OTO POLSKA 1729231 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1729231

Odpowiedzi 5881

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

OTO POLSKA
#4180 2016-04-07, 16:37(Ostatnia zmiana: 2016-04-07, 16:44)
Nawzajem. Polecam zapoznać się co jest napisane w koranie.

@ down - :facepalm:

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

OTO POLSKA
#4181 2016-04-07, 16:39(Ostatnia zmiana: 2016-04-07, 16:45)
 :facepalm:

biblia, koran widzę że mamy tutaj znawcę, opowiadaj mistrzu

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Wy zdajecie sobie sprawę ze religia (islam) NAKAZUJE muzulmanom klamac, zabijac, gwalcic? :facepalm:
W starym testamencie też są napisane pewne dość nieludzkie nakazy. Europejczycy po prostu nie są na tyle głupi, żeby je brać dosłownie. Potencjalnie podobnie jest z Koranem. Wersy o ucinaniu ręki złodziejowi można interpretować dosłownie, albo jako polecenie ucinania precederów kradzieży.

Popisuje się ciągle menda jedna...

Splash

Splash

Moderator
posty4213
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Polecam zapoznać się co jest napisane w koranie.
Sądząc po tym, co tutaj piszesz o Islamie, obawiam się, że nawet, co jest napisane w biblii. Koran został napisany w VII wieku, gdzie nawet chrześcijanie zabijali z byle powodu. To nie Islam nakazuje zabijać, tylko hipokryzja, nienawiść i niski poziom edukacji. NORMALNI ludzie, którzy wyznają islam sami uważają, że takie postępowanie tylko znieważa ich boga.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
mam wrażenie że nikt tutaj nie broni islamu, poza tym że zachowujemy zdrowy rozsądek i obiektywne spojrzenie?

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Jest wyraźnie napisane, ze Mahomet nakazuje walki z niewiernymi dopóki nie przyjmą wiary. I tak samo klamac przed niewiernymi można. To ze ktos tych nauk nie przyjmuje, to dla islamistów jest wyklęty. A to ze czesc muzułmanów nie uznaje jej to kogo to obchodzi? Śmieszne wybielanie tej wiary.

No ale dla was większość katolików przeciez nie czyta nawet biblii. :facepalm:

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
w zasadzie każdy kto nie został ochrzczony też ma przejebane...

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Z ciekawości spytam, czy można tu kogoś zbanować za pisanie farmazonów?

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
w zasadzie każdy kto nie został ochrzczony też ma przejebane...
Kazz, ciężko mi sobie wyobrazić wierzących bez chrztu :F Przeciez to są podstawy wiary chrześcijańskiej.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
mam na myśli pozostałe 6 miliardów ludzi na ziemi. dolicz prawdopodobnie o wiele większą liczbę istot inteligentnych we wszechświecie które nie słyszały o jezusku.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, tyle, że w obu przypadkach - i islamistow i katolikow - motywacją do morderstw, gwałtów jest zjebana bania i zryta psychika, ale islamisci do tego są motywowani swoją smieszna książką. Zaraz pewnie ktos wyjedzie, ze w bilbii przecież tez jest nawolywanie do zabijania - szkoda, że katolicy są jednak madrzejsi i nie sluchaja glupich ksiazek, nie?
Większość muzułmanów na świecie nie czyta nawet tej książki, tak jak większość katolików nie czyta Biblii. Nie żyją nią, nie sugerują się nią. Nie modlą się, a na Allacha powołują się z przyzwyczajenia. Nie chodzą do meczetu. W krajach takich jak Turcja, Iran czy Arabia Saudyjska połowa ludzi podaje się za muzułmanów tylko ze względów prawnych, bo prawo jest zjebane. Zupełnie jak w krajach katolickich.
Szkoda stary, że zapominasz jeszcze o kwestii mentalności, bo to ona jest problemem. I to diametralnie większym niż religia (pogarda dla kobiet czy niewiernych). Poza tym te przykłady są o tyle nietrafione, że Iran jest państwem szyickim (moim zdaniem - to ta lepsza część Islamu), a Turcja to społeczeństwo mocno podzielone - na liberałów mających tak jak mówisz w poważaniu religię (duże miasta), i biedny-radykalniejszy wschód który winduje Erdogana na prezydenta (a który dzięki skutecznemu wyplenianiu islamu przez Ataturka nie jest w większości przypadków radykalny).

Poza tym druga połowa (o której nie mówisz, w przypadku Arabii S.) to już ci skłonni do aktów przemocy w imię religii - w różnym stopniu.

Taki przykład - Morozowski (gwiazda TVN), który dotychczas bardzo bronił imigrantów podawał w programie po zamachach belgijskie statystyki państwowe. Według nich 50% muzułmanów w Belgii wyznaje RADYKALNY Islam, a 1/3 popiera zabijanie i przemoc w przypadku obrazy Islamu (którą to można dowolnie interpretować..)

