NIC NIE PIERDOLNĘŁO. OVER.

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
No jakoś nie ma tej wojny.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
ci wróżkowie pewnie byli na dopalaczach

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
a w zamościu to możecie najwyżej nibypsy hodować

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niestety, do przeprowadzenia tej mutacji brakuje nam grama suwalskiego :lol2:

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
gram bułkowicki > gram suwalski

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
No, nasz nie ma smaku owoców leśnych sadów czy z jakiego tam Liptonu ta herbata była

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
a buła podobno też spod zamościa, więc dacie sobie radę. pierdolone mutanty z kartofliska

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pierdolone mutanty z kartofliska
Na'vi* człowieku ogłupiony przez cywilizacje i miejscowe mcdonaldy robiące "przysmaki" z obsranych dup krów z radomszczańskich łąk!

Nie pochwalam tego błędu mój nakama...

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
OBAJ JESTEŚCIE MOIMI NAKAMA, NIE POWINNIŚCIE SIĘ KŁÓCIĆ! RAZEM TWORZYMY ZAŁOGĘ KONOPNEGO SZNURA!!!!!!

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
w sensie to gdzie sam jest statkiem?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
I JEDNOCZEŚNIE PIERWSZYM OFICEREM

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
i zamienia się w dinozaura

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Baba Vanga
#156 2010-11-10, 21:14(Ostatnia zmiana: 2010-11-10, 21:14)
Cytat: Adanos link=topic=11835.msg118169#msg118169#msg118169#msg118169 date=1289317908
Ja nie wiem, co tak panikujecie. Przecież mamy dobre wojsko, dzisiaj wyszedł pierwszy polski czołg od zakończenia drugiej wojny światowej. A do tego mamy fajne mundury :)  W szczególności kask:
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/skandaliczne-zdjecie-asystenta-sikorskiego,3781953,7871191,artykul-fotoreportaz-duzy.html

Swoją drogą to jest żenada. Media jak zwykle zrobiły nagonkę szukając sensacji i powołując się na nie wiadomo co. Kogo to niby obraża? Oni chyba nie wiedzą co się dzieje na misjach. Cały redneckowy humor to jedno wielkie gejparty i błyskotliwy prymitywizm przy którym majtki ma hełmie są niewinnym żartem no ale skąd oni mają to wiedzieć? Lepiej pierdolić farmazon o wielkiej zniewadze munduru i kreować mit żołnierza jako monumentalnego świętoszka, który każdą wolną chwilę spędza na klepaniu paciorka i rozmyślaniu nad orłem bielikiem :facepalm: . To jest coś, co osobom z poza wojska i środowisk militarnych trudno zrozumieć także wypierdalać, fermentu nie siać. Bardziej już obrażać może nie doradca a sam minister sikorski, który pokazał się tam nie w mundurze wojska polskiego ale we wzorze kojarzonym głównie z elitarnymi jednostkami us army, navy i wszelkimi sf. Pewnie wstyd mu było wydać polskiego munduru, tej przydziałowej szmaty z zeszłego wieku. Daje to świetny przykład w jakie gówno uposaża się nie tyle co samych żołnierzy a nawet ochotników, którzy jadą na wojnę świecić dupą ale chuj z tym. Majtki się sprzedadzą lepiej.

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
Ja pierdolę, za tydzień przepowiedzą apokalipsę w wersji fast, bo wróżka(omfg?!) wypiła za dużo herbaty z ziół i zaczęła gadać od rzeczy, no omg.

sauron
  • Gość

sauron
Gość

Baba Vanga
#158 2010-11-10, 23:47(Ostatnia zmiana: 2010-11-10, 23:58)
tm głosami administracji postanowiło odwołać trzecią wojnę światową a babie vandze dać bana. pozdrawiam k

edit:
aztek wstrzymał się od głosowania, ponoć kwestie religijne  :lol2:

edit:
poległem :lol2:  - z pozdrowieniami a. :lol2:

proszę  :lol2:

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
zwykle w imieniu administracji mówił Maybe.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry