sorry że odświeżam, ale mam ten sam problem, a podane tu sposoby nie działają.
mam Spacera 2 (on był z GIINK, tym z sidi-ekszyn) oraz 2.6, polską wersję. Naprawiłem skrypty w Gothic starter_mod, ale przy reparsowaniu w Spacerze był ten sam błąd, owo feralne Acces Violation. Mimo wszystko "zupdejtowałem" dialogi, usunąłem stare OU bin i csl, zapiałem, zrobiłem paczkę z modem...
No i tych durnych dialogów nie ma...
PS. w "rozwiązanych problemach" (http://themodders.org/index.php?/topic/1346-rozwizane-problemy/) jest podobny problem, ale:
- problem występuje w Gothicu I, a ja próbuję modować Gothica II NK
- hiperłącze do obrazka nie istnieje, więc nie mogę sprawdzić czy to też jest AV,
- próbowałem jeszcze raz tworzyć pliki OU - nie wypaliło, ale spacer się włącza, nie tak jak u kolegi.
Także tego. To nie ten problem już rozwiązano.
Proszę o pomoc! Czy muszę reinstalować Gothica? a może jest prostsze rozwiązanie?
Na twoim miejscu zrobiłbym kopię zapasową tych elementów, skryptów , dialogów itp. które sam stworzyłeś. Zreinsaluj gothic#msg114760#msg114760#msg114760#msg114760 date=1287081707]
sorry że odświeżam, ale mam ten sam problem, a podane tu sposoby nie działają.
mam Spacera 2 (on był z GIINK, tym z sidi-ekszyn) oraz 2.6, polską wersję. Naprawiłem skrypty w Gothic starter_mod, ale przy reparsowaniu w Spacerze był ten sam błąd, owo feralne Acces Violation. Mimo wszystko "zupdejtowałem" dialogi, usunąłem stare OU bin i csl, zapiałem, zrobiłem paczkę z modem...
No i tych durnych dialogów nie ma...
PS. w "rozwiązanych problemach" (
http://themodders.org/index.php?/topic/1346-rozwizane-problemy/) jest podobny problem, ale:
- problem występuje w Gothicu I, a ja próbuję modować Gothica II NK
- hiperłącze do obrazka nie istnieje, więc nie mogę sprawdzić czy to też jest AV,
- próbowałem jeszcze raz tworzyć pliki OU - nie wypaliło, ale spacer się włącza, nie tak jak u kolegi.
Także tego. To nie ten problem już rozwiązano.
Proszę o pomoc! Czy muszę reinstalować Gothica? a może jest prostsze rozwiązanie?
[/quote]
Na twoim miejscu zrobiłbym kopię zapasową tych elementów, skryptów , dialogów itp. które sam stworzyłeś. Zreinsaluj gothica 2 i postępuj zgodnie z modowanie od a do z głównie chodzi o część 5 i 6 ;p . Też miałem ten problem, dlatego że nie skupiłem się na tym co czip17 robił z spacerem

. aha nie naprawiaj skryptów z gothic mod starter najpierw sproboj spacerem ;)