Warewolf , Mac Dun, wy też wylejcie sobie kubeł zimnej wody z tą ignorancją. Chcecie wiedzieć dlaczego imigranci islamscy w Europie są tak zradykalizowani? Bo podobnie jak w przypadku większości Polaków, którzy wyjechali do Anglii są to ludzie NAJBIEDNIEJSI, najsłabiej wykształceni, a brutalnie mówiąc - najgłupsi.
Wyobraź sobie ludzi, którzy z braku pracy i perspektyw, a także poziomu biedy musieli wyjeżdżać ze swoich krajów - Maroko, Algierii, Iraku, Turcji - najbiedniejsi z biednych którzy mogli co najwyżej zbierać i sprzedawać tam śmieci. Podobnie jak w Polsce są to też najżarliwsi 'wierzący', a w połączeniu z brakiem obycia i wykształcenia, oraz mentalnością bliskiego wschodu i afryki północnej zachowują się tu tak a nie inaczej.
Gwarantuje wam że gdyby przyjechał tu przedstawiciel klasy średniej, albo wyższej sytuacja też wyglądałaby inaczej.

Dobry przykład to Turcja - wiele osób ma błędne wyobrażenie tego państwa (na podstawie imigrantów mieszkających w Niemczech), nie wiem czy któryś z was kiedykolwiek tam był ale państwo robi OBŁĘDNE wrażenie. Cały zachód to jak wspominał Kyro - kobiety bez burek, brak Allaha, mocna pozycja Lewicy (głosuje na nią większość młodych Turków). Poziom życia, jakości dróg i ogólnie urbanizacji i bogactwa po prostu wprawia w osłupienie. Życzę Polsce żeby kiedyś udało nam się osiągnąć taki poziom.

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Ja pierdole. Serio miałem nadzieję, że ten temat o banach to nie był primaaprilisowy żart.
Bo nie był :D 

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Wyobraź sobie ludzi, którzy z braku pracy i perspektyw, a także poziomu biedy musieli wyjeżdżać ze swoich krajów - Maroko, Algierii, Iraku, Turcji - najbiedniejsi z biednych którzy mogli co najwyżej zbierać i sprzedawać tam śmieci. Podobnie jak w Polsce są to też najżarliwsi 'wierzący', a w połączeniu z brakiem obycia i wykształcenia, oraz mentalnością bliskiego wschodu i afryki północnej zachowują się tu tak a nie inaczej.
Gwarantuje wam że gdyby przyjechał tu przedstawiciel klasy średniej, albo wyższej sytuacja też wyglądałaby inaczej
Dobrze wiedzieć ze gorliwi wierzący to debile :F, bo znam osoby które zaprzeczają temu stwierdzeniu. A jak ktos nie przyjmuje wszystkich nauk islamu, to niech nie nazywa się islamista bo wiara dla mnie nie polega na tym ze wybiera sie nauki religii według chcenia. Tyle. Dalsza kłótnia nie ma sensu.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Tak trochę w temacie, jeden z głupszych tekstów na jakie ostatnio trafiłem:
Spoiler
Jest rok 2000. Polska. Rodzice wracają do domów z pracy w polskiej stoczni/ fabryce. W telewizji leci "13 posterunek", w którym niepoprawne politycznie, rasistowskie, antysemickie żarty są na porządku dziennym. Cała Polska się śmieje i nikt nie czuje się zniesmaczony. Większość teleturniejów i programów telewizyjnych promuje wiedzę i inteligencję. Nikt nie goni za skandalem a nierzetelni dziennikarze wylatują z pracy tak jak Piotr Gembarowski po rozmowie z Marianem Krzaklewskim. Rodzice mają czas dla dzieci, nie muszą ciągnąć jednocześnie kilku etatów a mimo stać ich na kolonie dla swoich potomków. Przy sklepie starsza pani sprzedaje koper, jajka, kwiaty - nie ma na karku Sanepidu ani ZUS -u. Nie ma problemu z imigrantami, istnieje zasadnicza służba wojskowa robiąca z nastolatków mężczyzn, przyjazd papieża (polskiego) przyjmowany jest z wielką radością i nikt nawet przez chwilę nie pomyśli by nazwać to ciemnogrodem. Za granicę wyjeżdżają tylko ci, którzy chcą. Dzieci pobiją się na podwórku podczas gry w piłkę i nikt nie dzwoni po psychologów. Pederasta to ciota a nie "homoseksualista/gej" - osoba wyśmiewana na każdym kroku. Facetów przebierających się w sukienki i nazywających się kobietami umieszcza się w psychiatryku na oddziale zamkniętym...

Wpadacie pod samochód, zapadacie w śpiączkę. Budzicie się w roku 2016...

