Dlaczego? 39479 87

O temacie

Autor Mark56

Zaczęty 27.10.2010 roku

Wyświetleń 39479

Odpowiedzi 87

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Dlaczego?
#60 2011-08-27, 21:51(Ostatnia zmiana: 2011-08-27, 21:55)
Zależy co się lubi.
Dupa a nie co się lubi. Mój ostatni post w skrócie oznaczał, że wszystko zależy od tego jak twórcy to wykonają. Nawet najlepszy pomysł na gameplay czy fabułę może być zjebany przez gówniane wykonanie a#msg1004816la Ea Games i vice versa.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
gdyż w życiu najważniejsza funkcja jaką pełnił, to dyżurny klasowy.
Nie prawda, był też moim dickriderem.
Postulat oddalam.

relikan

relikan

Użytkownicy
posty51
Propsy54
  • Użytkownicy

Cos jeszcze? :ok:
A zreszta nic. Nie chce mi sie dyskutowac z wami

By z kimś dyskutować, trzeba najpierw umieć to robić, a nie wszystkich po kolei wyzywać od idiotów, bo to nie jest dyskusja.

Buła wcale nie liczyłem na to, że przyjmiesz mój postulat, więc mnie to nie dziwi :)

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Nie, po prostu wyczerpalem juz wszystkie argumenty jakies miesiac temu, gdy tez byla taka dyskusja o goticzku.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader

Baggio
DreamVader

Dlaczego?
#64 2011-08-28, 13:38(Ostatnia zmiana: 2011-08-28, 13:38)
A mnie śmieszy ogólna pasja do hejterstwa Gothica dzięki któremu te forum jeszcze istnieje  :lol2:   Tymbardziej jeśli robi to administracja  :ok:

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy

Ezzam

Dlaczego?
#65 2011-08-28, 13:40(Ostatnia zmiana: 2011-08-28, 13:40)
To forum istnieje dzięki prowom a nie dzięki gothicowi :lol: :ok:

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Dlaczego?
#66 2011-08-28, 13:48(Ostatnia zmiana: 2011-08-28, 13:51)
nie podoba się komuś gothic? to niech go nie moduje, i niech da spokój innym

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
By z kimś dyskutować, trzeba najpierw umieć to robić, a nie wszystkich po kolei wyzywać od idiotów, bo to nie jest dyskusja.

Nie znam WWZ zbyt długo, ale z tego co zauważyłem to chyba właśnie on jeden z nielicznej grupy userów tM jest w stanie normalnie dyskutować. Wiadomo, że w dzisiejszych czasach mało kto w prostym zdaniu nie doda jakiegoś "motyla noga" czy innego mięcha, ale komu to tak na prawdę przeszkadza :pokerface:  WWZ, gdyby nie umiał dyskutować to raczej nie zostałby moderatorem :ok:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Nie zostalbym moderatorem gdyby nie kupa pieniedzy wplacona na konto kazzmira i buły :lol:

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!

Gruppenfuehrer Kereth

Dlaczego?
#69 2011-08-28, 16:08(Ostatnia zmiana: 2011-08-28, 16:09)

Z drugiej strony, przydałoby się więcej pokory czy czegoś tam innego ze strony tych moddujących Gothica. Osobiście nie trawię porównywania gry z 2000/2001 roku do gry z 2010/2011. Jest to tak prymitywne.

Nie zostalbym moderatorem gdyby nie kupa pieniedzy wplacona na konto kazzmira i buły

0,10 zł? :D

Комиссар RBT

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Podoba się komuś Gothic? Nie oznacza to że jest lepszy do modowania od wielu nowszych gier i traktowania tychże jako pomiot diabła który trzeba wypędzać albo najwyżej z wielką niechęcią pozwalać wegetować argumentując to z dupy wziętymi argumentami.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Tutaj muszę Cię zapropsować Rybopiotr, bo masz rację. Istnieje dużo fajnych gier, które można modować, nigdy nie mówiłem nie, ale nie podoba mi się po prostu to, że taki WWZ cały czas najeżdża tych, co lubią pograć sobie w Gothica, a sam najczęściej swoimi postami się ośmiesza, co Markos ostatnio mu udowodnił.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
nie rozumiem kolejnej dyskusji o tym samym tak więc wklejam moje kanapki z pomidorem:

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!

