OTO POLSKA 1729308 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1729308

Odpowiedzi 5881

Archarius

Archarius

Użytkownicy
posty21
Propsy3
  • Użytkownicy

Archarius

OTO POLSKA
#780 2011-04-11, 21:59(Ostatnia zmiana: 2011-04-11, 21:59)
Powiem tak - jeszcze troche i bedzie tu druga Libia albo Egipt.

sauron
  • Gość

sauron
Gość

OTO POLSKA
#781 2011-04-11, 22:22(Ostatnia zmiana: 2011-04-11, 22:25)
Chciałbyś żyć w takim narodzie , bo ja na pewno nie  .

idiotyczna argumentacja, ja rozumiem jakby w jednej chwili nagle wszyscy stali się murzynami to pewna część populacji mogła by mieć z tym problem (z wyjątkiem wowowowowowoza), ale sens i idea jednego narodu jest raczej taka że oni od zawsze są jednością, wszyscy razem pracują na siebie, mam nadzieję, szczerą i naiwną nadzieję że kiedyś ludzkość dojdzie do systemów takich jak z filmów star trek gdzie planeta jest jednością a nie zbitkiem skłóconych NARODÓW

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
O co Wam córka rybaka chodzi? Ja piszę o jednym, a Wy napierdalacie we mnie jakimiś z dupy wziętymi ideologiami, o których na myśl mi przyszło. Zupełnie jakbym siedział na religii i słuchał interpretacji Biblii.

sauron
  • Gość
spierdalaj nie interesuje nas twoje zdanie  :lol2:

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Powiem tak - jeszcze troche i bedzie tu druga Libia albo Egipt.
Bez przesady.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ciekawe ile im Jarek zapłacił za to. Przecież nikt normalny z własnej woli tak nie zrobi, musi być ktoś, kto rozkręci akcję.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Nie wiem jakiego facepalma dojebać takie to żenujące...

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

OTO POLSKA
#789 2011-04-13, 23:01(Ostatnia zmiana: 2011-04-13, 23:01)
po prostu

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Również mam dosyć wysłuchiwania Rydzyka w telewizji TRWAM i Radiu Maryja oraz Jarka Kaczyńskiego, który tam też często się wypowiada.

Po po kuj to słuchasz i ogladasz? normalny czlowiek jezeli ma kablowke to wypierdala trwam na stale, a fal radiowych nie zmienia.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Normalny człowiek nie ma nawet zasięgu by odbierać Radio Maryja :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Jedyne co jest szokującego w tej książce to głupota autora.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

OTO POLSKA
#793 2011-04-14, 11:56(Ostatnia zmiana: 2011-04-14, 11:56)
Po po kuj to słuchasz i ogladasz? normalny czlowiek jezeli ma kablowke to wypierdala trwam na stale, a fal radiowych nie zmienia.
W moim telewizorze przebija radio maryja, a w radiu zagłusza wszystkie inne stacje. Czasem nawet słychać przez moje głośniki od kompa. :ok:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#794 2011-04-14, 12:18(Ostatnia zmiana: 2011-04-14, 12:24)
Wracając do hymnu, to żałosny jest sam fakt, że ludzie którzy uważają się za wielkich patriotów walczących o dobro swojego kraju, odpierdalają takie rzeczy jak przerabianie hymnu czy wypisywanie pierdół na flagach i wożenie się z tym po ulicy.

Bo to kloaka. Jak nie Narodowe Odrodzenie Pedałów to zjebani emeryci, którym już się wszystko popierdoliło. Oto właśnie obraz polskiego patriotyzmu. Jak nie masz znaczka, nie drzesz mordy na pól ulicy czy nie chodzisz z "flagą", czyli jakąś biało czerwoną szmatą z chin z napisem polska czy innym orełkiem to żeś chuj nie patriota. Niby dlaczego mamy się dziwić na ten afisz, skoro całe życie ludziom się wmawiało, że patriotyzm to jakiś bóg, poszanowanie kloackich tradycji, przyśpiewywanie jednej zwrotki hymnu i znanie kilku dat z historii? Dlaczego ludzie mają wykazywać zamiast tego jakieś szczególne postawy moralne w życiu codziennym, skoro wystarczy przypiąć znaczek "mój prezydent", plakat z papieżem czy i inne dewocjonalne gówno dla plebsu i wyjść z tym na ulice? Sami to kształtujemy i takie są efekty.

