ModyDoGier 19921 66

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 17.07.2010 roku

Wyświetleń 19921

Odpowiedzi 66

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1301
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Wokas, admin modydogier.pl chce nawiązać współpracę - napisał mi pw.

Pogadajcie z nim, podrzućcie baner na wymianę jak jesteście zainteresowani.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Trochę nie rozumiem. Każdy użytkownik ma z nim rozmawiać na własną rękę? Ja myślę, że admini powinni z nim rozmawiać, bo tylko admini mają tu władzę.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

ModyDoGier
#3 2010-07-17, 15:31(Ostatnia zmiana: 2010-07-17, 15:32)
A na czym ta współpraca miałaby polegać? Jestem za załatwianiem takich spraw publicznie, przynajmniej częściowo zwłaszcza że to forum "wspólne" i leży to w interesie wszystkich a nie danej jednostki.

Bannerem zawsze można się wymienić tylko jak powiedział Avallach nie wiem czy w obecnej postaci jest sens wspierać konkurencje, zwłaszcza że owy portal ma już swoje forum. Poza tym co my na obecnym etapie moglibyśmy na tej współpracy/wymianie zyskać? Tamten portal jest nowy, forum świeci pustkami a sama strona nie ma raczej zbyt wielu bywalców a tM to znana i pewna marka z wieloletnim stażem i tradycją. W obecnej postaci to nie żadna "współpraca" tylko zwykła przysługa z naszej strony, która dla nas w żaden sposób nie jest korzystna a wręcz przeciwnie.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

ModyDoGier
#4 2010-07-17, 16:10(Ostatnia zmiana: 2010-07-17, 16:11)
http://modydogier.pl/index.php/forum
Total Users: 26
Ja tu zwykły, szary user z zamościa nie za bardzo mam coś do gadania, ale jak na moje to ta "współpraca" działaby na korzyść tylko jednej ze stron :lol:

EDIT: Widzę, że tylko powtórzyłem się po Thorze. Następnym razem może będzie mi się chciało czytać wszystkie poprzednie posty :ok:

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
nie jestesmy frajernia i nie damy sie ruchac w dupe!

:pokerface:

wokas

wokas

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Oj chłopcy, zwróćcie uwagę nie na forum i ile ludzi jest zarejestrowanych a ilu ludzi odwiedza stronę. Zresztą ja nikogo nie namawiam i nikogo nie chce ruchać za przeproszeniem w dupę. Zaproponowałem wymianę linkiem, banerem etc. w myśl współpracy i czego tam jeszcze chcecie a nie po to żeby ktoś mnie tutaj obrażał publicznie. Tyle ode mnie,skończyłem a reszta należy do admina albo od ogółu :)  Pozdro  :facepalm:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
zwróćcie uwagę nie na forum i ile ludzi jest zarejestrowanych a ilu ludzi odwiedza stronę

Zarówno ilość komentarzy jak i pobranych plików nie świadczy na korzyść tej teorii.

a nie po to żeby ktoś mnie tutaj obrażał publicznie

Nikt Cię tu nie obraża a niektóre rzeczy należy potraktować z dystansem choć fakt, że nie powinny się pojawić w tym temacie.

w myśl współpracy

No ale na czym ta współpraca miałaby polegać? Masz ciekawy pomysł na stronę i wydaje mi się, że ludzie z tego forum mogliby niejednokrotnie z Tobą współpracować przy wymianie informacji jak i współtworzeniu tej inicjatywy ale określ się. Wedle słownika PWN:

współpraca ż II, DCMs. ~cy, blm
«praca wykonywana wspólnie z kimś, z innymi; wspólna praca, działalność prowadzona wspólnie»
Pokojowa współpraca państw.
Ścisła współpraca rodziców ze szkołą w wychowaniu dzieci.
Zaprosić kogoś do współpracy w redagowaniu pisma.

Nie wiem gdzie przy wymianie bannera leży ta "współpraca", ale nie ma co się obrażać bo na faktycznej współpracy mógłbyś zyskać zarówno Ty jak i my w przyszłości - wystarczy wyjść z propozycją, zaproponować coś, przekonać do tego pomysłu bo obecnie to takie "tak albo nie, jak coś to bez łaski" a to nie koniecznie dobra droga ale to już Twoja sprawa.

gratuluje pomysłu i życzę powodzenia przy stronie. z chęcią będę obserwował postępy.

sauron
  • Gość

sauron
Gość

ModyDoGier
#8 2010-07-18, 08:26(Ostatnia zmiana: 2010-07-18, 09:18)
odwieczny problem tm, ktoś proponuje współpracę a my się najzwyczajniej pytamy, a na czym miałaby ona polegać, szkoda że nikt nie umie na to normalnie odpowiedzieć, że współpracą nazywana jest wymiana banerów jakby nie można było tego zrobić bez szumnej współpracy, tylko tak po prostu bo łączą nas wspólne zainteresowania. my robimy mody, ty je opisujesz i niech tak będzie, jest współpraca, jest wymiana myśli czego więcej potrzeba.

wokas

wokas

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy

wokas

ModyDoGier
#9 2010-07-18, 13:59(Ostatnia zmiana: 2010-07-18, 14:00)
W końcu jeden normalnie podchodzący do sprawy.
A nie lepiej było by wkleić oryginalny tekst który wysłałem do adminów tylko pytać:
Co to za współpraca?
A co Ty nam możesz dać? itp.

