OTO POLSKA 1707041 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1707041

Odpowiedzi 5881

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Natomiast nasza elita działa we własnym interesie lub pozostaje w cieniu ^^  
Dokładnie! Nadszedł długo oczekiwany czas, aby elita TM wzięła sprawy w swoje ręce! Kazz zarejestruj partię theModders :D  Myślę, że zwyciężymy w nadchodzących wyborach :lol2:  Pomyśl o sloganach: "Premier z Krakowa" :D

sauron
  • Gość
Kazz zarejestruj partię theModders :D  Myślę, że zwyciężymy w nadchodzących wyborach :lol2:  Pomyśl o sloganach: "Premier z Krakowa" :D

ja chcę kurwa gry robić a nie bawić się w głupoty  :lol2:  poza tym nikt z tm nie jest z mojego okręgu wyborczego

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#982 2011-05-07, 21:06(Ostatnia zmiana: 2011-05-07, 21:08)
Cała moda na wyśmiewanie publiczne kościoła wzięła się z UK.

Dobrze wiedzieć, ale ja żadnej mody nie widzę. Bo co, czy w telewizji trwa jakaś nagonka a może pojawia się to epizodycznie? Nic takiego nie widziałem a głos internetu publicznie i oficjalnie znaczy tyle co nic. Oprócz nagonki widzę ogromny pomnik jezusa, monumentalną kaplicę w kształcie wyciskarki do owoców powstającej za hajs podatników, świętego papieża polaka i jego kilkaset pomników, widzę marsze intronizacji jezusa króla polski i bitwy o krzyż. O jakiej nagonce mówimy?

ktore gowno robia vide PO, bo to pasuje wiekszosci ludzi i gwarantuje jako taka stabilnosc.

Gówno nie stabilność. Akurat PO zamienia w gówno wszystko czego dotknie a cały ten rząd jest tragiczny. Już wolałem pis w kolaboracji z wieśniakami i ich katolicką wizję polski bo przynajmniej było coś robione na plus a jak coś spierdolono to incydentalnie w przeciwieństwie do po, gdzie wszystko jest pasmem porażek i nieporozumień. Rzygam kurva tym tuskiem i jego zagrywkami pod plebs. Najlepiej wszystkiego pozakazywać, ze wszystkim walczyć i pierdolić w mediach przy aprobacie ciemnoty bo ciemnota, to kupi i ciemnota tego chce. Tak właśnie tworzy się kloakę, społeczeństwo gówniane, nijakie i pozbawione kontrastu.

W moim wieku trudno mieć własne zdanie na temat polityki ,bo nie miało sie z nią doczynienia :D

To na chuj się odzywasz? Wcale nie musisz mieć poglądów w każdej sprawie a czasami lepiej po prostu zamilczeć. Wkurwia mnie gówniarzeria na forach, która mimo że posiada jakieś podstawy do wypowiadania się to najczęściej słynie z pierdolenia o szopenie, lemingowania, pierdolenia ogólników i oczywistych banałów.

Brakuje nam elit, wzorców i grup inteligenckich. Obecnie za takie wzorce robią kukiełkowe, przekoloryzowane postacie z telewizji i jakieś patałachy z internetu.

A gdzie indziej niby jest inaczej? Daj spokój, to są czasy facebooka i youtube a nie lokalnego pierdołownictwa z własnym kagankiem kultury i dorobku.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

OTO POLSKA
#983 2011-05-07, 21:06(Ostatnia zmiana: 2011-05-07, 21:36)
Dokładnie! Nadszedł długo oczekiwany czas, aby elita TM wzięła sprawy w swoje ręce! Kazz zarejestruj partię theModders :D  Myślę, że zwyciężymy w nadchodzących wyborach :lol2:  Pomyśl o sloganach: "Premier z Krakowa" :D
Zagłosuję na was za 3 lata  :lol:   :ok:

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
ja chcę córka rybaka gry robić a nie bawić się w głupoty  poza tym nikt z tm nie jest z mojego okręgu wyborczego

Kazz no to pierwszy milion na rozkręcenie biznesu ukradniesz jako polityk xd

sauron
  • Gość
...Gówno nie stabilność. Akurat PO zamienia w gówno wszystko czego dotknie...

masz jakieś argumenty?

