OTO POLSKA 1712495 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1712495

Odpowiedzi 5881

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

OTO POLSKA
#500 2011-01-22, 12:10(Ostatnia zmiana: 2011-01-22, 12:12)
Nie koniecznie całość winy musi leżeć po stronie Rosji.

Po stronie Rosji nie ma praktycznie żadnej winy, śmieszy mnie to oburzenie polaków, a czego się spodziewali(scie)? Zli Rosjanie pokierowali Leszka na śmierć? Skoro główny pilot ma sprawę sądową za nielądowanie w Gruzji, to wie, ze jeśli znowu wykręci Leszkowi taki numer z niewylądowaniem to jego kariera będzie zniszczona, wywalą go z armii i tak się to skończy. Dodajmy jeszcze podpitego Blasika który wbił do kokpitu i presje ze strony Leszka. Po prostu znowu zatriumfowała polska głupota, a polak do winy nie przyzna się nigdy.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Ostatnimi czasy wybrałem się w podroz lotnicza do Anglii. Samolot odlatywal z lotniska z Jasionki pod Rzeszowem. Od samego poczatku przeczuwalem, ze cos bedzie nie tak. Droga na lotnisko byla calkowicie zasypana sniegiem i pokryta gruba warstwa lodu. Szczesliwie samochod ktorym jechalem nie skonczyl w rowie ale bylo tego blisko. Po wejsciu do budynku lotniska (budynku? blaszanej, przeszklonej i smierdzacej budy) powitala mnie niesamowita gama dzwiekow i zapachow. Od ogolnego, glosnego smiechu odroznialy sie co jakis czas glosno wykrzykiwane "kuuuuuuuuurwy" i "o japierdole!". Przczyna owego dziwnego zachowania tlumu najprawdopodobniej byla nieograniczona konsumpcja napojów alkoholowych, trzymanych przez wielu współpasażerów. Aby zacytować treści kilku etykiet - Leżajsk Mocne, Książ, KOMANDOS STRONG, 1906 Vodka i inne wykwintne trunki spod reki mistrzow z fabryczki Ostrowin. Oczywiscie w powietrzu wyczuc mozna bylo odpowiednia nute zapachowa taniego wina i wodki, ktora lekko przebijala sie przez ogolna won wszedobylskiego, zapewne takze i na cialach rodakow, gowna. Nie zniechecajac sie odrzucajacym pierwszym wrazeniem ustawilem sie poslusznie w kolejce do odprawy bagazowej. Z braku innych zajec dokonywalem dalszych obserwacji, na podstawie ktorych pozwolilem sobie stworzyc usredniony obraz pasazera mojego lotu na Stansted. Lat ok. 30, Polak. Wyksztalcenie, sadzac z poziomu uzywanego slownictwa oscylujace w granicach szkoly zawodowej. Ubiór to ortalionowy dres, czesto przybrudzony. Najczesciej niebieski, poniewaz na bialym latwo jest zauwazyc syf. Twarz czesto w kolorze czerwonym od ilosci wypitego trunku. Fryzury jako takiej brak, lub tez obecnosc krotkich, farbowanych wlosow pokrytych gesta warstwa zelu. Jako ze na emigracji zarabia sie wiecej niz w ojczyznie, to opisany powyzej robol wyposazony jest najczesciej w laptop lub telefon komorkowy, z ktorego wydobywaja sie glosne dzwieki stymulujacej uklad nerwowy muzyki pokroju Basshunter czy innego, zasluzonego i ambitnego wykonawcy. Drogim rodakom sugerowalbym wydanie zarobionych pieniedzy na srodki czystosci takie jak mydlo (MYDLO, córka rybaka! WIECIE CO TO JEST, KMIOTKI?) lub żel pod prysznic. Nie oczekuje jednak jakiegokolwiek odzewu na ten apel, bowiem jezeli ktos zarabia w polsce 900 złociszy i polowe zycia tapla sie w gnojowce na wsi, a gdy wyjedzie nagle otrzymuje 900 funtów to zamiast nazbierać na mieszkanie czy samochod kupi jakies elektroniczne gowienko dzieki ktoremu poczuje sie jak pan i wladca swiata, zyjacy w jakiejs wynajmowanej i zasyfionej norze. Po odprawieniu bagazu udalem sie do toalety. Nie wiem co bardziej zniesmaczylo mnie podczas zalatwiania swoich potrzeb fizjologicznych - nadawany lamanym, niezrozumialym angielskim komunikat (jakosc jak na dworcu P K P) czy odglosy chedozenia dochodzace z sasiedniej kabiny, ktore ow komunikat czesciowo przynajmniej zagluszyl. Juz wtedy w moim umysle zaczela ksztaltowac sie teoria ktora dzisiaj w pelni zformuowalem. Polska to silnie zatruty organizm. Triumfuje drobne cwaniactwo, ciemnota i skurwysynstwo ktore widac jest chociazby w niezmiennym poparciu dla partii pokroju PIS, ktorych elektorat powinien teoretycznie z racji swojego wieku wymierac. Organizm probuje sie bronic, usuwajac, WYSRYWAJAC najgorszy element na zewnatrz (tak, rzeszowskie "lotnisko" przypomina odbyt). Trucizny jest jednak zbyt duzo. Nie da sie usunac stad calego plebsu, tak samo jak nie da sie wysrac samego siebie. Patrzac wczoraj na tych wszystkich kmiotkow, na ta polska tluszcze i polski syf nie identyfikowalem sie z ta grupa. Nie identyfikowalem sie z Polska. Nie czulem sie polakiem. Nie ma sie co oszukiwac - wiekszosc polski wyglada jak rzeszowskie lotnisko, a ja nie mam zamiaru byc obywatelem takiego kraju. Brud, syf, ubóstwo, chamstwo, wiocha i ciemnogród - OTO POLSKA. Dziękuję, dobranoc.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Ale wróciłeś? :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Nie, jestem w anglii obecnie.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#505 2011-01-24, 18:53(Ostatnia zmiana: 2011-01-24, 18:56)
Już niedługo. Powrót do kloaki zawsze jest bolesny - ten kto był wie o czym mówię. Nie da się po prostu tego przeskoczyć, gdy jednego dnia chodzisz po ulicy względnie normalnego kraju a nazajutrz wita cię wkurwiona morda polskiego kundla, bieda, syf i prowizorka. Może nie wszędzie ale nadal jest to regułą, zwłaszcza na prowincji. Lublin jest bardziej zasyfionym miastem niż Chełm i Zamość razem wzięte a okolice starego rynku wyglądają jak ulice żydowskiego getta pełne śmieci, obdrapanych tynków, przekupek i innej swołoczy - polecam, bo to taki plan zdjęciowy na żywo :ok: . Na nic shergaryzmy, że jest dobrze, że wystarczy zająć się własnym życiem, bowiem pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć, rzeczy typu chamstwo i prymitywizm polaków, rzeczy takich jak lotnisko w rzeszowie. Gówno pozostanie gównem na wieki. Bo takie są prawa fizyki.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Ja byłem we wakacje na wymianie w Lindern(wschodnie Niemcy). Nie będe się rozpisywał ale powrót poraża.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Czyli mówicie że jak teortycznie wyjadę do Agnli na ferie na urlop to lepiej pierdolic Polskę, pierdolić maturę i zostać tam w robocie? xD

