Widzisz to co chcesz widzieć. Polacy katolicy też gwałcą, mordują i kradną. Polskie więzienia są przepełnione
Wielokrotnie sie z tym zgadzalem.
Polskie więzienia są przepełnione. Islamskich ekstremistów wcale nie jest więcej niż katolickich
Tak, tyle, że w obu przypadkach - i islamistow i katolikow - motywacją do morderstw, gwałtów jest zjebana bania i zryta psychika, ale islamisci do tego są motywowani swoją smieszna książką. Zaraz pewnie ktos wyjedzie, ze w bilbii przecież tez jest nawolywanie do zabijania - szkoda, że katolicy są jednak madrzejsi i nie sluchaja glupich ksiazek, nie?
Religia może być tylko wymówką - prawdziwe przyczyny morderstw i gwałtów są wszędzie takie same
Moge sie zgodzic polowicznie, co nie zmienia faktu, że koran jak i islam sam w sobie narzucaja takie prawo, ze mogą robic z kobietą co chcą. Zgwalcic, a potem ją zabić bo sie dala zgwalcic, ewent. ukamienować jesli sie bronila.
Zazwyczaj wynika to z braku edukacji, presji otoczenia, młodzieńczej brawury, łatwych pieniędzy.
Mozna to podpiąć w to o czym mowilem - zjebany beret, zryta psychika i idiotyzm.
Dobija mnie mówienie, że w krajach muzułmańskich na pięciu normalnych przypada stu psycholi, szczególnie przez jakiegoś pajaca, który świata poza Kutnem nie widział. Byłem w pięciu krajach muzułmańskich i w muzułmańskich prowincjach trzech innych państw.
Nadal nie wiem jak to sie ma do tego, że muzulmanie emigranci w krajach takich jak Francja, Niemcy wlasciwie łamią prawo codziennie, wieksze afery i zamieszki to zawsze kradną muzulmanie - nie katolicy, przypadek? Gwałty są srednio co weekend, a łeb spada komus powiedzmy raz na miesiac, dwa - to tez robia muzulmanie, nie katolicy.
Dobija mnie mówienie, że w krajach muzułmańskich na pięciu normalnych przypada stu psycholi, szczególnie przez jakiegoś pajaca, który świata poza Kutnem nie widział. Byłem w pięciu krajach muzułmańskich i w muzułmańskich prowincjach trzech innych państw.
A to, że tak mało o mnie wiesz a takie rzeczy gadasz swiadczy wlasnie o tym, jakim to Ty jestes pajacem

Może również się gdzieś wybierzesz i przywieziesz relację zdjęciową z tego, jak tam wszędzie flaki latają po ulicach?
Niedlugo bede lecial do Dubaju skakać z najwyzszego tam wiezowca na spadochronie. Chetnie przywioze kilka zdjęć pokazujacych jak są traktowane kobiety. W Polsce byloby nie do pomyslenia. Chociaz Zjednoczone Emiraty Arabskie i tak są pod tym wzgledem najlagodniejsze.