OTO POLSKA 1707962 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1707962

Odpowiedzi 5881

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Troche nie na temat ale ok. Dziś wracając ze szkoły szedłem jak zwykle obok takiego drewnianego kościoła, typowego reliktu PRL. Przez otwarte okno usłyszałem jakąś pieśń religijną. Normalnie pomyślałbym "kurwa, znowu modły do Bogdana?" ale tym razem coś mnie tknęło. Być może nie uwierzycie ale doznałem najprawdziwszego nawrócenia. Patrząc na krzyż stwierdziłem, że to najpiękniejszy widok jaki widziałem w życiu. Poczułem, jak przez moje ciało przepływa jakby fala ciepła. To nie mógł być przypadek. Od razu odbyłem długą rozmowę z księdzem. Wiele się dowiedziałem, natychmiast przystąpiłem do spowiedzi i przyjąłem eucharystię. Napisałem to tutaj specjalnie, abyście i wy mogli doznać tego co ja. Wiem, że jako racjonalistyczne umysły natychmiast mnie wyśmiejecie. Ja też myślałem tak jak wy i w życiu nie przypuszczałem, że coś tak przypadkowego zdoła mnie odmienić. Nie jesteście złymi ludźmi, tak więc warto, a nawet trzeba spróbować.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
fałsz

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Ale pierdolisz farmazony

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?

emace

OTO POLSKA
#343 2010-12-07, 08:13(Ostatnia zmiana: 2010-12-07, 08:16)
Maybe, poważnie ? pokaż księdzu swoje jpg w sygnie :)  krzyż jest spoko, ale mimo wszystko radziłbym omijać współczesne kościoły i wszelkie place celem klęknięcia przed nim i zwiedszenia głowy w wielkim smutku.

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Sheppard

Sheppard

Użytkownicy
posty29
Propsy16
  • Użytkownicy
Props dla Maybe ;p .
Zajebiste  :lol:  .

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Maybe

OTO POLSKA
#345 2010-12-07, 16:57(Ostatnia zmiana: 2010-12-07, 16:57)
Kurwa moja historyjka jakos bez odzewu slaby ze mnie prowokator.

EDIT:
ALE 4 PROPSY WPADŁY  :lol:

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

OTO POLSKA
#346 2010-12-07, 17:49(Ostatnia zmiana: 2010-12-07, 17:50)
No tylko nie mówcie mi, że Wy też nie wierzycie w Boga O_o. Przecież to wszystko beka, od początku całego tematu... wszyscy jesteśmy katolikami i chodzimy do kościoła co tydzień. Prostuje, bo widzę, że sprawa przybrała zły obrót i przekroczyła granice dobrego smaku. Każdy Polak wierzy w Boga i swą wiarą się afiszuje, potem jest masa i suple Double Blast i Rocket Fuel, szczury.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: emace link=topic=11457.msg122411#msg122411#msg122411#msg122411 date=1291706025
Maybe, poważnie ? pokaż księdzu swoje jpg w sygnie :)  krzyż jest spoko, ale mimo wszystko radziłbym omijać współczesne kościoły i wszelkie place celem klęknięcia przed nim i zwiedszenia głowy w wielkim smutku.
Wygrales, Maybe :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nom... niech spłoną osoby, które głosowały na kaczyńskiego!

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Taki Aztor np.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Aztor nie glosowal na Kaczynskiego.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

OTO POLSKA
#352 2010-12-09, 15:15(Ostatnia zmiana: 2010-12-09, 15:17)
Aztor chwalił się już w tajnym dziale, że od pół roku nie ma dowodu :lol2:

Shame on you wowoz

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

OTO POLSKA
#353 2010-12-10, 01:14(Ostatnia zmiana: 2010-12-10, 09:23)
Wole wesołego Bronka niż fanatyka Jarka który zrobił by z centrum Warszawy mauzoleum Leszka i poszedł by w niszczenie stosunków polsko-rosyjskich i przygotowywania do obrony kraju przed atakiem bolszewików (w końcu Wikileaks ujawniło, ze rząd Jarka zakładał atak w ciągu 10-15 lat). Przed atakiem bronic nas mialo pare rakiet patriot (których jeszcze nie mamy), 2 śmigłowce bojowe(z uzbrojeniem z czasów ZSRR, które są teraz w Afganistanie), 8 tysięcy dobrze wyszkolonych i wyposażonych żołnierzy(o reszcie szkoda gadać), nsz, strzelcy Dmowskiego (pan generał Ludwik Wasiak :lol2:  ) i 3 okręty marynarki wojennej.  Jeden z dowódców przyznał, ze w wypadku wybuchu wojny jego okręt zostałby zatopiony w ciągu kilku godzin, bo nie posiada żadnych możliwości bojowych i jest raczej tylko atrapą, która ma dobrze wyglądać. Przyjdzie Thoro to powie coś więcej na ten temat :D

Bronek power! Niech żyje kloaka!

Sheppard

Sheppard

Użytkownicy
posty29
Propsy16
  • Użytkownicy

Sheppard

OTO POLSKA
#354 2010-12-10, 20:52(Ostatnia zmiana: 2010-12-10, 20:57)
Teraz przynajmniej będą walczyć harcerze  :ok:  .

Teraz na serio.
Według mnie w Polsce przydałoby się trochę autorytaryzmu,oczywiście bez przesady.Demokracja jest fajna,ale to już jest komedia.Nie,przepraszam,KLOAKA  :lol:  .

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
te wikileaks naprawdę doprowadzi do wojny :lol2:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

OTO POLSKA
#357 2010-12-14, 18:56(Ostatnia zmiana: 2010-12-14, 18:58)
http://www.lastfm.pl/place/Poland
Przynajmniej muzyki słuchamy dobrej* :D

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
polska dla polskich raperków i wannabe-hustlers, nie dla pedałów w rurkach