OTO POLSKA 1720770 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1720770

Odpowiedzi 5881

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
jak wszyscy to wszyscy

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Wiadomo, że jak polskie kundle nie mają o czym napierdalać w tv to napierdalają o smoleńsku albo o powodzi. W sumie chuj kogo to obchodzi ale jako, że w tym zjebanym kraju hobby 90% ludzi to telewizor to co zrobić? Trzeba poddać się zbiorowej paranoi i pierdolić jak inni.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

OTO POLSKA
#482 2011-01-20, 17:19(Ostatnia zmiana: 2011-01-20, 17:20)
Wiadomo, że jak polskie kundle nie mają o czym napierdalać w tv to napierdalają o smoleńsku albo o powodzi. W sumie chuj kogo to obchodzi ale jako, że w tym zjebanym kraju hobby 90% ludzi to telewizor to co zrobić? Trzeba poddać się zbiorowej paranoi i pierdolić jak inni.
NO CO TY PIERDOLISZ!!! TELEWIZJA, Z UWAGĄ NA CZELE, JEST NAJLEPSZYM ŹRÓDŁEM RZETELNYCH INFORMACJI!!!

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

OTO POLSKA
#483 2011-01-20, 17:25(Ostatnia zmiana: 2011-01-20, 17:25)
Wystarczy dobrać odpowiedni kontekst:
https://www.youtube.com/watch?v=Xc0bpO29yfw

:lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#484 2011-01-21, 19:46(Ostatnia zmiana: 2011-01-21, 19:50)
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8984252,PiS_chce_zakazu_noszenia_dlugich_nozy_i_maczet.html

Durnota tego kraju nie zna granic. Z różnych względów jestem przestępcą to teraz w świetle prawa zostanę uznany również jako kryminalista, rozbójnik, bandyta i wróg polskiej moralności :facepalm: .

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
w miejscach publicznych? nie mam nic przeciwko, nie chciałbym spotkać sie na ulicy z kolesiem mającym w ręku jakąś katanę, to by było dość straszne.

...ale dwa lata? Durnota.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
:facepalm:

A spotkałeś kiedyś w miejscu publicznym kolesia "mającego jakąś katanę"? Słyszałeś w ogóle o takim przypadku osobiście? Kolejny durny, bezsensowny i nieżyciowy przepis wymyślony przez lamusów oderwanych od rzeczywistości. Sam przepis jeśli kogoś miałby ujebać to jedynie uczciwych ludzi. Na co dzień noszę standardowych rozmiarów folder, który jednak ma ostrze dłuższe niż przewidziane w ustawie więc będzie nielegalny a ja zostanę przestępcą :facepalm: . Przypominam jednak, że las, łąka, jezioro czy zamojskie bagno to również miejsca publiczna także o ognisku, pikniku czy o przedzieraniu się przez zamojski busz, gdzie nota bene maczeta jest niezbędna proponuję zapomnieć. Wszystko w imię naszego dobra i wolności. W końcu kto normalny nosi nóż? Kryminaliści jacyś!

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
nie słyszałem, ale miło że nie usłyszę.

Przypominam jednak, że las, łąka, jezioro czy zamojskie bagno to również  miejsca publiczna także o ognisku, pikniku czy o przedzieraniu się  przez zamojski busz, gdzie nota bene maczeta jest niezbędna proponuję  zapomnieć.
teraz już rzeczywiście to chujowo wygląda.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

OTO POLSKA
#488 2011-01-21, 20:14(Ostatnia zmiana: 2011-01-21, 20:23)
A spotkałeś kiedyś w miejscu publicznym kolesia "mającego jakąś katanę"? Słyszałeś w ogóle o takim przypadku osobiście? Kolejny durny, bezsensowny i nieżyciowy przepis wymyślony przez lamusów oderwanych od rzeczywistości.
TAKIE RZECZY SĄ WŚRÓD NAS! TO NIE KOLEJNY CHEŁMSKI MIT!

