OTO POLSKA 1727138 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1727138

Odpowiedzi 5881

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
https://www.youtube.com/watch?v=ZGDikatgC00

POLACY TO FRAJERZY
PIĄTA KOLUMNA!

sauron
  • Gość
POLACY TO FRAJERZY
PIĄTA KOLUMNA!

przyznaję się do bycia antysemita, ale przyznaję także to, że nie potrafię odróżnić takiego żyda od nie żyda, o ile nie ma oczywistych symptomów. zazdroszczę tym którzy widzą wszędzie żydowskie zagrożenie

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

OTO POLSKA
#822 2011-04-21, 17:59(Ostatnia zmiana: 2011-04-21, 18:00)
Żydofobia w Polsce to obłuda? Ile jest w Polsce żydów? W ogóle, ogólnie Polska to homogeniczny kraj, nie wiem czego ludzie się boją.

A w polskim konsulacie w Nowym Jorku jest Hitman.  :lol2:

P.S.

AZTEK WIELKI BÓBR!!!!!

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Ile jest w Polsce żydów?

Jakie to ma znaczenie? Niechęć, czy wrogość wobec żydów objawia się bardziej wobec działań i środków jakimi dysponują (vide gazeta wyborcza) niżeli grupy etnicznej jako takiej. Nie da się jednak zaprzeczyć, że jest to naród wrogi posiadający cechy, którymi się wyjątkowo brzydzę jako osoba mająca żydowskie korzenie.

sauron
  • Gość

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

OTO POLSKA
#825 2011-04-21, 23:07(Ostatnia zmiana: 2011-04-21, 23:08)
Nie jestem Ślązokiem, bo mom do Śląsko ze dziesięcia kilometra, a do częstochowskiej Matuli ze tsydziesta.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
Kazz, weź mu wpierdol  ^^

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Wypierdoloj pyry zbiroć

sauron
  • Gość
ja lubię ślązaków, mam rodzinę na śląsku, nawet jakiś pisarz kiedyś pisał o moich  :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Założe zarozki owerol i pójdym z bracikiem na dół po klobnoszki albu krupnioka

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

OTO POLSKA
#830 2011-04-22, 00:13(Ostatnia zmiana: 2011-04-22, 00:38)
https://www.youtube.com/watch?v=HPAznbHHNQk

Dobry bajkopisarz :lol2:

"Nawet niewinny pasjans. <pauza, zbiera myśli> Piłsudskiemu wyszło żeby jednak będzie na niego zamach stanu i w tym czasie drzwi otworzył jego adiutant i go zaszczelił na oczach. <pauza, uruchamia wyobraźnię> Później wzywano... Kapłana który egzorcyzmował i oczysczał belweder. Jestem na tropie jeszcze innych anomalii tam tylko muszę jeszcze mieć pewne źródła, dlatego jestem pewny bo w moim seminarium uczeń pisał pracę naukową "Religijność Piłsudskiego""
 :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Satanistyczne gry komputerowe i Harry Potter rozkurwiają :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
-Pijesz?
-Nie.
-Palisz?
-Nie.
-A może Harry Potter?
-Tak! Przeczytołem go całegoooo!

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka

Faren
RaveN Studio

OTO POLSKA
#832 2011-04-22, 10:29(Ostatnia zmiana: 2011-04-22, 10:30)
najbardziej mnie rozwaliło:

"demoniczne gry komputerowe (...) quake, RPG... Pokemony..."
"-alkoholizm?
-nie
-palisz?
-nie
-narkomania?
-nie
-HARRY POTTER?
-tak
i jak nim nie zaczął diabeł po kościele rzucac, jak wskazówkami zegara! (fuck, Ogrodnik mnie ubiegł)"

Niesamowite.
 :lol2:  :lol2:  :lol2:

makin' bacon

sauron
  • Gość

sauron
  • Gość

sauron
Gość

OTO POLSKA
#834 2011-04-22, 20:23(Ostatnia zmiana: 2011-04-22, 20:23)
od razu czuje się lepiej że on też nie wie czemu ludzie giną/cierpią  :facepalm:  
http://www.tvn24.pl/-1,1700562,0,1,benedykt-xvi-nie-wie--dlaczego-ludzie-cierpia,wiadomosc.html

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Tylko ja mam wrażenie, że on jest idiotą?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Nie powinieneś tak mówić na Lorda Sith

sauron
  • Gość
Tylko ja mam wrażenie, że on jest idiotą?

idioci papieżami nie zostają, to raczej kolejna demonstracja tego jak bardzo kościół jest oderwany od rzeczywistości.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
idioci papieżami nie zostają

Nie byłbym tego pewien. Raczej skłaniam się ku temu, że papieżem nie zostanie żaden wyjątkowo inteligentny i władczy kardynał, gdyż jego podejście mogłoby być nie do końca zgodne linią i władzami kościoła. Wystarczy popatrzeć co się stało z ratzingerem. Pewnie to też kwestia wieku, ale nie przesadzajmy. Z wyszczekanego i dość charyzmatycznego dziadka po nobilitacji zostały ciepłe kluchy sepleniące do mikrofonu takie pierdoły, że niekiedy sami wierni drapią się po głowie.

sauron
  • Gość
wyobraź sobie oburzenie gdyby papież był taki wyszczekany, jeżeli to jego wybór to musi się strasznie męczyć takimi zachowaniem, jeżeli miał wcześniej "jaja" to znaczy że idiotą być nie mógł. wspomnę serial borgias który teraz leci, o papieżu aleksandrze 6, który był mendą jakich mało :D

0 użytkowników
Do góry