Gruppenfuehrer Kereth

Dlaczego?
#73 2011-08-28, 16:25(Ostatnia zmiana: 2011-08-28, 16:26)
ale nie podoba mi się po prostu to, że taki WWZ cały czas najeżdża tych, co lubią pograć sobie w Gothica, a sam najczęściej swoimi postami się ośmiesza, co Markos ostatnio mu udowodnił.

A to nie jest tak, że Wowóz najeżdża na tych co mają klapki w oczach i twierdzą, że Gothic jest jedyną słuszną grą?

Комиссар RBT

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie wiem, nie obchodzi mnie to. Pamiętam, jak kiedyś była dyskusja o pasek ekwipunku w Złotych Wrotach. Wszyscy głosowali na numer 3, ale WWZ zagłosował na 1, po czym zwyzywał wszystkich, którzy się z nim nie zgadzają, więc wątpię, że to tylko tak.
@eto: kanapki smacznie wyglądają :P

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Chyba ci ci się coś pomyliło. Zacytuj gdzie kogoś zwyzywałem :P

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

Simon Said
Moderator

Dlaczego?
#76 2011-08-28, 17:02(Ostatnia zmiana: 2011-08-28, 17:04)
"Napisano 2011-01-06 18:36
Szczerze nie rozumiem sensu istnienia takiej ankiety. To wiadome, że fanboje gothiczka, jedynej słusznej gry, wybiorą wam najbardziej chujową opcje, najbardziej przeładowaną efektami i nie wiadomo jeszcze czym. Róbcie to co macie zrobić i nie zawracajcie dupy byle czym. Jestem wrecz pewny, ze macie lepsze poczucie gustu i estetyki niż 13-latki z włosami na żelu, ktorzy sluchaja techno, modduja gothiczka i wchodzą na górne forum. Oczywiscie jestem swiadomy, ze trzeba sie liczyc z opinia graczy, bo mod wkoncu jest dla nich, ale Panowie, nie w tak oczywistych rzeczach :) . Dziekuje, dobranoc i licze na to, że wybierzecie słusznie."
Choćby to, nie wydaje mi się żebym słuchał techno, włosy na żelu mam po to, by mi włosy leżały, a i tak rzadko z tego korzystam, a lat mam 15, za niedługo 16.
Wszystkie gothicmany i inni idioci właśnie udowodnili, że są bezmózgimi ignorantami patrzącymi tylko i wyłącznie przez pryzmat sentymentu do tej gry i tyle. Nie bede powtarzał argumentów przeciw (i moich i thora i wielu innych) bo po prostu do was i tak to nie trafi. Także moddujcie sobie gothica w erze cryenginów, UDK itd.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Dlaczego?
#77 2011-08-28, 17:03(Ostatnia zmiana: 2011-08-28, 17:05)
@eto: kanapki smacznie wyglądają :P
Smacznie? Za nic w świecie bym ich nie tknął.

Jestem wrecz pewny, ze macie lepsze poczucie gustu i estetyki niż 13-latki z włosami na żelu, ktorzy sluchaja techno, modduja gothiczka i wchodzą na górne forum.
No zupełnie jakbym widział siebie.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

Simon Said
Moderator

Dlaczego?
#78 2011-08-28, 17:05(Ostatnia zmiana: 2011-08-28, 17:06)
To była ironia, bo te kanapki rzeczywiście niebezpiecznie wyglądają :P
@up: Jednego to jednak rozgryzł :D

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Dlaczego?
#79 2011-08-28, 17:09(Ostatnia zmiana: 2011-08-28, 17:14)
Napisalem prawde. Oprocz kilku modów, perełek, poziom estetyki w modach, szczegolnie patrzac na architekture, lvl design i tekstury jest po prostu fatalny. Podobają wam się nawet beznadziejne sklejki, ktore nie prezentują żadnego skilla, mimo to wrzucacie to je modów. Robicie obozy w tych samych oklepanych miejscach, obozy zlozone z kilku płotków, ławek...

Ankieta to był największy fail ze strony Zw, tak jak napisałem wtedy: trzeba liczyc sie z opinia graczy, ale nie w tak oczywistych rzeczach. Akurat GUI powinno być wybierane przez teamowych grafikow, a nie ludzi, ktorzy nie maja o tym zielonego pojecia.

Nadal nie widze, zebym kogos obrazil, bo wiekszosc z was wlasnie tak wyglada i taki poziom reprezentuje, a wyjątki jedynie potwierdzają regułę.

0 użytkowników
Do góry