OTO POLSKA 1728935 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1728935

Odpowiedzi 5881

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
można uznać, że Werewolf mnie obrzydza i co prawda ma prawo robić w domu to co chce, ale powinien mieć zakaz okazywania swojej seksualności publicznie. No i w ogóle powinniśmy zabronić brania ślubów i posiadania dzieci przez Werewolfa bo wychowa kolejnego Werewolfa. No i bycie Werewolfem jest zboczeniem i grzechem.

To akurat prawda  :lol2:

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Rybcia, kiedys myslalem, że jestes pojebany. Teraz juz to wiem xDDD

Za to historie wymyslasz pierwszorzędne :lol2::lol2::lol2:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Argumenty kurwiu XD

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

OTO POLSKA
#4203 2016-04-07, 22:34(Ostatnia zmiana: 2016-04-07, 22:47)
1. Jest normalne.
Wiesz, w przyrodzie to właśnie samica i samiec rozmnażają potomstwo,a nie facet i facet,a nie kobieta i kobieta. Myślałem że to jest wiadome ;o :F

Za niedługo lewaki wymyślą że pedofilia i zoofilia to coś normalnego, albo z robotami. Poziom zboczenia jest taki sam, po prostu wygodnie tak ludziom.

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit
 :facepalm:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Z tym rozmnazaniem werewolfa to akurat slusznie. Jeden wystarczy...

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Mi geje nie przeszkadzaja. Niech sobie w domu robią co chcą. Wkurwia mnie za to propagowanie gejostwa, nie akceptowanie a jawne propagowanie, mówienie, że jest to normalne

1. Jest normalne.
Wiesz, w przyrodzie to właśnie samica i samiec rozmnażają potomstwo,a nie facet i facet,a nie kobieta i kobieta. Myślałem że to jest wiadome ;o :F

Za niedługo lewaki wymyślą że pedofilia i zoofilia to coś normalnego, albo z robotami. Poziom zboczenia jest taki sam, po prostu wygodnie tak ludziom.

Nigdy nie widziałeś na jak pies jebie psa tej samej płci? U małp też homoseksualizm występuję. Są też inne gatunki które potwierdzają tezę że jest to naturalne.
Jeśli chodzi o powody, seks pomiędzy przedstawicielami obu płci wyewoluował i wykształcił się najprawdopodobniej w celu zaciśniania więzów plemiennych lub stadnych, nie miał on na celu nigdy rozmnażania ale bardziej potwierdzenia dominacji samca alfa i utrzymania porządku.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Tylko dlaczego porównujecie  zwierzęta do ludzi? Mam nadzieję, że w ameryce wybory wygra Trump i zrobi porządek z brudasami samo to, że chcę zakazać wjazdu do USA tym zwierzętom, być może za amerykom inne kraje europy zmądrzeją.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

OTO POLSKA
#4208 2016-04-08, 01:01(Ostatnia zmiana: 2016-04-08, 02:50)
Tylko dlaczego porównujecie  zwierzęta do ludzi?
Ponieważ ludzie to po prostu zwierzęta z przeciwstawnymi kciukami i wyprostowaną pozycją ciała.
Mam nadzieję, że w ameryce wybory wygra Trump i zrobi porządek z brudasami samo to, że chcę zakazać wjazdu do USA tym zwierzętom, być może za amerykom inne kraje europy zmądrzeją.
Nie wiem czy zauważyłeś ale USA już od bardzo dawna nie wpuszcza muzułmanów do swojego kraju (chyba że prosto do Guantanamo). Mają za to problem z imigrantami czysto katolickimi i o to chodzi Trumpowi. Nie chce wpuszczać Meksykanów (czyli katolików) i wspiera zbudowanie muru na granicy z Meksykiem.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

OTO POLSKA
#4209 2016-04-08, 01:17(Ostatnia zmiana: 2016-04-08, 06:08)
1. Jest normalne.

Primo
W 1999 udokumentowano, że bodajże 1500 gatunków zwierząt przejawia homoseksualizm. Pomyśl sobie jak na dzień dzisiejszy ta lista mogła się zmienić.
W przyrodzie homoseksualne pingwiny robią to, o co  ubiegają ludzkie pary homoseksualne - zajmują się dzieciakami, których nikt inny nie chce. Np w Stanach Zjednoczonych pary homoseksualne często adoptują dzieci o innym kolorze skóry, niepełnosprawne.
Ponadto przypominam, że są zwierzęta, które są obojnakami i nie potrzebują partnera do rozmnażania. 

Secundo
Podczas gdy homoseksualizm jest związkiem stworzonym z miłości dwóch osób o tej samej płci, tak pedofilię i zoofilię należy skategaryzować jako fetysz. Nie możesz więc stawiać ich w jednej linii.