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
te "wartości" które mieli niby Polacy przed wojną to chyba głównie nacjonalizm, kult jednostek, ksenofobia i powiązane paskudztwa typowe dla większości krajów w tym okresie. w wielu miejscach dochodził do tego imperializm.

naprawdę, nie ma co gloryfikować przeszłości, nigdy nie było lepiej niż jest.

sauron
  • Gość

sauron
Gość

OTO POLSKA
#987 2011-05-07, 21:28(Ostatnia zmiana: 2011-05-07, 21:41)
te "wartości" które mieli niby Polacy przed wojną to chyba głównie nacjonalizm, kult jednostek, ksenofobia i powiązane paskudztwa typowe dla większości krajów w tym okresie. w wielu miejscach dochodził do tego imperializm.

naprawdę, nie ma co gloryfikować przeszłości, nigdy nie było lepiej niż jest.

zawsze są jakieś wady, ale nie widzę powodów dla których naród zniszczony przez komunizm miałby być lepszy. przypomnę takie czechy w których religia była absolutnie zakazana za komuny, w efekcie to jeden z nielicznych szczęśliwych ateistycznych krajów, to co byłoby dla polski złe czechom wyszło na dobre. dlaczego? bo czesi są wykurwiście pragmatyczni, w odróżnieniu od polaków. dodając do tego komunistyczne niszczenie wyszedł miks który jest albo ciężki albo wręcz niemożliwy do odkręcenia.

to co było złe, nasiliło się, to co dobre znikło, zostało zapomniane lub gdzieś tam przetrwało ale wiadomo że to co złe w człowieku niemal zawsze wygrywa. 20 lat temu gdy to co dobre w końcu zwyciężyło, jednak zdążyło się w kilka lat zdegradować.

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Koziek

OTO POLSKA
#988 2011-05-07, 21:44(Ostatnia zmiana: 2011-05-07, 21:46)
Ale pierdolenie o PO macie. Przynajmniej pierwsza partia w Polsce, która nie nakręca długu publicznego. Lepiej zbudować 2 klocki za 5zł niż 3 klocki za 10zł. Oczywiście te dodatkowe 5zł w drugiej opcji przechodzi cichaczem na długi.

Co nie zmienia faktu, że i tak w wielu kwestiach zawiedli, ale jest lepiej niż za Potworów i Spółki.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
to co było złe, nasiliło się, to co dobre znikło, zostało zapomniane lub gdzieś tam przetrwało ale wiadomo że to co złe w człowieku niemal zawsze wygrywa. 20 lat temu gdy to co dobre w końcu zwyciężyło, zdążyło się w kilka lat zdegradować.
no właśnie nie. świat idzie w dobrą stronę, ewolucyjnie - bo zło jest niewydajne i w długim okresie przegrywa.

nie rozumiem, co ci się zdegradowało w ostatnim czasie. oczekiwałeś, że będziemy bogaci, jak Amerykanie i będziemy się nawzajem kochać?

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Zagłosuję na was za 3 lata  :lol:   :ok:

Może "Nie ma opierdalania się, wydadzą w końcu Czas Zapłaty"? :lol:

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

OTO POLSKA
#991 2011-05-07, 21:53(Ostatnia zmiana: 2011-05-07, 21:53)
Może "Nie ma opierdalania się, wydadzą w końcu Czas Zapłaty"? :lol:
Zaraz się zmieni  :lol:

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Akurat PO zamienia w gówno wszystko czego dotknie a cały ten rząd jest tragiczny.

