OTO POLSKA 1728766 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1728766

Odpowiedzi 5881

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy

Zysk

OTO POLSKA
#760 2011-04-10, 23:54(Ostatnia zmiana: 2011-04-10, 23:55)
Nie wiem jak jest w USA, jestem przekonany, że większość naprawdę dobrych sobie radzi.

Natomiast w Polsce, przed chwilą sprawdziłem, że np. na UW jest standardowa rekrutacja według matur.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
A i tak później jest ograniczona ilość miejść na adwokatów i sędziów więc mamy setki radców prawnych i innych takich ale ogółem mnie to rybka bo i tak zrobię w końcu tą durna architekturę xd

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Macie już swój upragniony miesiąc ferii? :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

OTO POLSKA
#763 2011-04-11, 13:46(Ostatnia zmiana: 2011-04-11, 14:11)

Gdzie był Osama gdy oni szli ulicą?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
A i tak później jest ograniczona ilość miejść na adwokatów i sędziów więc mamy setki radców prawnych i innych takich ale ogółem mnie to rybka bo i tak zrobię w końcu tą durna architekturę xd
jak wysokie były na arch wymagania?

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka

Niestety nie znalazłem najlepszej wg. mnie tabliczki - obok Komorowskiego i Tuska napis: TRAITORS, ZDRAJCY.

I jeszcze jeden komentarz ze strony z fotoreportażem z 10 kwietnia:
W niemieckich tygodnikach czytalem w tym tygodniu artykuly Pana Ullrich Krökel, "wolny dziennikarz" pisujacy m.in dla DER SPIEGEL online oraz DIE ZEIT. Tygodniki majace w Niemczech dobra marke.
W DIE ZEIT opisuje ten dziennikarz o Polakach, ktorzy beda na ulicach zaszczuwac liberalny rzad Tuska....o osobach szeptajacych religijne piesni i rozancami w reku. W tylule jest oczywiscie moga o nacjonalistach. O samolocie "Kaczynskiego", ktory wielokrotnie probowal ladowac....w kokpicie pijany General...4/5 Polakow ma tematu smolenskiego dosyc.
W DER SPIEGEL online pisze o dzielnych kontrolerach, ktorzy wielokrotnie odradzali pilotowi ladowania...oraz ten caly balagan o naciskach/ obecnosci Blasika w kokpicie, naciskach Prezydenta.
Klutnie Protasiuka ( karierowicza ) z Blasikiem.
Pan Ullrich Krökel jest "specjalista od spraw wschodnich" Polska incl. Zna jezyk polski, pytajcie go... pytajcie dlaczego klamie ?
Na jego blogu pod Kontakten sa jego namiary. Pytajcie w mailach, listach, telefonicznie....jak chcecie.
http://kroekel.com/2011/04/08/der-fehler-des-sundenbocks/

DER SPIEGEL online:
http://www.spiegel.de/panorama/gesellschaft/0,1518,755525,00.html

DIE ZEIT:
http://www.zeit.de/politik/ausland/2011-04/polen-smolensk-demonstration

Na blogach pod artykulami w DER SPIEGEL oraz DIE ZEIT napisalem wiele komentarzy ( konto konieczne ), niektory administratorzy nie wykasowali. O komentarzach na tych blogach nie bede pisal, poniewaz nie chce Was wk..., sorry alle to wlasciwe slowo na wlasciwym miejscu.

PS
Ullrich Krökel jest teraz ponoc w Warszawie, w poszukiwaniu "nowej" amunicji do dalszych artykulow.

makin' bacon

sauron
  • Gość
w kwestii nie doinformowania, niedawno przyjechała do mnie rodzina z japonii, tam twierdzą że samolot to robota kgb, a trzesienia ziemi to robota cia i ich super tajnego programu HAARP. jak tu sobie radzić z prawdą  :lol2:

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jedyne co mogę powiedzieć na temat tych transparentów: ja pierdolę!
Byleby skończyć szkoły i spierdolić stąd do normalniejszego kraju...

