zwróćcie uwagę nie na forum i ile ludzi jest zarejestrowanych a ilu ludzi odwiedza stronę
Zarówno ilość komentarzy jak i pobranych plików nie świadczy na korzyść tej teorii.
a nie po to żeby ktoś mnie tutaj obrażał publicznie
Nikt Cię tu nie obraża a niektóre rzeczy należy potraktować z dystansem choć fakt, że nie powinny się pojawić w tym temacie.
w myśl współpracy
No ale na czym ta współpraca miałaby polegać? Masz ciekawy pomysł na stronę i wydaje mi się, że ludzie z tego forum mogliby niejednokrotnie z Tobą współpracować przy wymianie informacji jak i współtworzeniu tej inicjatywy ale określ się. Wedle słownika PWN:
współpraca ż II, DCMs. ~cy, blm
«praca wykonywana wspólnie z kimś, z innymi; wspólna praca, działalność prowadzona wspólnie»
Pokojowa współpraca państw.
Ścisła współpraca rodziców ze szkołą w wychowaniu dzieci.
Zaprosić kogoś do współpracy w redagowaniu pisma.
Nie wiem gdzie przy wymianie bannera leży ta "współpraca", ale nie ma co się obrażać bo na faktycznej
współpracy mógłbyś zyskać zarówno Ty jak i my w przyszłości - wystarczy wyjść z propozycją, zaproponować coś, przekonać do tego pomysłu bo obecnie to takie "tak albo nie, jak coś to bez łaski" a to nie koniecznie dobra droga ale to już Twoja sprawa.
gratuluje pomysłu i życzę powodzenia przy stronie. z chęcią będę obserwował postępy.