Thoro Lublin serio jest taki straszny? xD

sauron
  • Gość

sauron
Gość

OTO POLSKA
#508 2011-01-24, 19:28(Ostatnia zmiana: 2011-01-24, 19:30)
...lepiej pierdolic Polskę, pierdolić maturę...

a co ci pisałem kilka dni temu...

2011-01-21 17:39:54: matura przy takim wyborze? ja bym olal i dokonczyl w anglii

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli mówicie że jak teortycznie wyjadę do Agnli na ferie na urlop to lepiej pierdolic Polskę, pierdolić maturę i zostać tam w robocie? xD
Teoretycznie mama Ci nie pozwoli :D

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
To teoretycznie mogę przeboleć tą maturę tutaj i potem wyjechać wtedy mama nie ma nic do gadania : P

sauron
  • Gość
To teoretycznie mogę przeboleć tą maturę tutaj i potem wyjechać wtedy mama nie ma nic do gadania : P

tylko żeby cię w tej zagranicy chcieli gdzieś przyjąć między ludzi do pracy  :lol2:  musisz odmienić swój stosunek do pracy, współpracowników, szacunku i tak dalej

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#512 2011-01-24, 19:41(Ostatnia zmiana: 2011-01-24, 19:44)
Thoro Lublin serio jest taki straszny? xD

No niestety tak. Tym gorzej, bo nie mówię tu o jakichś blokowiskach tylko dość ścisłym centrum miasta. Ale czy jest jakoś szczególnie porażający na tle innych polskich miast? Nie wydaje mi się.

Elvans nie wiem o co chodzi ale zakładam, że o robotę. Gdybym miał interesującą propozycję to nie wydaje mi się, abym tu chciał wracać nawet na tą nieszczęsną maturę. Jedyne co mnie tu niestety trzyma to perspektywa wkręcenia się w polskie bagno ściśle związana z byciem "szczęśliwym człowiekiem" oraz studia, które przeczuwam w pewnym momencie rzucę w chuj.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
musisz odmienić swój stosunek do pracy, współpracowników, szacunku i tak dalej
never

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

OTO POLSKA
#514 2011-01-24, 19:47(Ostatnia zmiana: 2011-01-24, 19:58)
Kazz o mój stosunek do pracy się nie martw : p

Mnie Thoro też tu trzymają w ostateczności studia które chciał bym spróbować skończyć : p zobacze jak mi pójdzi matura i egzamin zawodowy może na to za granicą ktoś zwórci uwagę. A jeśli nawet się dostan na studia oleje je i nie zdam to telefon do znajomego czy jest opcja przylecieć do roboty jak będzie to polecę wtedy już nic mnie tu nie będzie trzymać.

Mam jeszcze opcje wyjazdu do Francji ale tam zniechęca mnie bariera językowa której nie chce mi się przełamywać.

sauron
  • Gość
Kazz o mój stosunek do pracy się nie martw : p

wiem że jesteś dwulicowy  :lol2:

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

OTO POLSKA
#516 2011-01-24, 20:03(Ostatnia zmiana: 2011-01-24, 20:03)
Kazz ani razu nie pokazałes mi nawet grosza więc nie oczekuj że cokolwik dla Ciebie zrobię xd

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dałbym propsa Maybe, ale od tygodnia mam taki komunikat;
Akcja zakończona niepowodzeniem: Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji.
Tak więc props słowny :lol:

sauron
  • Gość
w normalnych warunkach pieniądze dostaje się po wykonanej pracy, a ty nic do końca dla mnie nigdy nie wykonałeś. to ja dla ciebie więcej za darmo zrobiłem do szkoły

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

OTO POLSKA
#519 2011-01-24, 20:16(Ostatnia zmiana: 2011-01-24, 20:17)
W normalnych warunkach jest też umowa i z góry określona kwota o której nigdy nie wspominałeś xD chyba że mowa o tych milionach ; )

0 użytkowników
Do góry