Oto mrożąca krew w żyłach opowieść ogrodnika, gdy miał jeszcze ~13 lat....
Napisany przez: Sam Ogrodnik Dzisiaj, 17:09

Edit. Nie chcesz chodzić z nożem? Jak wszyscy. Ja jednak kupiłem dwa eleganckie nożyki^^.

Jak jakiś idiota na pobrzeżach Wawy chciał ode mnie kasę i groził nożem, nie dałem mu nic. Rzucił się w moją stronę z nożem, po prostu uchyliłem się złapałem go za łokieć i pięknie zaliczył glebę. Skopałem go kilka razy i zabrałem nożyk. Czsami trzeba się bronić. Jak widać czasami jest to opłacalne. Kumpel skupił moje trofeum za dwie dychy ^^
Jednak nie szukaj klopotów, by zrobić cos takiego, jak zrobiłęm ja. Nawet nie wiem jak to zrobiłem ^^ . Zachowałem zimną krew, ale jakbym się srakał i nie dał mu kasy to pewnie by mnie zaciukał, a ja bym nie mógł nic zrobić.

Źródło: http://thoro.ovh.org/zale.html
:lol2:

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
to ma moc jednego gigapropsa :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Tutaj zdaje się mają zajawkę na punkcie noszenia noży i innych narzędzi - podobno ukaranym można zostać nawet za śrubokręt w schowku w kabinie samochodu (zamiast w bagażniku). To jednak zapewne pic na wodę, bo tu można sobie jeździć bez świateł i policja nawet nie kiwnie palcem, podczas gdy w Polsce byłby już mandacik.

Swoją drogą słyszałem o jakimś polskim studencie, który został ukarany za posiadanie noża w plecaku. Nota bene był to nóż do masła, natomiast ów student miał również chleb, ser i pomidora, to jednak nie było wystarczającym argumentem dla policji. :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Nota bene był to nóż do masła, natomiast ów student miał również chleb, ser i pomidora, to jednak nie było wystarczającym argumentem dla policji. :D
A miał deskę do krojenia? Bez niej to kara zasłużona.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
ale miło że nie usłyszę.

Dzięki wspaniałej ustawie o przeciwdziałaniu narkomani nie usłyszysz również o dilerach i "ćpunach". W końcu wiadomo, że jak jest ustawa to nie ma chuja :ok: .

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
uwielbiam ten cytat z żali :D

p.s. te propsy to chyba dla mnie? :D

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

OTO POLSKA
#494 2011-01-22, 00:16(Ostatnia zmiana: 2011-01-22, 00:27)
jak można uwielbiać własne pierdolenie z młodości to nie mam pojęcia, mnie to zawsze smuci :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

OTO POLSKA
#495 2011-01-22, 00:17(Ostatnia zmiana: 2011-01-22, 00:18)
córka rybaka, sentyment. to prowo było chyba moim pierwszym na tm :D

jak chcesz pierdolenie z młodości to zagadaj do caesuma o nasz projekt z 2004 albo 2005 roku :D

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
Durnota tego kraju nie zna granic. Z różnych względów jestem przestępcą to teraz w świetle prawa zostanę uznany również jako kryminalista, rozbójnik, bandyta i wróg polskiej moralności

Z całym szacunkiem...
Cały kraj jest pojebany, tylko nie Ty xD

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

OTO POLSKA
#497 2011-01-22, 00:19(Ostatnia zmiana: 2011-01-22, 00:20)
sentyment. to prowo było chyba moim pierwszym na tm :D
prowo uniwersalnym tłumaczeniem na wszelkie życiowe niepowodzenia i kompromitacje :lol2:

nie żeby ta cała sytuacja była jednym z nich :ok:

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
córka rybaka, sentyment. to prowo było chyba moim pierwszym na tm :D
to prowo
prowo
prowo

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Z całym szacunkiem...
Cały kraj jest pojebany, tylko nie Ty xD

Choć w jednym się zgadzamy.

0 użytkowników
Do góry