Również mam dosyć wysłuchiwania Rydzyka w telewizji TRWAM i Radiu Maryja oraz Jarka Kaczyńskiego

To nie słuchaj. Są to media prywatne i na ogół, do tego pierwszego nie powinieneś mieć nawet dostępu jeśli nie posiadasz specjalnego pakietu, lub dekodera więc jaki problem? Pomijając całą otoczkę i przeważające treści katolickie media rydzyka to obecnie jedne z nielicznych wartościowych mediów w polsce. W radiu maryja panuje daleko posunięta wolność słowa a, że głos jest zwykle krytyczny wobec panującej sytuacji w kraju to no cóż. Zawsze można sobie włączyć radio śmieć czy inne gówno, gdzie pojęcie debaty czy rozmowy dawno utonęło zanim w ogóle powstało. Radyjko może być kontrowersyjne, ale nie wiem natomiast o co chodzi w tv trwam. Pomijając treści stricte religijne, których wcale nie tak wiele i niektóre treści publicystyczne to jest to bardzo dobra stacja. Zamiast oglądać Jak Oni Robią Po Lodzie, czy jakieś inne tandetne xfactor wole tv trwam, gdzie prawie zawsze jest coś mniej lub bardziej ciekawego. Programy kulturoznawcze, krajoznawcze, ciekawostki, kultura, zabytki, promowanie różnych pasji czy rękodzielnictwa i rozmowy z ciekawymi ludźmi. Tak właśnie kiedyś wyglądała telewizja polska, bardzo dawno temu. O publicystyce nie wspomnę, gdyż to w polsce niesłychane, aby ktoś znany mógł sobie przyjść do tzw. programu dyskusyjnego i spokojnie wypowiedzieć swoje zdanie, bez przerywania przez jakichś baranów czy inną kurvę olejnik. Oczywiście, lepiej pieprzyć durnoty, że jedyne co tam jest to transmisje z parafii świętej brygidy niepokalanej w pszczynie dolnym i klękanie do kamery :facepalm: . Z takim podejściem jesteś takim samym zero-jedynkowym baranem co prezes kaczyński i rzesza jego wyznawców.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zajebista książka. Fajne były też analizy ekspertów "naszego dziennika", którzy rozrysowali moment w którym tupolew został ostrzelany rakietami balistycznymi, a na ziemię spadły już rozerwane szczątki, bo jak wielu twierdzi "zderzenie samolotu z brzozami nie miało prawa wywołać takich zniszczeń!!!!".

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"zderzenie samolotu z brzozami nie miało prawa wywołać takich zniszczeń!!!!".
Niedawno w pobliżu mojej szkoły ktoś rozbił auto o słup telefoniczny, owijając się karoserią wokół niego. To z pewnością sprawka Rosjan! Przecież to niemożliwe, by zwykły słup mógł dokonać takich zniszczeń! Idziemy na Moskwę! Wszystkie katastrofy to wina Rosyjskich rakiet!

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
i rozmowy z ciekawymi ludźmi. Tak właśnie kiedyś wyglądała telewizja polska, bardzo dawno temu.
Kawaleria Powietrzna :D  :D  :D

sauron
  • Gość
znaleziony blog, dużo wyjaśnia w kwestii zamachu
http://dlaczegonienapalm.wordpress.com/

sauron
  • Gość

sauron
Gość

OTO POLSKA
#799 2011-04-14, 19:32(Ostatnia zmiana: 2011-04-14, 19:36)
tak mi się skojarzyło :D  

widać postęp technologiczny poczyniony od ww2

0 użytkowników
Do góry