Bohater ma zamiar wrócić z powrotem na Khorinis, ale jego prawdziwa misja miała się dopiero zacząć...
Przy opisywaniu nie mieszaj czasów bo wygląda to co najmniej dziwnie
Na nowej wyspie toczy się bitwa o terytorium. Z jednej strony mężni paladyni z rozkazu Lorda Hagena próbują zdobyć wyspę do celów gospodarczych, z drugiej strony Asasyni, wierni słudzy Beliara, którzy na siłę próbują zabić wszystkich paladynów
Również nie pasuje mi tutaj wątek z lordem Hagenem. Dziwi mnie też określenie "zabić na siłę"
Modyfikacja zawiera m.in:-nowy świat - fajnie, nie ma to jak coś nowego
-nowy bohater - to akurat dla mnie bez różnicy
-ok. 20 nowych NPC#msg115445#msg115445#msg115445#msg115445 date=1287604073]
Bohater ma zamiar wrócić z powrotem na Khorinis, ale jego prawdziwa misja miała się dopiero zacząć...
[/quote]
Na nowej wyspie toczy się bitwa o terytorium. Z jednej strony mężni paladyni z rozkazu Lorda Hagena próbują zdobyć wyspę do celów gospodarczych, z drugiej strony Asasyni, wierni słudzy Beliara, którzy na siłę próbują zabić wszystkich paladynów
Również nie pasuje mi tutaj wątek z lordem Hagenem. Dziwi mnie też określenie "zabić na siłę"
-ok. 20 nowych NPCów - tu niestety trochę mało. 20 NPC robi się max pół godziny
-nowe zbroje - zupełnie nowe czy przeniesione z gothic jeden? I czy macie na myśli nowe modele czy tylko nowe tekstury?
-nowe bronie - nowe modele czy tylko przerobione stare?
-system reputacji - do dwóch gildii? Opłacało się wam robić? Tak czy inaczej fajnie :wink:
-2 możliwości przejścia gry - nie trudno się domyślić patrząc na ilość gildii
-ponad 15 nowych zadań - trochę mało jak na moda z nowym światem i nową fabułą
-nowe modele i tekstury - ooooooooooooooooo!
-całkiem nowa fabuła - tego się nie spodziewałem... :wink:
-mod oferuje ok. 30 minut gry. - troszkę mało, ale i tak warto zagrać.
Screeny mi się nawet podobają. Z wyjątkiem tego z kratami.
Jeszcze jedno. Widzę, że model domku pobrany z WoG#msg115445#msg115445#msg115445#msg115445 date=1287604073]
Bohater
ma zamiar wrócić z powrotem na Khorinis, ale jego prawdziwa misja
miała się dopiero zacząć...
[/quote]
-ok. 20 nowych NPCa
Wszystkie wasze "nowe" modele są z tamtąd wziętę? I czy nie powinniście także w opisie dodać jakiś podziękowań dla twórców tych modeli?