Ale spójrz z innej strony, Petru niby broni wolności i wolnych mediów, a co w tym czasie sobie robi? Wyjeżdża na Maderę, żeby sobie doznać luksusu, ma w dupie to co się dzieje w naszym państwie. Nie wiem czy wiesz, ale to nie była jego pierwsza wycieczka. Również załatwianie drogich noclegów w hotelach i to za nasze pieniądze.
Co do łamania praw, to działanie, które zrobili w sejmie, czyli przeszkodzili w pracy marszałkowi sejmu, który jest ważną postacią w państwie. To jest działanie bezprawne. Ja stanowczo nie popieram takich działań ze strony PO i Nowoczesnej, to jest hańba kultury politycznej i prawa konstytucji. Dla porównania możecie sobie popatrzeć na sytuację w USA, ja tam nie widzę, żeby opozycja zachowywała się w podobny sposób, Obama ustępując ze stanowiska, robi to z szacunkiem dla Trump'a. Nawet na przemówieniu Trump'a był obecny, był gotowy wysłuchać jego wypowiedzi, mimo, że może się z tym nie zgadzać.
Także widzicie, kultura polityczna w Polsce jest naprawdę poniżająca. Pięknie powiada sam Piłsudski ,,Naród piękny, ale ludzie kurwy".