OTO POLSKA 1713630 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1713630

Odpowiedzi 5881

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Ja miałem BIT w doświadczeniu zawodowym :lol2:  Jakbym miał teraz szukać pracy to bym te wszystkie wymyślone gówna musiał teraz wywalić i napisać od nowa, bo w końcu mam już doświadczenie w dwóch prawdziwych firmach :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
McDonald's?

sauron
  • Gość

sauron
Gość

OTO POLSKA
#542 2011-01-25, 13:59(Ostatnia zmiana: 2011-01-25, 13:59)
McDonald#msg133291s?

ty chyba nigdy reklam nie widziałeś, jak ludzie potrafią być szczęśliwi pracując w mcdolandzie pnąc się po szczeblach kariery na sam szczyt

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Ten szczyt to półka z McChickenami?

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Wezmę ibuprom!

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8988165,PiS_skarzy_na_TVN24___Material_podkreslal_niski_wzrost.html

ja proponuje kasting na zastępce o wspaniałych aktorskich zdolnościach. Najlepiej, żeby to był kawał chłopa, bez mimiki... powiedzmy Mroczek ?

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ

eto

OTO POLSKA
#547 2011-01-26, 10:34(Ostatnia zmiana: 2011-01-26, 10:43)
Toż to dupa, a nie aktor!

Mistrzem w tym fachu jest Jakub Małek (dla niekumatych "wysłannik piekieł co zaprzedał kosę własnej babce"). No i ma wielką armię:

Próbka możliwość: http://www.milanos.pl/vid-26896-7-Gry-komputerowe-to-zlo-Na-dobre-i-na-zle.html

Jeśli ktoś chce "na hardkora", nie pozostaje nikt inny niż:

A ten na Mroczka chciał :facepalm:  nawet ich nie odróżnisz, jeszcze weźmiesz nie tego co potrzeba :facepalm:

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
technofobia to jedno, ale absurdalność tej sceny jest niesamowita. skąd oni biorą takie pomysły?
https://www.youtube.com/watch?v=Re2D1v2wytw

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Ostatnio w plebanii o baby w ciąży zadłużonej na 100 tysięcy przyszli windykatorzy i powiedzieli, że są 2 możliwości - gotówka albo raty. Ona odparła, że zna trzecią możliwość po czym wyszarpała się, wzięła rozpęd i zajebała łbem o ścianę lądując w szpitalu :lol2: .

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
technofobia to jedno, ale absurdalność tej sceny jest niesamowita. skąd oni biorą takie pomysły?
https://www.youtube.com/watch?v=Re2D1v2wytw

Czekaj, bo jadłem i przestałem w pół łyżki.

Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#552 2011-01-26, 12:31(Ostatnia zmiana: 2011-01-26, 12:32)
Zastanawia mnie kiedy w kloace wyjdziemy w końcu z epoki beznadziejnych seriali na brazylijskim patencie, który był owszem fajny ale 15 lat temu i to w krajach ameryki łacińskiej i przynajmniej po części zaczniemy robić coś na poziomie jak Californication, Weeds, czy Skins i The Inbetweeners (z tych młodzieżowych). Gdzie to a gdzie jakiś maciek z klanu, emo i grubasek co zaszlachtował babkę bo mu się po grach pojebało? :facepalm:

sauron
  • Gość
była nie tak dawno temu ambitna próba zrobienia serialu grozy przez tvn, pod tytułem naznaczony, no ale jak się bierze scenarzystów którzy na codzień piszą m jak miłość czy inne to nie można się spodziewać cudów

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Ja w ogóle mam teorie, że w TVP ludzie zrobili sobie zakład kto wymyśli głupszy wątek w swoim serialu, bo inaczej w ostatnim czasie tak dużej ilości wzmożonych pierdół typu rysiek w burdelu, emo, dziecko zabójca i inne nie da się wyjaśnić.

sauron
  • Gość

sauron
Gość

OTO POLSKA
#555 2011-01-26, 12:42(Ostatnia zmiana: 2011-01-26, 12:43)
mimo tego zdarzają się bardziej udane produkcje w publicznej tv, ekipa, glina 1 i 2, czas honoru, te które mnie naprawdę zainteresowały w ostatnim czasie. filmy z publicznych pieniędzy a mające coś więcej do zaoferowania niż tasiemce serialowe o miłości

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Inna sprawa, że u nas takie wątki jak w wyżej wymienionych serialach zwyczajnie by nie przeszły, bo my mamy społeczeństwo upośledzone, pełne zakłamanej obyczajowości i "norm moralnych", które w opinii publicznej nie przejdą bo zaraz podniesie się wrzawa wszelkiej maści "ekspertów" z dupy teologów, nawiedzonych psychologów i ludzi mentalnie zawieszonych w prl, żyjących pozorami. Najlepszym tego przykładem jest fakt, że wszystkie te polskie seriale są kompletnie oderwane od rzeczywistości. Wystarczy sobie wyobrazić co by było, gdyby w serialu poruszono np. wątek smoleńska, w formie dialogu gdzie bohater wypowiada się, że ma wyjebane na przyczyny tragedii i inne aspekty, dot. tragedii którymi podobno cała polska "żyje" od kilku miesięcy :facealm:. U nas co najwyżej ksiądz mateusz, kryminalny detektyw w miasteczku wielkości mojego osiedla, gdzie co tydzień się kogoś morduje :facepalm: . Nie potrafiliśmy zrobić nawet porządnego remake serialu o księdzu.

sauron
  • Gość
ojciec mateusz ma jedną zaletę, jest śmieszny  :lol2:

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

OTO POLSKA
#558 2011-01-26, 12:47(Ostatnia zmiana: 2011-01-26, 12:48)
Zastanawia mnie kiedy w kloace wyjdziemy w końcu z epoki beznadziejnych seriali na brazylijskim patencie.
Ależ do tego już doszło, a co bardziej zadziwiające spod ręki TVP. Był taki jeden serial, a zwie się on... werble... Pitbull.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Świat seriali to nie tylko nazwa pewnej strony.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

0 użytkowników
Do góry