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

OTO POLSKA
#768 2011-04-11, 16:18(Ostatnia zmiana: 2011-04-11, 16:19)

Za to powinny być kary za hańbienie narodowego hymnu.
Poglądy poglądami, ale są jakieś granice.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Ogrodnik nie wiem

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
domyślam się, że jak były jakieś wojny to żołnierze w marszu hańbili ten hymn znacznie należyciej. kara powinna być za te całe spiskowe pierdolenie.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
karanie za hańbienie córka rybaka PIOSENKI? i jak tu córka rybaka dyskutować o kwestii wyższości człowieka nad innymi zwierzętami, skoro ktoś dopierdala się do oznaczeń terytorium jego stada.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A dlaczego nie? To nie jest jakaś tam piosenka, tylko hymn - symbol narodowy, tak samo jak flaga i godło. U nas w kraju oczywiście się to olewa wieszając byle gdzie flagi z jakimiś symbolami radia maryja czy innym gównem.

Kruczek

Kruczek

Użytkownicy
posty169
Propsy31
  • Użytkownicy
Popieram Bułę.

Archarius

Archarius

Użytkownicy
posty21
Propsy3
  • Użytkownicy

Archarius

OTO POLSKA
#774 2011-04-11, 20:23(Ostatnia zmiana: 2011-04-11, 20:33)
oto polska...tu sie pije :)  Swoją drogą to faktycznie jest kretyństwo co się tutaj dzieje od roku... dokładnie 10 Kwietnia 2010. Po prostu masakra łagodnie mówiąc. Również mam dosyć wysłuchiwania Rydzyka w telewizji TRWAM i Radiu Maryja oraz Jarka Kaczyńskiego, który tam też często się wypowiada. Słuchać tego nie mogę i tyle. Cholera, wszyscy chcą tylko wine za to, co się stało na Rosjan zwalic a to wina naszych pilotow i tyle. Koniec kropka takie jest moje zdanie.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
A dlaczego nie? To nie jest jakaś tam piosenka, tylko hymn - symbol narodowy, tak samo jak flaga i godło.
Dlaczego ludzkość ma dzielić się na narody?

Kruczek

Kruczek

Użytkownicy
posty169
Propsy31
  • Użytkownicy
Bo gdyby takiego podziału nie było to zapanował by jeden wielki chaos ,  nie dość że są te wszystkie afery (o krzyż , o tablice , o smoleńsk ) byłby jeszcze jeden wielki spór o religie , o poglądy itp .
Chciałbyś żyć w takim narodzie , bo ja na pewno nie  .

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Bo gdyby takiego podziału nie było to zapanował by jeden wielki chaos ,  nie dość że są te wszystkie afery (o krzyż , o tablice , o smoleńsk ) byłby jeszcze jeden wielki spór o religie , o poglądy itp .
Chciałbyś żyć w takim narodzie , bo ja na pewno nie  .
panstwo jako organizacja a narod to zupelnie co innego

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
nie pierdol ogrodnik. istnienie jednego narodu nie jest mozliwe ze wzgledu na roznice kulturowe.

Co do katastrofy:

Chuj to wszystkich obchodzi.
Dowodow nie bedzie i CHUJ

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

OTO POLSKA
#779 2011-04-11, 21:06(Ostatnia zmiana: 2011-04-11, 21:13)
Daj spokój. Takie przemyślenia są wyciągnięte z dupy. Nie mów że zamierzasz tutaj wyciągać jakieś idealistyczne teorie o jedności na całym świecie, bo to nie ma racji bytu. Popatrz na Unię Europejską, tylko kilkanaście państw, a już się nie mogą dogadać. Nie wiem jak wyobrażasz sobie świat bez państw i narodów. Na dzień dzisiejszy jest to niemożliwe do zrobienia, jest za późno o kilka tysięcy lat.

panstwo jako organizacja a narod to zupelnie co innego
Naród jest dość ściśle powiązany z państwem w większości przypadków.

Wracając do hymnu, to żałosny jest sam fakt, że ludzie którzy uważają się za wielkich patriotów walczących o dobro swojego kraju, odpierdalają takie rzeczy jak przerabianie hymnu czy wypisywanie pierdół na flagach i wożenie się z tym po ulicy.

0 użytkowników
Do góry