Nie wiem co masz na myśli (i co jest w tym złego) poprzez seks z robotem. Jeżeli masz na myśli androida, to z założenia byłaby to  istotą świadoma, na prawach równa z człowiekiem i wyglądem również niewiele odbiegającym od ludzkiego. Nie służyłoby to prokreacji, ale nie każdy akt seksualny z innym człowiekiem na tym polega, nieprawdaż?  Jeżeli natomiast zwykłą maszynkę do posuwania która przypomina człowieka, to przypominam, że już dziś do kupienia masz dmuchaną lalę, i jakoś nikt nie stara się pozbyć ich z sex shopów ze względu na to, że to niemoralne.

EDIT, widzę Hwep że mnie ubiegłeś :V

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Wiem, że chcą zbudować mur, ale pierwsze słyszę, że przed katolami meksykańskimi :D raczej z tego co widziałem to mówił, że meksykanie to taki sam brud jak u nas imigranci ze wschodu, robią burdel, gwałcą i mają wyjebane, mam nadzieję, że Trump zrobi porządek z tą lewacką stroną polityczną, bo jak czytam te głupoty to krew się w mnie gotuję.

@Cedric Takie pytanie do ciebie, czy chciałbyś się wychowywać w Polsce w rodzinie homoseksualnej, mieć dwóch ojców? Jaka jest twoja opinia na ten temat? Jak myślisz jak byś się czuł, w Polskim społeczeństwie raczej byś się nie odnalazł.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

OTO POLSKA
#4211 2016-04-08, 02:11(Ostatnia zmiana: 2016-04-08, 02:18)
Draks kurwa, chodziło mi o to że prawie wszyscy Meksykanie to katolicy. Amerykanie to głównie protestanci. Także twoja teza jakoby Trump chciał wstrzymać napływ muzułmanów. Jest idiotyzmem. Podobnie zresztą jak treść wszystkich twoich pozostałych postów które widziałem.

Jeśli chodzi o Meksykanów, gwałty sobie sam wymyśliłeś (głodnemu chleb na myśli). I jest problem z przestępczością ale z tego co wiem wcale nie większy niż problem z przestępczością samych rodzonych Amerykanów.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Draks kurwa, chodziło mi o to że prawie wszyscy Meksykanie to katolicy. Amerykanie to głównie protestanci. Także twoja teza jakoby Trump chciał wstrzymać napływ muzułmanów. Jest idiotyzmem. Podobnie zresztą jak treść wszystkich twoich pozostałych postów które widziałem.

Jeśli chodzi o Meksykanów, gwałty sobie sam wymyśliłeś (głodnemu chleb na myśli). I jest problem z przestępczością ale z tego co wiem wcale nie większy niż problem z przestępczością samych rodzonych Amerykanów.

Ja nie rozumiem, po co w ogóle odpowiadasz mu na posty? Przecież widać po postach, które przed chwilą napisał, że to zwykły idiota. Już za samo pytanie dlaczego porównuje człowieka ze zwierzęciem, powinno się zrozumieć, że masz tutaj do czynienia z kompletnym ignorantem.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Hwepu. Ludzie to nie zwierzęta. A jeśli naprawdę tak twierdzisz to rozbieraj sie i idź pozapierdalac na golasa na polu :|
Dwa, cedric. Może i biorą takie dzieci,  a jaki jest odsetek molestowania takich dzieci w związkach homo? 

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

OTO POLSKA
#4214 2016-04-08, 09:02(Ostatnia zmiana: 2016-04-08, 09:24)
Dwa, cedric. Może i biorą takie dzieci,  a jaki jest odsetek molestowania takich dzieci w związkach homo?
Nie mówię przecież, że nie ma takowych incydentów. Wiadomo, że zawsze muszą się zdarzyć, w mniejszym lub większym stopniu. "Dokładnych" liczb na ten przypadek nie sprawdzałem, bo i nie było wtedy to potrzebne. Jak wrócę wieczorem z zajęć to mogę się temu przyjrzeć.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Ludzie to nie zwierzęta

człowieki, zwierzęta, robaki, krokodyle xD

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Hwepu. Ludzie to nie zwierzęta. A jeśli naprawdę tak twierdzisz to rozbieraj sie i idź pozapierdalac na golasa na polu :|

A jaki jest odsetek molestowania dzieci w parach hetero? Podejrzewam, że większy niż przy parach homo.

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator

I ty mnie od gimbonacjonalistów wyzywasz?  :F To tak jakby Werewolf nazywał kogoś debilem.

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Owszem, nie jesteśmy zwierzętami nie fizycznie a umysłowo. Zwierzęta mają tylko pierwotne instykty, nie umieją myśleć jak ludzie, do tego ludzie potrafią kochać, to już jest wyższy poziom świadomości. Naprawdę kurwa nie widzicie różnicy?

Czy to, że dwóch facetów trzyma się za ręce idąc ulicą jest już propagowaniem?
Nie, ale przychodzenie na zjebane manifestacje  i żądanie jakiś praw już tak. : /

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Zwierzęta (Animalia) – królestwo obejmujące wielokomórkowe organizmy cudzożywne o komórkach eukariotycznych, bez ściany komórkowej, w większości zdolne do aktywnego poruszania się.

0 użytkowników
Do góry