OTO POLSKA 1710336 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1710336

Odpowiedzi 5881

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome

Uwielbiam się wpatrywać w to zdjęcie. Mona Lisa to przy tym bazgroły na drzwiach od szaletu. Ten uśmiech zawiera wszystko, co dobre. Troskę o kraj. Miłość do ludzi. Ale też drobną nutkę szelmostwa - to ta zmarszczka na prawym policzku. Z oczu emanuje dobro. Choć gdy tak zajrzeć głębiej, to jeszcze coś innego. Smutek. Widziałem podobny w spojrzeniu wzgardzonej kobiety, która kochała. Tak i Donald kochał Polskę, jednak naród go znienawidził. Znowu się rozkleiłem, ale mam tak zawsze z tą fotką. Szczęście, nostalgia i łzy - szalony kołowrót emocji.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
xDDDDDD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy

Uwielbiam się wpatrywać w to zdjęcie. Mona Lisa to przy tym bazgroły na drzwiach od szaletu. Ten uśmiech zawiera wszystko, co dobre. Troskę o kraj. Miłość do ludzi. Ale też drobną nutkę szelmostwa - to ta zmarszczka na prawym policzku. Z oczu emanuje dobro. Choć gdy tak zajrzeć głębiej, to jeszcze coś innego. Smutek. Widziałem podobny w spojrzeniu wzgardzonej kobiety, która kochała. Tak i Donald kochał Polskę, jednak naród go znienawidził. Znowu się rozkleiłem, ale mam tak zawsze z tą fotką. Szczęście, nostalgia i łzy - szalony kołowrót emocji.
:lol2:

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
zaznacz że to cytat z wykopu...

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gimbus ma w zwyczaju przywłaszczać sobie dość duże fragmenty tekstu :F

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
takie przyzwyczajenie z wypracowan :F

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
zaznacz że to cytat z wykopu...
Plagiat! Ukarać go za to.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

OTO POLSKA
#4747 2016-08-16, 13:24(Ostatnia zmiana: 2016-08-16, 15:55)
hura xD

procedura przyzwania tego medalu jest jednoznaczna, najpierw brąz, potem srebro a dopiero potem złoto. wstyd by mi było odznaczać kogokolwiek w ten sposób i wstyd odbierać takie odznaczenie poza kolejką.

"Rozporządzenie Ministra Obrony Narodowej z dnia 25 kwietnia 1966 szczegółowo określało, za co w szczególności można było nadawać osobom medal „Za zasługi dla obronności kraju”. Srebrny medal mógł być nadany osobie nagrodzonej medalem brązowym, jeżeli od jego nadania upłynął co najmniej 3-letni okres. Nadanie medalu złotego mogło nastąpić po upływie co najmniej 5-letniego okresu od nadania medalu srebrnego."

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,20552460,korespondent-wojenny-o-zlotym-medalu-dla-rzecznika-mon-jaka.html#Czolka3Img

niech mi ktoś wytłumaczy jak będą chcieli egzekwować karę 3 lat więzienia, dla osób które nie są polakami i piszą z głupoty/niewiedzy i złośliwości o polskich obozach? żaden polak tego nie napisze, więc jak to kurwa zrobią np w stanach albo u żydków, jak osądzą i jak skarzą na to więzienie?

http://fakty.interia.pl/polska/news-rzad-przyjal-projekt-ws-zwrotu-polskie-obozy,nId,2252471

popieram ściganie debili za granicami państwa którzy kłamią i obrażają polskę, ale kurwa jak to więzienie?

A.K.

A.K.

Użytkownicy
posty156
Propsy163
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jakub91

OTO POLSKA
#4749 2016-08-16, 15:50(Ostatnia zmiana: 2016-08-16, 15:56)
Serio, czasami zastanawiam się czy wszyscy politycy są oderwaniu od rzeczywistości. Kochany Antonii Macierewicz (którego moja 87 letnia babcia uważa za "żyda" a ona zna się na ludziach ;), dlatego ja też go nie lubię XD Czy tam w tym ministerstwie kładą laskę na wszystko, wiadomo było że zrobi się z tego burza i tylko im popularność spada. Teoretycznie minister może pominąć tą stopniowość w przyznawaniu medali ale kurde co ten rzecznik zrobił wspaniałego dla kraju a w monie pracuje chyba rok ... Moja spiskowa natura podszeptuje, że Misiewicz za dużo wie i trzeba było kupić sobie jakoś jego lojalność XDXDXD

Co do kary za "Polskie Obozy" - nie da się ukryć, że idea ukrócania tego terminu jest słuszna. Ale nie wyjdzie to po za granice państwa no może Węgrzy coś podobnego by uchwali bo Orban się lubi ostatnio z Jarkiem. Ale tyle żadnego obywatela obcego kraju nie pociągną do odpowiedzialności. Gazety wydrukują sprostowanie na 5 stronie małym drukiem i tyle. Projekt pod wyborców by pokazać, obronę Najświętszej Rzeczpospolitej. 

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Brawo.

Rząd nakłada cenzurę a wasz jedyny z tym problem to to, że nie możemy tej cenzury nałożyć na inne kraje.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
czemu nie możemy? mnie ciekawi tylko to jak będą karali, rozumiem proces państwo polskie przeciwko chujowi w jego ojczystym kraju, oskarżają go o kłamstwo i niech walczą o prawdę. nie rozumiem jak chcą karać więzieniem tutaj.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Moim zdaniem jeśli jakaś gazeta zagraniczna będzie nazywać niemieckie obozy zagłady polskimi to stosownym byłoby dojebanie kary pieniężnej(Sporej) albo żądanie ekstradycji osoby odpowiedzialnej za to kurestwo na czas procesu a potem do więzienia w którym musiałby zapierdalać na swoje utrzymanie
Pozdrawiam

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
jest grupa przestępstw które zakładają możliwość ekstradycji, ale musieliby zrównać bycie ignorantem i chujem z zabójcami albo handlarzami narkotykami.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Brawo.

Rząd nakłada cenzurę a wasz jedyny z tym problem to to, że nie możemy tej cenzury nałożyć na inne kraje.

Rząd nakłada cenzurę

cenzurę

Nie no, błagam, nie rób dziwki z logiki xDDDDDDDDDDD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

CzlowiekGejzer

OTO POLSKA
#4755 2016-08-16, 20:54(Ostatnia zmiana: 2016-08-16, 21:19)
jest grupa przestępstw które zakładają możliwość ekstradycji, ale musieliby zrównać bycie ignorantem i chujem z zabójcami albo handlarzami narkotykami.
Nie wiem czy do bycia chujem zalicza się że austriacka gazeta żąda aby Polska przyznała się do częściowej winy w holokauście ja to bym nazwał  skurwysyństwem

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Orłoś wylatuje z Teleexpresu:
https://www.youtube.com/watch?v=tNOoOiktejg

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ale sam odszedł czy go wyrzucili za coś ?

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
a nawet jak ze złośliwości to wyrzucili to czy świat się kończy?

https://www.youtube.com/watch?v=P-qCBpEihGk

0 użytkowników
Do góry