Przykłady?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
masz jakieś argumenty?

Tak z grubsza bo nie śledzę aktywnie polityki:

- zwiększenie podatków wbrew wcześniejszym zapewnieniom,
- ustawa hazardowa,
- prymitywna nagonka na dopalacze bez racjonalnego podejścia do tematu. zagrywka pod plebs,
- nieudolna polityka budowy dróg,
- zamykanie stadionów, po raz kolejny dyktatorskie podejście, traktowanie odstępców od jedynej słusznej wizji heer premiera jak bydło,
- rosnący deficyt,
- afera stoczniowa,
- ogromna hipokryzja i obłuda, zarówno ta osobista premiera jak i programu całej partii,
- wszystkiemu jest winien pis i kaczyński

Pis przynajmniej jako tako działał w sprawie gospodarki a ponadto nie wytaczano co chwile wojny społeczeństwu, mimo że poglądy tej partii na kwestie społeczne są znane i popierdolone. Naprawdę uważacie, że premier kłamca i wiejski idiota zaliczający wpadkę po wpadce to porządni i godni poparcia ludzie? Na prezydenta kaczyńskiego była nagonka co chwila i sam dałem się w to wciągnąć, jednak dziś możemy ocenić na chłodno i obiektywnie. Czy pod względem reprezentacyjnym był on złym prezydentem? Na pewno nie takim jakiego byśmy chcieli, ale z pewnością najlepszym z dotychczasowych, włącznie z obecną pokraką. Kaczyńskiemu wytykano najdrobniejszy błąd robiąc z tego chuj wie co, podczas gdy dziś analfabetyzm komora jest traktowany jako żart w sposób "nic się nie stało, he he" i to chyba nie jest w porządku. Nie popieram po ani pisu, tym bardziej w obecnej formie, ale mówienie że to pierwsze jest dobre, czy stanowi jakąś alternatywę to popierdoleństwo :facepalm: .

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

OTO POLSKA
#994 2011-05-07, 22:33(Ostatnia zmiana: 2011-05-07, 22:33)
No, jest zajebiście. Mamy przecież nowe autostrady (podobno), ale chuj, że płatne (wszyscy których znam, od czasu wprowadzenia płatnego odcinka koło mojego miasta, deklarują podróżowanie starą trasą. przypominam dla niewiedzących - Radomsko leży przy Gierkówce!!), mamy jeszcze obniżone podatki, mamy budowane nowe szkoły.

Czytając temat miałem pomysł na propsowy post, ale zapomniałem, to napiszę chociaż tyle.

Kruczek

Kruczek

Użytkownicy
posty169
Propsy31
  • Użytkownicy
Gdyby PiS doszedł do władzy to co druga ulica, szkoła, boisko, itp. nosiło by nazwę Lecha Kaczyńskiego.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Gdyby PiS doszedł do władzy to co druga ulica, szkoła, boisko, itp. nosiło by nazwę Lecha Kaczyńskiego.
jakoś córka rybaka było i mimo obiwanów kenobich nic złego się nie stało

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Wszystko przez to, że ludzie zamiast głosować na cokolwiek zgodnie ze swoją wolą głosują na koryto, jakieś kurva "mniejsze zło" jakby była zasadnicza różnica między gównem a sraką. A jeszcze bardziej straszne/żenujące jest identyfikowanie się z tym wyborem, chyba że dla was faktycznie po, kłamca i gajowy to dobra opcja i warto to wpierać, kurva bronić w dyskusjach :facepalm: .

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z trzema się nie zgodzę:

- rosnący deficyt,

z tym się jednak obecnie walczy.

- prymitywna nagonka na dopalacze bez racjonalnego podejścia do tematu. zagrywka pod plebs,
przy obecnym kursie depenalizacyjnym może i będzie miało to sens, zobaczymy

- nieudolna polityka budowy dróg,

zależy od rejonu

0 użytkowników
Do góry