Polska jest dalej krajem biednym jednak należącym już do pewnej organizacji firmującej się niebieską szmatą z gwiazdkami, narzucająca Polsce limity i najróżniejsze restrykcje, oddającą w postaci dotacji to co wcześniej nasz kraj wpłacił. W telewizji promuje się skandal i kontrowersję. Ludzie promujący polskość są wyśmiewani, zamiast tego za głos "narodu" przedstawia się "specjalistów" spod znaku tęczowego piórka w dupie. Brak rzetelności wsród dziennikarzy nikogo już nie dziwi ani nikomu nie przeszkadza. Rodzice wracają do domu z pracy w zagranicznych hipermarketach za najniższą krajową. Stocznie i fabryki dawno pozamykane lub wyprzedane za bezcen. Dodatkowo stracili kontrolę nad swoimi pociechami. Każde przewinienie to opieka psychologa lub kuratora. Parę miesięcy temu facet ubrany w sukienkę był jeszcze posłem, natomiast pedał jest prezydentem średniej wielkości miasta na północy Polski. Oczywiście nikt już nie mówi pedał lub ciota - w końcu za coś zwanego "homofobią" można mieć problemy z prawem. Podobnie jak za antysemityzm czy chociażby słowny rasizm. Dziś to już nic śmiesznego tylko "mowa nienawiści". Nie jest nią natomiast mówienie o "polskich obozach zagłady" - takie głosy są bardzo często promowane w mediach. W mediach - swoją drogą - należących w kilkudziesięciu procentach do zagranicznego kapitału. Wszelkie objawy religijności są mieszane z błotem. No chyba, że chodzi o muzułmanów masowo szturmujących Europę. Wówczas absolutnie mieszać z błotem nie wolno. Wiarę uważa się za ciemnogród, natomiast miarą postępu ma być prawo do zabicia drugiego, bezbronnego człowieka. Najczęstszym sposobem komunikowania się między rodziną są komunikatory internetowe i rozmowy telefoniczne. Nie z wygody. Z konieczności - w końcu kilka milionów młodych ludzi zostało zmuszone do ekonomicznej emigracji. Starsza pani sprzedająca koperek musi nadpłacić skarbówce kilkaset złotych zaległego podatku...

O tak, osoba która dziś obudziłaby się z kilkunastoletniej śpiączki przeżyłaby szok nie mniejszy niż bohaterowie filmu "Planeta Małp".

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Tekst trochę bez sensu, ale Polska mentalność nadal ta sama ;) Co uważam, że jest bardzo dobre, rzygać mi się chcę jak widzę lewackie gówno pokroju gejów, lub osób przyjmujących brud ze wschodu.

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
rzygać mi się chcę jak widzę lewackie gówno pokroju gejów

Nie lubisz konkurencji? Ciężko o bardziej pedalską rzecz niż interesowanie co robią obcy ci ludzie ze swoimi odbytami.

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Mi geje nie przeszkadzaja. Niech sobie w domu robią co chcą. Wkurwia mnie za to propagowanie gejostwa, nie akceptowanie a jawne propagowanie, mówienie, że jest to normalne, kiedys o ile dobrze pamietam gówno wyborcze posunelo sie do tego, zeby stwierdzic, ze homoseksualizm jest lepszy od hetero. Nie wspomne juz o tej jędzowatej pani z głosem jak po stadzie murzynów co stwierdzila na wizji, że w rodzinach homoseksualnych rodzi sie naturalnie wiecej dzieci xD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
kiedys o ile dobrze pamietam gówno wyborcze posunelo sie do tego, zeby stwierdzic, ze homoseksualizm jest lepszy od hetero.
To wcale nie jest nowość z naszych czasów. W starożytnej Grecji uznawano to za normalne i właściwe, seks z kobietą tylko dla potomstwa.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Wiem o tym, jednak mialem nadzieje, że ludzie troche chociaz zmądrzeli od czasów starożytnych :|

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator

Leinnan
Administrator

OTO POLSKA
#4199 2016-04-07, 21:17(Ostatnia zmiana: 2016-04-07, 21:41)
Mi geje nie przeszkadzaja. Niech sobie w domu robią co chcą. Wkurwia mnie za to propagowanie gejostwa, nie akceptowanie a jawne propagowanie, mówienie, że jest to normalne

1. Jest normalne.
2. Mówienie o tym, że niech sobie robią w domu co chcą, ale bez "propagowania" to takie puste pierdolenie. Czy to, że dwóch facetów trzyma się za ręce idąc ulicą jest już propagowaniem? A co jeśli chcą się pocałować? Mnie samego może to obrzydzać, ale nie widzę powodu dla którego mieli mieć to zabronione. Idąc kryterium estetyki i tego co się danej osobie podoba można uznać, że Werewolf mnie obrzydza i co prawda ma prawo robić w domu to co chce, ale powinien mieć zakaz okazywania swojej seksualności publicznie. No i w ogóle powinniśmy zabronić brania ślubów i posiadania dzieci przez Werewolfa bo wychowa kolejnego Werewolfa. No i bycie Werewolfem jest zboczeniem i grzechem.

Kurwo proszę xD

0 użytkowników
Do góry