Wkurwienie 22153 83

O temacie

Autor Tomek

Zaczęty 27.08.2010 roku

Wyświetleń 22153

Odpowiedzi 83

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Cytat: Vierzba link=topic=11288.msg125115#msg125115#msg125115#msg125115 date=1293047926
A ja jak jestem wkurwiony to zmieniam się w anonimowego hejtera i hejtuję polskich raperów. Niestety, Popek ostatnio tak mnie nastraszył że muszę pisać protokół :<<<
Ja mam podobnie. Ostatnio staram się napiętnować wszelkie przejawy głupoty. Najpierw pojawiam się cicho i spokojnie w temacie, zagaduję łagodnie do jakiejś osoby prosząc o argumenty, potem delikatnie podsycam płomień konfliktu, a na końcu to już czysty diss ziom! Bo jestem taki wkurwiony! (Proszę, nie warnujcie mnie za to słowo - tak się przecież temat nazywa. Proponuję zatem zmienić nazwę na moje srogie myśli albo Ja - zły noob... Potem najlepiej byłoby ocenzurować wszystkie wulgaryzmy jakie się pojawiły w temacie)

Skoro już wujcio cięta riposta odkopał ten temat to pozwolę sobie nieśmiało wyjść z propozycją rozpoczęcia offtopu. Zacznę od prywatnej sprawy skierowanej do Fahren#msg125115#msg125115#msg125115#msg125115 date=1293047926]
A ja jak jestem wkurwiony to zmieniam się w anonimowego hejtera i hejtuję polskich raperów. Niestety, Popek ostatnio tak mnie nastraszył że muszę pisać protokół :<<<
[/quote]
Ja mam podobnie. Ostatnio staram się napiętnować wszelkie przejawy głupoty. Najpierw pojawiam się cicho i spokojnie w temacie, zagaduję łagodnie do jakiejś osoby prosząc o argumenty, potem delikatnie podsycam płomień konfliktu, a na końcu to już czysty diss ziom! Bo jestem taki wkurwiony! (Proszę, nie warnujcie mnie za to słowo - tak się przecież temat nazywa. Proponuję zatem zmienić nazwę na moje srogie myśli albo Ja - zły noob... Potem najlepiej byłoby ocenzurować wszystkie wulgaryzmy jakie się pojawiły w temacie)

Skoro już wujcio cięta riposta odkopał ten temat to pozwolę sobie nieśmiało wyjść z propozycją rozpoczęcia offtopu. Zacznę od prywatnej sprawy skierowanej do Fahrena:
Może wkleję Bendera do avataru? Uczyni mnie to zajebistym?
Idź Pan wchuj! Ten najprawdziwszy wyznacznik zajebistości jakim jest posiadanie Bendera w avie jest już zarezerwowany na tym forum przez jedną osobę. Jak chcesz możesz sobie tam wkleić Zoidberga albo Scruffy#msg125115#msg125115#msg125115#msg125115 date=1293047926]
[/quote]

Skoro już wujcio cięta riposta odkopał ten temat to pozwolę sobie nieśmiało wyjść z propozycją rozpoczęcia offtopu. Zacznę od prywatnej sprawy skierowanej do Fahrenego, ale nie kochanego pijaka Rodrigeza bo będę zmuszony Cię znielubić.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten najprawdziwszy wyznacznik zajebistości jakim jest posiadanie Bendera w avie jest już zarezerwowany na tym forum przez jedną osobę
No themodders, wiecie co robić!

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Cytat: Vierzba link=topic=11288.msg125115#msg125115#msg125115#msg125115 date=1293047926
Nie lubisz #msg125115#msg125115#msg125115#msg125115 date=1293047926]
[/quote]
Nie lubisz rapujących#msg125115#msg125115#msg125115#msg125115 date=1293047926]
[/quote]
Nie lubisz  dresów?

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
https://www.youtube.com/watch?v=eYG5P5WPfr0

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry