1. Jest normalne.
Wiesz, w przyrodzie to właśnie samica i samiec rozmnażają potomstwo,a nie facet i facet,a nie kobieta i kobieta. Myślałem że to jest wiadome ;o 
Za niedługo lewaki wymyślą że pedofilia i zoofilia to coś normalnego, albo z robotami. Poziom zboczenia jest taki sam, po prostu wygodnie tak ludziom.
Primo
W 1999 udokumentowano, że bodajże 1500 gatunków zwierząt przejawia homoseksualizm. Pomyśl sobie jak na dzień dzisiejszy ta lista mogła się zmienić.
W przyrodzie homoseksualne pingwiny robią to, o co ubiegają ludzkie pary homoseksualne - zajmują się dzieciakami, których nikt inny nie chce. Np w Stanach Zjednoczonych pary homoseksualne często adoptują dzieci o innym kolorze skóry, niepełnosprawne.
Ponadto przypominam, że są zwierzęta, które są obojnakami i nie potrzebują partnera do rozmnażania.
Secundo
Podczas gdy homoseksualizm jest związkiem stworzonym z miłości dwóch osób o tej samej płci, tak pedofilię i zoofilię należy skategaryzować jako fetysz. Nie możesz więc stawiać ich w jednej linii.
Nie wiem co masz na myśli (i co jest w tym złego) poprzez seks z robotem. Jeżeli masz na myśli androida, to z założenia byłaby to istotą świadoma, na prawach równa z człowiekiem i wyglądem również niewiele odbiegającym od ludzkiego. Nie służyłoby to prokreacji, ale nie każdy akt seksualny z innym człowiekiem na tym polega, nieprawdaż? Jeżeli natomiast zwykłą maszynkę do posuwania która przypomina człowieka, to przypominam, że już dziś do kupienia masz dmuchaną lalę, i jakoś nikt nie stara się pozbyć ich z sex shopów ze względu na to, że to niemoralne.
EDIT, widzę Hwep że mnie ubiegłeś :V