"Witam. Jako admin serwisu ww.modydogier.pl z chęcią wiązałbym współprace polegającą na wymianie linków lub butonów pomiędzy naszymi serwisami. Jeżeli odpowiadam Wam nasza tematyka i chcielibyście dokonać wymiany to proszę o
przesłanie obrazka który miał by być umieszczony na naszej stronie w zakładce PARTNERZY. Pozdrawiam i liczę na
odpowiedź."

Wiem że admin na wakacjach, jak wróci to z nim to załatwię, bo jak mówi staropolskie przysłowie "gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść"  :facepalm:  .

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Na moje, to sama wymiana bannerem mogła by być, lepiej mieć buttona do strony o moddingu, niż do forum Darka które od dłuższego czasu nie istnieje, a button na dole wisiał jeszcze długi czas.
Co do samego tematu, to niektórzy userzy nie powinni mieć widocznie możliwości wypowiadania się w takich tematach, bo przynoszą forum tylko obciach.

Tak więc jeśli chodzi o samą wymianę buttonów byłbym za, a jeśli chodzi o głębszą współpracę to już trzeba by było przedyskutować jakie korzyści może ona przynieść jednej i drugiej stronie.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
W razie czego podaj jaki rozmiar buttonu by Cię interesował ponieważ nie mamy takowych a przecież chodzi również o to aby jak najbardziej dopasować to do naszych stron.

wokas

wokas

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Zmieniać rozmiary można bez problemu za pomocą programu graficznego lub kody html, więc nie jest to dla mnie problemem. Czekam na Wasz buton i podaje Wam mój gdybyście się jednak zdecydowali na współpracę (czytaj wymianę)

Możecie go zmniejszyć, obrócić, zdeformować a nawet zrobić taki który nie będzie Wam niszczył wizerunku wizualnego forum.
I proszę podlinkować do www.modydogier.pl
PS: Gdybyście chcieli umieszczać swoje modyfikacje w naszym downloadzie to nie ma najmniejszego problemu. Prosiłbym wtedy o info jakie nowe kategorie stworzyć.
Dzięki za wszystkie uwagi pod adresem modydogier.pl i mojej osoby :)  postaram się poprawić, choć nie obiecuję że mi się to uda.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Nie można zmieniać rozmiarów zawsze i bez problemu jeśli to ma jakoś wyglądać (tym bardziej za pomocą html)

Thoro pyta jakie najbardziej by wam odpowiadały rozmiary, bo chce zaprojektować button, którego aktualnie nie posiadamy.

wokas

wokas

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
200x100
lub
200x50

Mój ma rozmiar 200x100

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Właśnie, gdzie to miałoby być umieszczone? Jak na moje, za wysokie. Co  na to reszta?

wokas

wokas

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Może zaraz o kolorystyce zaczniecie dyskutować :)

sauron
  • Gość

sauron
Gość

ModyDoGier
#17 2010-07-18, 21:14(Ostatnia zmiana: 2010-07-18, 21:26)
tak to naturalna kolej rzeczy, przecież nikt nie zrobi łososiowego butona tam gdzie pasuje róż  :lol2:

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

ModyDoGier
#18 2010-07-18, 21:21(Ostatnia zmiana: 2010-07-18, 21:28)
88x31px, standardowe rozmiary małych buttonów.
Tylko coś takiego wchodzi w grę. Byłoby ustawione tak jak kiedyś przed update'em forum, na samym dole obok stopki.
Większych nie ma gdzie wcisnąć, a forum zawsze było i mam nadzieje zostanie wolne od większych reklam, a już na pewno nie takich jak ta, opartych na 'współpracy'.

Nasz do tej pory wyglądał tak, ale jakby się coś zmieniło to zostanie zastąpiony na FTP, więc adres zostanie taki sam.

sauron
  • Gość
koniecznie w butonie musi być creaweb wpasowane, bez tego zdunek się nie zgodzi  :lol2:  
nigdy u nas nie było dużych butonów, to nie ta sama formuła co portale/blogi itp gdzie większe nie przeszkadza.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry